OTÅLIG!

Är fortfarande jättetrött men det är verkligen värt det för vi hade så sjukt roligt!
Jag väntar dock fortfarande på bilderna, hoppas Gaby lägger upp dom snart väntar otåligt på dom! Vill se dom nununuuuu..! Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge *HOST* dom är nog tyvärr inte så fina.

<33

Sista januari

Lördag kvällen blev riktigt lyckad! Jag och Gaby drog med Lisa på en fest.
Va lite stelt i början men det är det alltid när man inte känner någon där. Efter ett tag så blev det riktigt roligt, alla va super trevliga och vi skratta hela kvällen. Va länge sen jag va så glad och pigg hela kvällen allt va så himla lyckat. Vi drog därifrån halv 2 och vi va hemma tjugo över 2, då lagade vi pytt i panna sen somnade vi.
Vakna imorse av att Gabys pojkvän smsa, fail på det! Jag överlever nog det trots allt. Efter någon timme blev vi sjukt sugna på mat vi sprang över till coop och tog ut pengar och köpte cola sen sprang vi hem igen och beställde pizza. 20 minuter senare stod pizzabudet utanför min dörr. Jag tror aldrig jag har ätit en så god pizza, den hade massa ost och skinka och så med bea till va allt perfekt! MUMS!
 Idag ska jag vara va hemma och ta det lugnt och försöka sova tidigt ikväll!
Bilder kommer senare när Gaby kommit hem och laddat upp bilderna.

<33


SL = värdelöst på vintern

Jag är så sjukt trött på alla jävla förseningar och inställda bussar och allt va det nu är! Alla vet att det är snö en fjärdedel av året, hur svårt kan det då va att fixa i ordning iaf pendeln? Bussarna kan man inte hjälpa men de måste göra något åt pendeln seriöst, det funkar inte att behöva åka 30 minuter tidigare hemifrån bara för att det snöar lite. Nej det vägrar jag .. Jag har tillräckligt med tid som det är, jag åker fan hemifrån en timme innan jag börjar! Som idag sprang jag upp till vällingby, bussen va ganska duktig bara några minuter sen men pendeln var 30 min sen det drabbade som tur va inte mig men ändå irriterad blev jag. Värst va nu när jag skulle åka hem jag o Karro va i barkarby outlet lite snabbt efter skolan och när jag skulle hem därifrån skulle jag ta bussen som skulle gå 46 den kom 57, så kom jag till barkarby då stod det att 541 skulle gå om 4 min bra tänkte jag. 13 minuter senare kom bussen! Det va de längsta 4 minuterarna i HELA MITT LIV!
SL suger verkligen, usch!
Jag är helt slut, fryser och hungrig så nu ska jag gå och laga mat men vad vet jag inte!

<33

Praktik

Idag va första dagen på Min syster & jag. Jag är sjukt nöjd med den praktiken jag har fått göra så otroligt mycket! Men just nu är jag för trött för att gå in på detaljerna. Kul va det iaf och dom som jobba där verkar super snälla, glada och framåt så jag har verkligen ingenting att klaga över!

<33

Ryck!

Från ingenstans blev jag jätteglad. Jag kom på att andra avenyn är ikväll, den bästa serien som finns dock lite sorligt att det är sista säsongen. Sen satt jag och kolla igenom lite bilder från Tomas födelsedag i höstas som jag fick idag och då kom jag bara och tänka på hur bäst min mamma är! När hon är glad är jag glad, hon ställer alltid upp, visar alltid förståelse ja men vad mer behöver jag säga? Jag kunde inte fått en bättre mamma, att ha en mamma man kan dela allt är den bästa relationen man kan få? Jag är överlycklig över att ha det så. Så som vi har det så vill jag ha det med mina barn också!

Jag älskar dig mamma <3


Mamma, jag och Tomas (mammas sambo)

MAMMA :D<3


People

Tänk att jag växte upp med dig, tänk hur du ljög för oss men framför allt för min mamma, saker du gjorde som man aldrig kommer kunna glömma men självklart försöka förlåta. Du fanns alltid där, du ringde minst en gång i veckan men nu, ja nu hör jag knappt av dig längre och för varje vecka känner jag att jag inte känner dig längre du är inte personen jag bott med. Varför har du blivit så här? Vad har hänt med dig?
Fortsätter det så här så vill jag inte ha kontakt med dig, då bryter jag trots att det kommer kännas jobbigt men det skulle bara kännas ännu värre om jag känner att jag inte känner dig längre. För vad har jag då för nytta av personen? Jag tror dessutom att du måste inse att jag snart är 19 och inte 15 längre, inse att jag förändrats väldigt mycket och att jag inte är ett barn längre. Kanske är svårt, svårt att hänga med svårt att förstå men så är det och jag ska också bli vuxen någon gång!

INTE glad

Nej jag är inte alls glad just nu dessutom så fryser jag.

Jag tycker det är jobbigt jag vet inte om jag längre vill ha kontakt med dig. Åren har gått jag har vuxit upp och även du har förändras men det känns inte som att jag känner sig längre. Då känns det inte heller som att jag behöver dig.

Dags för depp

Kollade igenom massa gamla saker ord, bilder allt ..
Tänk tiden som gått september 2008 det va då vi lärde känna varandra. Vi har nog upplevt allt finns ingen annan jag upplevt så mycket med. Då uppskattade jag det inte men när va försent såg jag allt från en ny synvinkel jag såg det ur den synvinkel du alltid velat få mig att se det ifrån. När jag började se det på det sättet va du arg ledsen och besviken för att det tog mig ett år att förstå det. Jag vet att jag pga det fått dig att må dåligt så otroligt länge, jag menade självklart aldrig det men nu ger du igen. I dagens läge hatar du mig, du hatar mig för allt jag gjort mot dig allt jag utsatte dig för. När jag tänker på det mår jag dåligt, fan va du ansträngde dig du försökte hela tiden och jag utnyttjade det bara. Ringde när jag behövde dig, skrev till dig när jag kände för det du stod bara där väntade på mig. Bara jag säger det skämms jag .. Men jag vill att du ska veta hur arg och besviken du än är.. Jag gjorde det aldrig med mening jag va bara blind. Kanske fanns inte allt det du ville skulle finnas och kanske därför blev du sviken. Varför ställde du alltid upp? Varför sa du inget för? Och när det var försent gav jag dig den ärliga riktiga chansen för första gången och självklart utnyttjade du den som jag förtjänade.
Och jag hoppades ändå på att du en dag skulle vilja prata med mig igen .. den dagen är inte just nu jag förstår dig. Idag är du nog så förnedrad att du inte ens vågar erkänna att allt är sant du stoppar undan det och gömmer det men alla bevis finns kvar många av dom finns offentligt du kommer aldrig kunna gömma dom. Jag vet att du aldrig kommer glömma.. Någon dag kommer vi ha kontakt igen, jag är säker min vilja är så stark jag ska kämpa för det  .. jag tänker inte släppa det, iaf inte förens jag fått förklara allt för dig utan dina sura kommentarer.
Jag vet att du fortfarande bryr dig, du kommer aldrig kunna neka mig det  .. 

Du vet var du har mig <33 

25 januari

Ännu en lång och jobbig måndag som snart är över. Usch va jag hatar måndagar och söndagar också för den delen två dagar som är helt meningslösa men såna dagar ska det väl också finnas I guess.
Jag gick igenom min blogg igår eller det va att överdriva utan jag läste igenom mars från 2008, faktiskt rätt intressant att läsa och se vad jag gjorde då. Tro mig livet har förändrats väldigt mycket sen dess man märker inte ens av det själv det bara händer sakta men säkert.
Idag har varit en halv bra dag varken glad, arg eller ledsen utan bara väldigt neutral. Lektionerna har rullat på och jag har insett att naturkunskap SUGER! Det är bara massa atomer och skit, saker som jag inte alls orkar ta mig igenom en gång till. Och jag kan inte hjälpa att jag fortfarande tycker att vår läare är helt värdelös som lärare men utanför klassrummet är han snäll och rolig men han är skit dålig på att lära ut!

Jaha nu hade jag väl inte så mycket mer att säga, haha!

<33

Tatueringen

Jag lovade bild på den så här kommer den.



Jag vill ha värme och sol!

Nu är jag trött på snön och kylan men framför allt den mörka tiden!
Jag är så trött hela tiden, jag orkar knappt gå utanför dörren på helgerna. Något är fel? Jämför de liv jag lever nu och det jag levde hela hösten så är det inte samma persons liv. Känns inte som det iaf.
Igår träffade jag Markus och tanken va att jag skulle till Calles i Spånga och möta Viktor och gänget där men vid tio höll på jag på att somna och när klockan va elva orkade jag inte hålla ögonen öppna men hem skulle jag trots att Markus sa att jag kunde sova där. Klockan hann bli tolv innan jag orkade resa mig ur sängen och röra mig mot bussen kändes som att jag gick i sömnen. Jag ställer mig då frågan HUR SKULLE JAG ORKA MED EN KROG KVÄLL? Var har min energi tagit vägen? Nej usch något måste hände och det är snart så här kan jag ju inte leva. Känner mig som en pensionär, okej jag överdrev lite men det är inte långt ifrån.

GE MIG SOMMAR NUUUUUUUU!!!!

Skype

Vaknade strax efter 12 låg kvar i sängen en stund innan jag startade datan och jag hann inte mer än logga in så ringde Linus mig på skype. Jag brukar ine sitta och prata på skype har aldrig gjort det. Pappa skaffade det åt mig sommaren 07 för att han och jag skulle prata över skype ist för telefon på kvällarna det har vi dock inte lyckats med. Men nu verkar alla kompisar vilja prata över skype och jag tycker det är rätt jobbigt iaf när ljudet hackar oså. Men Linus är ju allltid lika söt och rolig han pratar på och sätter på sin cam och när han sätter på camen kan jag ta stillbilder och det är skit kul!
Jag lägger upp några bilder på Linus från vårt samtal!

Puss på dig!

 




Rubrik

Vaknade strax efter 10 imorse av att jag hade så sjukt ont i hals och huvud, jättedrygt!
Drack massa te innan jag började ringa runt till massa frisörsalonger. Ringde 17 stycken innan jag äntligen fick ett ja direkt tidigare fick jag nej, kanske eller ring tillbaka en annan dag.
Hade tänkt att åka in och kolla hur den såg ut men har inte haft ork till det idag, mår som sagt inte speciellt bra. Så jag får väl åka in och kolla på den i början av nästa vecka. Salongen heter iaf Mina syster & jag och ligger nära kungsan. Dom verkade jättetrevliga så det känns faktiskt bra.

Imorgon blir det skola igen och sen är det äntligen helg! Veckorna går sjukt fort! Men men varför klaga?

<33

Smiling

Jag är glad, som vanligt nu förtiden. Känns som att allt i livet börjar falla på plats och det gör mig gladare än vanligt eller iaf än vad jag varit på väldigt länge!
Efter skolan satt jag och prata med Christel en stund och försökte lösa my big problem hitta praktikplats! Men jag tror som vanligt jag har lite för höga krav så imorgon blir det att sätta mig framför datorn först och kolla runt lite och när jag hittat några jag tycker verkar bra så får jag sätta mig på tunnelbanan och åka dit för att kolla hur det ser ut. Det kommer nog gå bra men om det inte gör det så får jag ta en praktik som Christel ger mig.
Sen åkte jag, Sofie, Patrik och Bea till Wella shoppen som ligger vid Odenplan. Jag följde bara med för att få reda på var den ligger och det var jätte lätt att hitta dit! Efter det åkte jag he medan dom andra traska vidare någonstas, jag kände att jag ville hem och äta och bara ta det lugnt.

Det bästa med den 20 januari är att min lillebror fyller år!
Grattis Jonatan på din 9 årsdag :) <3

Tatueringen klaaaaar

Jag va inte så nervös som jag trodde att jag skulle vara faktiskt. Självklart kändes det jag tänker inte ljuga men det gjorde ändå inte så ont det gjorde ondast precis över ådrorna på handleden.
Men jag är super duper nöjd men bild kommer senare har inte installerat min nya mobil i datan ännu ska göra det så småningom och då lovar jag att det kommer en bild.

Imorgon har jag sovmorgon, wiiiiho!
Nu ska jag ta en macka och sen glo på tv.

<33

Låååååång dag

Kom hem för ca en timme sen är HELT SLUT nu har nästan svårt att hålla ögonen öppna men ska försöka se Paradise Hotel ändå bara för att jag måste! haha
Det har faktiskt varit en väldigt bra dag och jag känner mig glad trots en väldigt lång skoldag. Förmiddagen var något seg men på håltimmen gick vi hem till Gaby och åt lunch sen gick vi till Samhällskunskapen som började 14:25. Då fick jag den bästa nyheten jag fått på länge, vi ska byta lärare för vår lärare hade fått en ny tjänst och jag överdriver nog inte när jag säger att hela klassen blev överlyckliga! Det kändes så sjukt bra, ingen i klassen har kommit speciellt bra överens med henne och hon har nog känt detsamma så det va bäst så för oss alla. Den nya lärare heter Markus och är 27 år så han är något yngra än vår förra.
Sen hade jag matte en väldigt kort lektion som gick jättefort. Vi fick en hemuppgift istället för prov.
Efter det hade jag en timme rast så jag och Sofie drog ner till Jakan och åt middag på tastys sen skyndade vi tillbaka till skolan för skolan hade öppet hus och vi skulle vara kvar och färga varandras hår. Jag färgade sofies utväxt och hon gjorde en slinga i mitt hår där jag hade min röda slinga förut har jag nu en typ hm orange slinga. Den skulle blivit blond från början men det blev inte så pga massa orsaker jag inte orkar förklara just nu. Först ville jag färga om den imorgon på vårat kundpass men nu gillar jag nog den faktiskt så jag behåller den iaf ett tag till.

Nej nu är klockan nästan 10 och jag ska kolla lite saker på datan sen slå över till 6:an.

<33

Mys lördag

Mamma kom hit runt halv 2 då åkte vi till Willys och handlade lite mat och annat gott. När vi va påväg hem ringde Tomas (mammas sambo) och sa att han va klar i Huddinge så då bestämde vi att han skulle åka till Spånga. Jag började fixa maten gick ner till tvättstugan vid 4 och slängde in all tvätt och medan mamma då var oich hämtade Tomas i Spånga stekte jag köttfärs för jag skulle bjuda dom på tacos! MUMS!
När dom kom hit åt vi, efter det gick jag och mamma ner till tvättstugan och hängde upp alla tvätt. Dom bestämde sig för att åka hem efter Robinson istället för innan så vi åkte till coop och köpte godis. Hämtade tvätten och sen kolla vi på Robinson. Det var jättemysigt! Dagen gick jättefort, känns inte alls som att dagen varit så lång men nu har jag varit vaken ca 12 timmar och det känns det verkligen inte som.

Tack för idag!

<33

Feels like it something wrong

Jag är trött hela tiden, igår kämpade jag för att inte somna när klockan va halv 11 för om jag hade somnat hade jag vaknat typ 9 idag och det kändes inte så lockande. Jag är för trött för att gå ut på kvällarna jag vill bara va hemma och ta det lugnt. Förstår inte vad det är sm händer? Så här har det aldrig varit förut eller jo kanske i någon period så jag hoppas det bara handlar om att det är kallt och mörkt ute. För de är inte alls kul att ha det så här men mina krafter räcker verkligen inte till att dra ut på krogen längre som vi gjorde förut varje helg.

Snart kommer mamma hit vi ska inte göra något speciellt för sen vid 4 har jag tvättstugan, jättekul *NOT* men väldigt nödvändigt!! Ska bli skönt att bli av med all tvätt.
När jag är klar med det klockan 8 får vi se hur trött jag är om jag orkar ihitta på något men det tvivlar jag på! Skulle egentligen provjobba imorgon men nu kan jag inte göra det eftersom jag fick mitt nya schema och därmed fick jag reda på att jag slutar 16:50 på måndagar och på det jobbet vill dom att man är där måndagar 16:30 och även torsdagar samma tid och jag kan inte så tidigt eftersom jag praktiserar.
MÅSTE hitta en ny praktik och det är fort! Vill inte gå tillbaka till min gamla.

<33

Irriterad

Inget går som det ska bara  .. Hatar såna här fredagar!

Och det nya schemat suger! Klicka på den så blir den större


Måste

Jag är helt slut måste verkligen sova snart orkar knappt hålla ögonen öppna!
Provet gick iaf super bra och jag känner mig mer än nöjd! Trodde nog inte resultatet skulle bli fullt så bra eftersom Sofia har väldigt väldigt mycket hår och dessutom är det både frissigt och lockigt vilket gör allt lite svårare!

Arbetintervjun gick oxå bra eller ja det kändes bra! Så nu håller jag tummarna och hoppas det blir utbildning snart!

Och förresten har jag köpt ny mobil idag, hade inte den planen men så slutade min eftermiddag i stan trots allt. Jag känner mig faktiskt väldigt nöjd och hoppas att jag kommer göra det ett tag!!

God natt
<33

:)<3

Det här är mitt liv.
Jag lever mitt liv.
Jag lever min dröm.
Har tagit mig hit utan nån rast eller sömn.
Jag lever min dröm.
<33


It´s sad

Ja det är verkligen sorligt att få höra vad du gör med ditt liv. Jag är glad att du försvann ur mitt liv tidigare så jag slapp allt det här. Även fast du inte finns kvar i mitt liv blir jag riktigt ledsen för din skull när jag får höra sånt här. Jag ser inte din framtid längre, du förstör den mer och mer för varje dag och du börjar tappa greppet helt och hållet. Du har aldrig haft det lätt i skolan men du har ändå alltid försökt och lyckats hela okej men så som det är nu förstår jag inte ens att du klarar av att leva med jag skulle verkligen må skit.
När ska inse att det är din framtid du skiter i?

Vet faktiskt inte om jag ska skratta eller gråta ..
När vi umgicks såg din framtid ljus ut men när jag ser på dig nu och vad du gör med ditt liv känns du som en sån som inte komma någonstans jobba som städare eller bara storsa omkring hemma dagarna tillsammans med en tjock gubbe som sitter i soffan och dricker öl hela tiden. Hm ja ungeför så ..

Nej du, så ska inte jag leva mitt liv iaf men om du vill det så har du redan gjort ditt val!

Rubrik

Idag va en ganska slapp dag vi hade svenska och sen matte efter det var det lunch. I vanliga fall brukar vi ha kundpass efter lunchen med eftersom vår lärare vi brukar ha är bortrest så hade vi bestämt att vi skulle fika hemma hos Christel. Vi skull egentligen gjort det innan jul men då blev det inte av därför fick det bli nu. Hon hade bakat bullar och blåbär/hallon paj som va super duper gott!
Vi va några stycken som faktiskt va kvar ganska länge jätte mysigt!

Imorgon har jag bara en lektion känns både skönt och onödigt. Börjar 12:15 och sutar 13:25, känns väldigt störande att restiden är längre till skolan än tiden jag ska vara där men det går inte att missa den lektionen då hamnar man så mycket efter och jag orkar verkligen inte med det nu! Blir bara en jobbig start på terminen.
Efter skolan ska jag hem till min mammas kompis Maria och klippa henne, kommer nog inte ta alls lång tid ska bara toppa och klippa snedlugg.

På kvällen kommer Sofia hit, hon ska sova här för på torsdag ska hon sitta som modell på mitt prov. Vi ska ha klipp och färg prov i skolan med modeller. Jag tror det kommer gå skit bra känner mig inte spänd alls faktiskt.

<33

Söndag

Det har varit en lugn och skönt helg. Trots att jag knappt gjort något så är jag väldigt glad och nöjd! Känns som att jag haft kul eller jag vet att jag haft det.
Har ine varit ensam någonting alls i helgen så det känns faktiskt rätt skönt nu när Malin gick. Igår låg vi bara och kolla på tv och tog det lugnt båda va as trötta Malin somnade redan vid 23. Jag stängde av tv:n typ 12 sen somna jag runt 1 kanske vilket va as skönt eftersom jag somnade halv 4 natten innan.

Ikväll ska jag försöka lägga mig i tid så att jag kommer upp och iväg till skolan imorgon!

<33

Du vet, inga namn nämns!

Att behöva gå så långt att behöva säga som jag gjorde är bara onödigt. Du hade själv kunnat göra de så mycket enklare för dig. På något sätt önskar jag ändå att du faktiskt tog åt dig för hur kallt det än lät så menade jag det. Jag ångrar dig men mest av allt ångrar jag hur mycket tid jag lät dig ta upp av mitt liv. Du har aldrig varit värd det och alla har haft rätt. Många sa tidigt att du inte förtjänade mig men jag va så instängd på att det perfekta och ville bara se det så jag såg inte det lilla problem vi hade förens det va försent. Jag borde lyssnat!
Tack vare de jag sa till dig i onsdags mår jag så jävla mycket bättre och jag är glad igen på riktigt. Glad över att du är raderad i mitt liv för du förtjänade inte en plats där.
Jag vet att jag kommer hitta en bättre någon dag men jag tänker inte leta det kommer när det kommer och just nu vill jag bara leva MITT liv och ingen annans! Känns som att jag redan gör det.
Jag vet hur jag vill leva nu! Jag har både kraften och glädjen till att lyckas med det!

FÖR JAG ÄR LYCKLIG FÖR JAG ÄR LYCKLIG FÖR JAG ÄR LYCKLIGT MÅNDAG, TISDAG, ONSDAG, TORSDAG, FREDAG, LÖRDAG FÖR JAG ÄR LYCKLIGT FÖR JAG ÄR LYCKLIG!


Tidfördriv..!

100 frågor och svar



1. Fullständigt namn ? Nathalie F Carlsson
2. Exakt ålder ? - 18 år  9 månader 28 dagar
3. Bor exakt ? - Kirunagatan
4. Bor tillsammans med ? - Ensam
5. husdjur ? - oh nej
6. Färg på ditt hus ? -  Bra fråga, beige
7. När är du född ? - 12 mars
8. Klass ? - HV2
9. Vilket år tar du studenten ? - 2011

10. Något jobb ? - No
11. När ska du sova ikväll ? - Ingen aning men är galet trött!
13. Duschat idag ? - Jajamensan :)
14. Kramat någon idag ? - Ja :)
15. Pussat någon idag ? -  Jo :)
16. Vad har du ätit ? - Lunch/middag

17. Dagens klädsel ? - Leggins och linne
18. Dagens smink ? - Det vanliga xD orkar inte gå in på detalj inge märkvärdigt :)
19. Dagens sötnos? - Ingen speciell

20. Dagens roligaste ? -  Har inte snackat med så många idag xD
21. Har du många vänner ? - Tillräckligt :)
22. Hur många har du kysst ? - Vet inte xD
23. Vem kramade du senast ? - David

25. Hur många har varit otrogna med dig ? - haha nej :P
27. Har du pojk-/flickvän ? - Nepp
28. Vem pratade du med i telefon senast ? - Mamma
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det ? -  Yes sir :)<3 från Malin

FAVORIT ;
31. Film ? Ingen speciell just nu :(
32. Låt ? - Väldigt många och väldigt blandat!
33. Mat ? Pasta xD
34. Dryck ? - Cola!
37. Stad ? - STOCKHOLM <3
38. Land ? -  Spelar nästan ingen roll vilket bara det är 20+ skulle jag va lycklig!
39. Ämne i skolan ? - Frisör? xD
40. År ? 2008 va grymt men om man ska se framåt så tror jag 2011 kommer bli bra!

SENASTE ;
41. Personen du tänkte på ? - Det har jag redan lyckats glömma xD
43. Gången du spydde ? - Nyårsafton (a)
44. Gången du grät ? - eh oj ..
45. Pizzan du åt ? -  Minns inte va den hette men det va med kyckling :)
46. Gången du var i göteborg ? - En vecka sen!

47. Gången du var i stockholm ? - Lämnar aldrig!
49. Gången du var hög ? -
Aldrig vart kommer aldrig vara!
50. Personen som såg dig gråta ? - Har inte en aning!

ANTINGEN ELLER ;
51. Svart eller vitt ? - Svart
52. Hund eller katt ? - Katt
53. festa eller hemma och mysa ? - Beror på mitt humör :)
54. Tv-spel eller datorspel ? - Om jag måste välja säger jag nog dataspel
55. Singel eller upptagen ? - Båda har sina för-/nackdelar
56. Kakor eller Bullar ? - bullar

57. Lunarstorm, helgon eller playahead ? - Men ingen sån skit!

58. Ragga eller bli uppraggad ? - Uppraggad

59. Big brother eller paradise hotel ? - Paradise hotel
60. Svart hår eller blont ? - Svårt att säga, båda är fint om det är på rätt person :)
61. Blåa ögon eller bruna ? - BLÅA :D <3
62. Choklad eller lakrits ? - Lakrits
63. Göteborg eller stockholm ? - STOCKHOLM <3

64. Högerhänt eller vänsterhänt ? - Högerhänt såklart :)

65. Coca cola eller fanta ? - cola cola cola :D
66. Pizza eller kebab ? - Jag vet inte :P
67. Randigt eller prickigt ? - Prickigt är inte min grej inte randigt heller för den delen men randigt är snyggare!
68. Älska eller älskas ? - Tänker inte välja :)
69. Leva eller dö ? - Leva, dö ska vi alla göra när tiden är inne!

ANTAL ;

70. Personer du älskat ? - one :)
71. Personer du hatar ? - Såna som inte hör hemma här!
72. Personer som du sagt jag älskar dig till? - Men orka .. Har inte räknat xD
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period ?  Det är hemligt!
74. Glassar du ätit på en dag? - Ingen aning glass är inte min grej xD
75. Festivaler du varit på/ska på detta året ? - Ingen vad jag vet än så länge :)
76. Gånger du haft minnesluckor ? - Vet inte riktigt men inte många! 
77. Piercingar har du ? - 6 men om inte öronen räknas så är det bara 1!
78. Personer du saknar just nu ? - Ingen :)
79. Gånger ditt hjärta brustit ?  ....

VEM ;

80. Vill du kyssa nu ? - Om jag visste det själv skulle jag sagt det :)

81. vad ska du göra imorgon ?  Ta det lugnt och va med Malin :)
82. Sjöng du senast för ? - haha eh Frederik tror jag xD iaf som jag va seriös :)
83. Hade du senast en msn konversation med ? - Isak xD

84. Spelade du tv-spel med senast ? - haha mina småsyskon :)

85. Vill du ta med på en romantisk resa nu ?  - Någon mysig :)

86. Vill du kasta en sten i huvudet på ? - No one !
87. Förtjänar att dö ? - Men usch .. mördare kanske?  Eller såna som bara förtör andras liv!
89. Vill du sova brevid inatt ? -  Räcker med en natt :)


VAD ;
90. Gör dig glad ? - Lycka och mina vänner :)
91. Gör dig ledsen ? - Allt som är jobbigt och ledsamt!
95. Önskar du dig i födelsedagspresent ? - EN TV!
96. Längtar du till ? - SOMMMMMMMMMMAR!!
97. Tycker du om dina betyg ? - Jag är ganska nöjd :)

98. Ångrar du mest i ditt liv ? - Finns inget som jag ångrar starkt ..
99. Är det bästa som har hänt dig ? - Väldigt mycket :)
100. Är det värsta som har hänt dig ? - Vet inte riktigt  ..


Jahaja

Igår va jag i skolan, rätt segt men kul att träffa alla igen.
Hade två prov och båda gick nog ganska bra, jag hoppas det iaf!
Sen åkte jag hem, va skit trött och hade egentligen bara tänkt mig att vara hemma, sova tidigt och så. Men så blev det inte vid 20 åkte jag till Kallhäll för att träffa en kompis. Det slutade med att jag sov kvar där. Vi vaknade runt 12 idag låg kvar i sängen till någon gång runt 2 sen drog vi till pendeln och så åkte jag hem.

Nu har jag gjort en snabb städning, varit förbannad på att elementet har läkt vatten så det blivit fuktskador på golvet men pappa trodde inte det var någon fara eftersom det tydligen är betong golv och det var inte så mycket vatten.
Ikväll ska jag träffa Malin och hon ska sova här, de blir nog mysigt. Ganske länge sen vi träffades så vi lär väl ha en del att prata om.

Btw mötte jag en kompis igår när jag var på väg till Kallhäll som jag inte sett på ett halvår, blev skit glad så kul att se honom igen!
Saknar dom allihopa ibland!

<33

Första dagen

Gick o la mig runt 1 igår eller det va iaf då jag stände av datorn. Sen kunde jag självklart inte sova precis som väntat lågoch vred och vände på mig i evigheter kollade på klockan sista gången 3:41 och då började jag få lite ångest så jag började med avslappnings övningar. Vet att det tog en stund efter jag börjde med dom innan jag äntligen lyckades somna så klockan va efter 4 någon gång exakt vet jag inte. Hur som helst ringde mitt alarm så det blev inte speciellt mycket sömn.
Jag va väldigt pigg när jag gick upp och hade faktiskt mycket energi hela dagen men nu börjar jag blir riktigt trött känner hur ögonen inte orkar vara öppna mer nu.
Det blir förhoppningsvis en tidig kväll har dock en prov imorgon som jag måste plugga lite mer till får se om jag lyckas med det. Känns rätt hopplöst när man är så här trött.

Aja dags att göra något att äta  ..

<33

Ångest..

Har suttit och gjort den där jävla hemtentan nu fy fan säger jag bara. Va inte den roligaste avslutning på lovet jag är så trött på skolan och allt plugg som det innebär!
Känns knappt som jag haft lov skulle behöva minst en vecka till egentligen två men säger en för att det ska låta bra! Imorgon har vi en praktikstprov jag är inte alls taggad. Inte taggad alls på någonting som har med skolan att göra. Låt mig slippa snälla? Hur ska jag orka?
Måste dessutom försöka sova snart annars kommer jag aldrig orka gå upp imorgon ..
6:15 ringer alarmet..

<33

...!!

Det är fan minus 25 grader ute!! Det är inte okej, nu tänker jag sova!

God natt

<33


Så är det ..

Flera år umgicks vi, flera år med många skratt, flera år med små bråk, flera år med en bästa vän.
Jag har aldrig varit personen som bara varit med en enda person hela tiden men jag var det med dig och varför det blv så vet jag inte. Vi båda två har självklart svaga länkar så är det utan tvekan så är det för alla. Ibland sårar man varandra utan att tänka sig för men efter 4 år så gör man inte som du gjorde. Jag skulle aldrig gjort så jag skulle hållt mitt löfte bara för att saker förändras behöver det inte vara som det alltid varit. Men herregud tänk hur många minnen vi har tillsammans? Du har en del att lära dig för som du gjorde gör man bara inte. När det hände stängde jag av allt jag bet ihop försökte få allt att vara så bra som möjligt och jag lyckades faktiskt men det fanns gången när jag bara kände att jag behövde dig! För jag visste att du skulle förstå mig.
Men nu har det gått fyra månader och idag kan jag vara ärlig och säga att jag faktiskt mår bättre utan dig än med dig. Jag känner mig fri känns som att jag får andas och jag trivs med mitt liv!
Jag får för första gången välja själv precis vad jag vill göra och inte göra utan att någon gnäller eller klagar på det. När jag vill gå på krogen så gör jag det när jag vill träffa kompisar så gör jag det!
I början kändes allt bara konstigt och jag mådde dåligt över det .. Men tänk vad saker kan förändras.
Även fast jag fortfarande tycker att du gjorde helt fel eller iaf på fel sätt!
Men jag är faktiskt väldigt glad över det idag och jag saknar dig inte längre har inte gjort det på kanske två månader.

Men tack!

Tatuering bokad!

Mötte Sofia i stan runt 3 vi skulle fixa lite saker och bla boka tatuerings tid.
Vi va på 3 olika ställen men east street va så jävla dyrt och ant va fullbokad typ 3 månader framåt och så länge orkar inte jag vänta. Så då åkte vi till lilla gatan där jag gjorde min stjärna och där hade dom tid den 18 januari så då fick det blir då! Så nu är jag nöjd och glad.

Btw så är det ju äckligt kallt ute!! Fyfaan!!

<33

Home

Gick upp strax efter 10 idag eftersom jag skulle iväg till tandläkaren vid 12.
Hela familjen gick ner till stan, barnen och pappa följde med mig till tandläkaren. Hade en vanlig kontroll men visade det sig att jag behövde laga ett hål. Som tur va hade de tid över så då kunde dom göra det direkt istället för att boka en ny tid, lite jobbigt eftersom det är en bit för mig att åka. Fick bedövning och jävlar va ont den bedövningen gjorde att ta kändes som en mega spruta va dessutom inte berädd på det för han sa ingenting utan tryckte bara in den. Jävligt irriterande med tanke på hur rädd jag är för sprutor! Men sen började den verka dock inte så mycket men tungan blev bedövad iaf. Va klar där någon gång innan ett, vi gick och handlade mat och de hyrde några filmer.
Sen gick hem igen jag packade och pappa lagade mat. Vi åt och sen skjutsade de ner mig till stationen då någon gång släppte bedövningen och det gör så jävla ont där jag fick sprutan i övrigt känner jag ingenting alls men det gör fortfarande ont!
Hur som helst kom tåget i tid och jag kom fram tidigare än väntat till Göteborg där byttde jag till Sthlm tåget och allt gick toppen. Passade på att plugga lite på tåget för att bli av med det och för att få tiden att gå.

Nu är jag hemma iaf vilket känns skönt :)

<33

Sorgligt

Att du gjort så här mot dig själv. Att du valt den här vägen, känns som du valde att ta det säkra före det osäkra för jag vet att du är värd så jävla mycket bättre än vad du har. Tror aldrig du kommer släppa och gå vidare och se om det finns något bättre tror du är för feg för det. I slutändan kommer jag inte orka, jag är trött på det som det är nu. Det kanske kommer en dag när jag får nog och slutar hälsa på..

<33

Nytt år!

Jaha så va det 2010, helt otroligt va tiden går fort.
Som de flesta vet firade jag mitt nyår i Varberg tillsammans med en gammal klasskompis.
Pappa skjutsade mig till henne runt 6, sen va vi där fram tills halv 10 då tog vi bussen till läjet som ligger en bit utanför Varberg. Där skulle vi gå på Saras pojkväns killkompis fest. När vi kom dit va det rätt mycket folk där redan och det blev fler o fler ju närmare tolvslaget vi kom. Det blev jävligt lyckat faktiskt vid tolvslaget stod vi nere vid hamnen och frös ihjäl och det blev ju inte bättre av att jag blev neresprutad av champange, inte speciellt najs! Sen gick vi tillbaka till festen, efter ett tag blev jag jättetrött och ville bara åka hem och sova men nattbussen gick inte förens halv 3 så det va bara att hålla ut och det gjorde jag säklart!
Va hemma lite innan halv 4 tror jag, när jag kom hem mådde jag ganska bra mådde lite illa. Pappa gav mig mat och det gjorde saken inte bättre! Resten lämnar jag oklart! haha

Sov iaf väldigt dåligt inatt och är helt slut, längtar tills kvällen då ska jag sova!
Imorgon har jag tandläkatid 12:10 och sen ska jag åka hem ca 15:50! Tiden här nere har faktiskt gått väldigt snabbt den här gången och jag har inte längtat hem speciellt mycket eller egentligen ingenting alls. Men det ska bli skönt att komma hem igen!
Nästa vecka består av plugg och tatuering om det finns tider! Hope so! Jag är super taggad!

GOTT NYTT ÅR!

<33

RSS 2.0