jaha sista dagen ..

Nu ska jag åka till skolan, sista dagen där innan lovet sen är det bara praktik! Så jävla skönt.
Jag är sjukt trött kunde inte somna inatt, pratade länge i telefon kanske var det som gjorde att jag inte varva ner. Men men det var det ju värt ;)

Dags att gå till bussen!

..

Tänk om det var lätt.
Tänk om jag kunde säga det.
Jag vill men samtidigt inte.
Jag hatar det här!


Mat

Jag kan fan laga mat!
Ja jag har ju iaf lyckats de 5 senaste dagarna och då menar jag mat från grunden. Inga halvfabrikat. Egentligen är det inte alls jobbigt men man måste köpa en jävla massa saker. Men jag är ändå nöjd med resultatet det enda problemet är att jag inte alls är bra på kryddor, jag vet inte vilka kryddor som passar med vad men jag antar att jag lär mig det med tiden bara jag vågar testa!

Skolan idag var okej, på frisören kunde jag inte göra något alls! Helt värdelöst!
Har haft ganska ont i handen idag till och från men det ser ut som att det läker bra trots allt hoppas det bara blir bättre nu! Jag är helt sjukt trött kunde inte somna inatt så sov typ 4 timmar så snart går mina ögon i kors, det blir en tidigt kväll idag. Jag har iaf sovmorgon imorgon och kanske inget kundpass så med lite tur slutar dagen med ledighet! Det vore verkligen awesome! Jag vill SOOOVVVVAAAAA!!!!!

Trååååååkigt

Jag har sjukt jävla tråkigt, det finns inget att göra och jag har dessutom knappt lust att göra något! Blää .. Jag börjar bli hungrig. Måste resa mig upp ur sängen och gå hela vägen till köket. haha typ så känns det jag är trött, okej? Nej okej nu räcker det!

Bilderna

Nu har jag letat upp bilderna Sabine tog igår.



Nice!

Kvällen igår var lyckad dock stängde stället 2 eftersom det blev sommartid då. Jag trodde faktiskt man ställde om den vid 3 men bevisat på att jag hade uppenbarade sig när min mobil helt plötsligt ställde om sig själv. Jag kom hem strax efter 4 efter att ha ätit på donken och åkt tunnelbana hela lååånga vägen hem. Det bästa av allt var nästan att jag åkte taxi från centrum och hem för att jag inte orkade gå jag va så sjukt trött! Det kostade 60 kronor men det va det fan värt! Somnade så fort jag la huvudet på kudden.
Vaknade för nästan 1 timme sen, ligger och kollar på tv och myser i sängen. Jag mår faktiskt bra idag, lite trött men annars är det toppen.

Bilder från gårdagen kommer kanske senare om jag kommer ihåg, höhö!

Tagga!

Japp nu kör vi, jag är taggad och glad!
Ska snart börja röra mig mot tuben där jag ska möta Malin och sen möter vi upp resten av gänget i stan!
Mors kors!

Lördag!

Kan börja med att säga att jag har ont ont ont! Blåmärket runt såret blir bara större och större och gör ondare och ondare. Känner lite lätt handikappad men det stoppar inte mina planer. Jag ska linda om handen igen och bege mig ut i vimlet! Tonight´s gonna be a good night!
Ska snart springa iväg till coop och handla lite mat som jag kan äta imorgon när jag inte kommer röra mig ur sängen.
Jag har nyss duschat och ska föna håret om en stund, jag undrar dock hur det ska gå att platta håret med en ond högerhand! Wish me luck!


You just like her

Du har gnällt o klagat så jävla länge nu över henne men vet du? Du är fan precis lika hemsk som henne!
Förstår inte hur du orkar med dig själv ..


Sjukhuset

Kunde inte sova inatt huvudet bara dunkade och ingenting hjälpte kände mest för att dö.
När alarmet ringde imorse hade jag sovit ca 2 timmar och jag hade fortfarande fruktansvärt ont i huvudet så jag bestämde mig för att stanna hemma idag (något jag inte borde gjort).
Jag vaknade sen runt 11 låg kvar i sängen och kollade på tv. Efter ett tag fick jag ett städryck så jag börja plocka undan lite, började torka av handfatet på toan osv. När jag hållt ca 10 minuter fick jag för mig att öppna fönstret i badrummet som jag inte öppnat på snart ett år säkert. Så jag drog lite och det hade fastnat med den yttersta rutan och så lossnade det typ som trälist så jag skulle bara stänga till det igen för jag orkade inte hålla på. Men det gick inte, så jag tryckte till och fy fan va jag ångrar det för hela rutan sprack och jag fick in en glasbit i handen. Ringde pappa i panik eftersom det vägra sluta blöda och jag fick inte ut glasbiten. Jag trodde dock inte det var så farligt att få in det i handen men enligt pappa var det mycket viktigt att uppsöka läkare så fort som möjligt. Jag pratade en kort stund med vårdguiden för att höra vart jag skulle åka. Det hela slutade med att jag fick åka in till akuten, det gick rätt fort. Glasbiten hittade dom inte men om svullnaden inte försvunnit tills på måndag så ska jag gå tillbaka dit så ska vi göra ett ultraljud på handen osv.

Den här fredagen suger, jag är helt slut skulle kunna somna vilken minuter som helst!
Blir en hemmakväll men imorgon är det utgång :D Ska fira mig i efterskott eftersom vi inte lyckats få ihop det tidigare.

Äntligen!

Jag har letat och letat köpt och lämnat tillbaka men nu har jag änligen gått mina efterlängtade skor!
Jag såg dom på Nilsson pratade med pappa eftersom det råkade vara vagabond skor han hjälpte mig sedan att fixa dom till ett bättre pris. Dum som jag är orkade jag aldrig testa skon så jag berätta bara för pappa vilka färger som var aktuella och den storlek jag trodde jag skulle behvöva.
Idag kom pappa till Stockholm på jobb och då fick jag skorna.
Det bästa av allt är att dom passar alldeles perfekt, kunde inte bli bättre!
Jag är super nöjd!


..

Jag fungerar inte så, jag finns alltid där jag går inte min väg. Även när jag tycker folk gör fel så förtjänar vi alla en andra chans. Vänskap är att kärlek, förlåta och sedan kunna vidare utan att älta såren. En riktig vän kan man förlåta om och om igen. Det är så få undantag man slutar förlåta vid och ja jag kan erkänna att jag gjorde det valet en gång. Jag var trött på att känna mig bunden, trött på att ha makt, trött på att inte hitta mig själv längre det kändes som jag levde någon annans liv jag var inte glad längre då tog jag det beslutet. Vissa växer man ju ifrån men sen finns det de som bara klipper banden som man byggt upp. Vänskap är inget man får det kommer inte gratis, vänskap är något man förtjänar. Jag vet att vi alla gör snesteg och jag försöker alltid förlåta och ge mina vänner chansen att få berätta varför det blev som det blev för oftast bygger allt bara på missförstånd och lättare misstag. Men det viktigaste av allt är att man alltid vet vem man är själv.
Det har tagit mig många år och jag trodde jag visste vem jag var men i höstas ställde jag mig frågan på nytt och blev fundersam, jag hade tappat mig själv på vägen. Men nu har jag orkat resa mig och för första gången i hela mitt liv vet jag precis vad jag ska göra med mitt liv och jag vill göra det nu! Tyvärr får det vänta men jag har en plan för första gången.

Jag är lycklig över alla de vänner jag har idag! Vissa står mig närme om hjärtat än andra men ni alla är underbara och ni har gjort mitt liv till ett äventyr på nytt.

Den gyllene knorren

Ja jag tror det va så julkalandern iår heter. Ja och hur fan vet jag det? Jo för att den ska spelas in i en lägenhet på min gård, lite roligt faktiskt! Varför just det här området när det finns hur många som helst att välja mellan. Men visst har Vällingby lite skarm kvar? *HOST* Nej vafan vet jag varför man väljer den här skit hålan.

Men så är det iaf!

Tvättstugan

Jag hatar att tvätta men ibland måste man vare sig man vill eller inte.
Jag va på ganska bra humör förut men nu helt plötsligt blev jag inte alls på humör ..
Hur som helst har jag bestämt mig för att gå till coop och köpa dip och grönsaker, mums!
Måste bara vänta en stund för jag måste hänga upp tvätten innan jag går annars blir det så sent.
Det var inte så mycket tvätt så funderar på att hänga upp sakerna i lägenheten och bara slänga in lakan och sånt o torktumlaren så slipper jag vara där till 21.

hmm aja

Sorg

David Birgersson 18 år från Varberg försvann natten till den 6 februari efter en maskerad.
Känns så sjukt, det finns inga som helst spår och utredningen ligger vilande.
Jag läser om det varje dag och hoppas att dom snart hittar honom.
Men hans familj har ännu inte gett upp hoppet. Han måste ju finnas någonstans men var?
Även om han är död förtjänar han att få komma hem  och få en riktigt begravning.
Jag förstår verkligen inte att sånt här kan hända. Det måste ju ligga någon bakom det?
Men vem fan vill göra så här, lever han eller är han död?
Är det någon som plågar honom någonstans eller ligger han död någonstans i Sverige?
Det enda alla vet är ju att han inte finns kvar i Varberg, ALLA har ju letat överallt till och med i snöhögar. Det betyder ju att någon måste tagit med sig honom därifrån.

Han måste hittas snart, hans familj förtjänar att få veta <3

Underbar !

Melissa Horn - Kvar i nåt jag lämnat. Refrängen får mig att rysa.

"Och jag följde dig längs vägen den natten, så vuxen i din hand.
Om en vän kan viska och ett löfte brista, går jag hellre hem.
Kvar i nåt jag lämnat, fär länge sen"

Jag blir glad när jag hör den, hela jag är glad idag allt känns grymt!
Vet inte varför men allt känns bara bra.
För första gången i mitt liv vet vart jag ska gå i livet, vad jag vill bli på riktigt!
Jag kommer inte ge upp den här gången, lång väg tills jag är där men det kommer vara värt det!
Jag ska kämpa och jag ska lyckas!!

(Tack för att du finns D!)

Var fan är våren?

När jag vakna så vräkte snön ner och jag vet snart inte vart jag ska ta vägen jag blir galen!
Jag vill inte ha snö, jag vill ha sol och värme!
Det är 2 veckor kvar till påsk, det får inte finnas snö kvar då! Den ska bort och det är snart!
Aja idag ska jag bara ta det lugnt, behöver städa och plugga men det tänker jag göra en annan dag!

Dags att titta på tv!

Hemma

Kom hem för en liten stund sen, as skönt! Jag är helt slut och ska sova vilken sekund som helst.
Gick hem ganska tidigt men det kändes som att festen var på väg att spåra ur och sånt orkar jag inte med så dom får sköta det själva helt enkelt! Dessutom är det rätt jobbigt att vara den enda som är nykter när alla börjar bli rätt dragna. Men jag hade jävligt roligt, träffade massa gamla kompisar.

Natti natti :)

..

Nu sticker jag ut och möter Lisa vi ska iväg på någon fest.
Varför gör jag det här?
JAG ÄR JU HELT SLUT!!
aja det kommer inte bli en sen kväll det kan jag lova!

sov lördag

Jag är trött trött trött! Gick och la mig ca 3:30 men har sovit så jävla dåligt bara för I låg på soffan och gjorde massa konstiga ljud när han sov. Skit störande!
Aja kvällen igår blev ganska lyckad men tycker verkligen inte om att betala inträde på krogen, det är bara dyrt och äckligt. Men annars va det najs. Under kvällen så valde dom som höll i kareoken ut de 12 bästa som sedan skulle battle mot varandra, guess what? Jag blev uttagen :D det va skit roligt, jag fick möta en kille som hette Linus han va nog minst 10 år äldre än mig och han gick sedan och vann hela skiten. Dock tyckte jag inte att han var så bra som vissa av de andra men men han var en värdig vinnare!

Jag ska träffa Sara idag, men var när hur vet jag inte. Känns rätt ostabilt!
Vi får väl se!

Praktik

Försov mig imorse, va tvungen att tvätta håret eftersom jag inte hade orkat göra det igårkväll.
Men hann inte platta det så satte upp det i en liten knut, usch men det fick funka.
Idag va det faktiskt en helt okej dag, det var en annan praktikant där oxå så det hjälpte ju säkert till. Vi va på här och köpte lite saker så nu hittar jag dit, kul kul.
Gick 20 minuter tidigare idag för min mobil hade kommit tillbaka från reparationen, och allt gick på garantin så jag är lycklig! Åkte hem duschade och tvätta håret igen, lagade mat, prata med mamma, pappa och även lillebror och när jag hade pratat med lillebror fick jag idéen att göra något till Thea. Hennes operation verkar ha gått bra, bara in korsbandet är för uttöjt så ska det väl inte vara några problem. Tycker verkligen så himla synd om henne vet inte vad jag ska göra. Leta iaf upp massa färgpapper jag fick när jag var liten och så börja jag klippa och tejpa blev faktiskt rätt nöjd men fan va länge jag fick hålla på. Det va riktigt riktigt pilligt men samtidigt väldigt roligt.
Nu har jag nästan precis gjort mig i ordning inför natten och ögonen går snart i kors så jag ska stänga av datan väldigt snart!

Imorgon är det fredaaaag jippii !!

<3



VILL HA SOMMAR! VILL BLI BRUN! Bort med snön, nu räcker det!!!!!!!

Duktig!

Jag och Gabriella tog busseen till Coop där käka vi på subway sen gick vi hem till mig en snabbis hos skulle möta en kompis i Vällingby så hon va här tills det va dags att gå.
Sen skulle jag göra klart samhällskunskaps arbetet men självklart ville datan inte som jag ville, det slutade med att hela bilden vred på sig och jag blev helt galen men tillsist ha ca en timme senare så var allt på plats igen och jag kunde äntligt börja plugga! Det tog väl ca 45 minuter att göra klart det sen skicka jag in det är när jag ändå va igång gjorde jag läxan som ska vara inne på måndag. När jag va inne på skolmailen upptäckte jag att Mats vår gympalärare hade mailat ut vårt inlämningsarbete *SUCK* det ska iofs inte vara inne förens den 31 maj så det är långt kvar men jag fick en känsla av att jag kommer skjuta på det där ett bra tag. Så jag satte mig med det en kort stund bestämde vad jag skulle skriva om och sen skrev jag ett halvt A4 och hela uppgiften ska vara på ca 1 A4. Men nu orkar jag  verkligen plugga mer nu får det räcka jag är fan trött.

Om en timme börjar andra avenyn!

Imorgon ägnar jag en tanke åt min syster som ska opereras <3<3

Lillasyster <3

Igår eftermiddag skadade hon knät i Lofsdalen.
Hon åkte skidor och har varit där förut men något bland guppen hade gjorts om så hon fick panik, tappa balansen och flög in med knät i en stålpinne. Då trodde dom inte att det va så farligt. Men vaknade upp idag med jätte svullet knä och hon kunde inte stödja på det. Uppsökte då läkaren i Lofsdalen som skickade dom direkt vidare till läkare i Sveg, där röntgade dom. Det tog tid eftersom allt var tvungen att gå via Östersunds sjukhus. Det visade sig för en timme sen att hon måste operera knät och det kan man inte göra där och inte heller i östersund så just nu sitter Thea och hennes mamma Linda i en ambulanstaxi påväg mot Varberg där hon ska opereras omgående restiden dit är dock lång dom beräknas väl vara framme tidigt imorgon runt 5 kanske.
Tycker hemskt synd om henne, vet hur det känns att sövas bara det är fruktansvärt. Men hon kommer behöva lida så sjukt mycket efter operationen, tänk att behöva ha hela benet gipsat och vara 7 år? Behöva hoppa på kryckor och allt dessutom nu när det är is överallt. Inte rättvist, usch .. Önskar jag kunde göra något .. Vad som helst! Tänker på dig hela tiden älskade lillasyster! <3


Dagen

Vaknade 7:12 alltså 45 minuter försent, hatar sånt.
Skyndade mig så mycket jag bara kunde och kom faktiskt bara några minuter försent. Hade naturkunskap och det suger verkligen jag hatar ämnen som bara at teori hela hela hela tiden! Det gör mig gråhårig!
Sen hade vi frisör och då gjorde vi en raktpermanent för första gången, skit roligt!
Väldigt lätt faktiskt det trodde jag inte att det skulle vara.
Sen åkte jag hem, orkade inte vara kvar. Dessutom hade jag en massagetid bokad 14:20 och den ville jag självklart inte missa! Och fy fan va skönt det va, känns faktiskt som att den hjälpte lite i alxlar och så. Efter massagen drog jag förbi coop och köpte middagsmaten. Blev pasta och tonfisksallad, gillar inte tonfisk speciellt mycket egentligen men jag behöver äta fisk mer än vad jag gör.
Jag gick hem och gjorde salladen sen åkte jag till mammas jobb, vet inte varför fick något ryck att jag ville träffa henne eftersom allt blev så kaos. Så det kändes bra och jag fick en bulle! hihi.
Det blev bara en väldigt kort stund, hon körde mig till fridhemsplan och därifrån tog jag tuben hem igen.
Nu har jag precis ätit middag och bullen samtidigt som jag pratade med Tomas i telefon.

Så nu ska jag väl snart kolla lite på tv eller ah iaf om en timme.
Vet dock inte riktigt vad jag ska se än
20.00 Håkans bar eller familjen annorlunda?
21.00 Svenska Hollywood fruar
22.00 Petra Medes show

-

Trött på att fejka leendet på utsidan, vill bara få va mig själv visa alla hur jag egentligen mår och vad som händer runt mig. För allt verkligen allt känns som att det är i botten just nu ..
Vet inte ens vad jag ska skriva  ..

tom ..

Jag gick upp till centrum och lämna tillbaka skorna jag köpte igår, egentligen vet jag inte varför. Dom va fina och så men jag tror det är ett par såna skor som jag bara komme rlåta stå här hemma och aldrig bli använda. Hittade ett par fina rosa vagabond skor men jag ska prata med pappa först innan jag köper dom så får jag lite rabatt.
Jag kollade runt lite på kläder men hittade inget kul, vet knappt själv vad jag letar efter så känner mig förvirrad. Men jag köpte smink, örhängen och ett par ringar.
Sen gick jag förbi coop och köpte massa frukt och lite annat små skit, tänkte göra fruktsallad senare.

Idag känner jag mig mest tom, svårt att förklara allting finns kvar men på ett sätt.
Har ingen lust att göra någonting alls mer än att bara va hemma och tänka vilket jag ska vara oxå.
Klockan är bara 4 och jag är redan skit trött.

Melodifestivalen

Ja, det får mig att le.
Jag hoppas fan att Eric Saade eller Darin eller kanske Anna Bergendahl eller .. ? Nej fan när jag hör alla blir jag förvirrad, det finns många bra iår! Nästan lite jobbigt men då vet man ju nästan säkert iaf att ingen dålig kommer vinna! So that´s really good! Just nu tycker jag bara att Alexander Rybak sjunger förjävligt fult, känns nästan pinsamt.
Hur som helst blev jag glad när Roger Pontare intog scenen och sjöng en bit av "När vindarna viskar mitt namn", det är minnen och jag gillar fan låten mer än vad jag trodde. Hmm jag tror inte ens jag gillade den förut.

Nej nu ska jag fortsätta kolla på melodifestivalen och så uppdaterar jag säkert efter finalen.

Uppdatering

Ja Anna vann ju, jag gilla låten men det hade varit roligare om det inte va en ballad som vann!
Jag tror att Salem Al Fakirs låt hade kommit ganska långt eftersom den är så speciell. Men årets låt är ju sjukt galet jävligt mycket bättre än förra årets skit låt!


Helt slut ..

Mötte stan Jenny i stan och gick runt o leta skor, jeans och parfym.
Jeansen blev det inga men både skor o parfym hittade jag, så det är jag glad över.
Men jag är helt slut, känns som att jag skulle kunna lägga mig ner och sova nu på direkten så jag stannar hemma ikväll. Så jag ska ligga hemma i sängen och kolla på melodifestivalen.

Peace out


Vill bara fortsätta sova ..

Vaknade för en och en halvtimme sen och kunde inte somna om.
Tankarna går runt och runt i huvudet, vet inte vad som är rätt och vad som är fel längre.
Allt spårade ur.
Känner mig nästan sjuk efter allt. Måste in till stan måste göra något ..
Ska snart ringa Tobbe och väcka honom sen ska jag göra mig i ordning så vi kan åka in sen.

Och så va man 19

Vaknade upp 6:40 av att mamma kom in och sjöng med frukost på sängen, riktigt mysigt!
Det va längesen sist så jag uppskattade det verkligen.
Sen gick jag upp och gjorde mig i ordning sen skjutsade morfar mig till skolan, väldigt skönt att slippa åka buss ända från Täby det tar nästan 1 timme och 30 minuter.
Skolan gick ganska snabbt, va en helt okej dag faktiskt.
Vi slutade ca 15:30 då tog jag bussen tillbaka till mormor och morfar, för vi skulle ha middag där jag, mormor, morfar, mamma, Tomas, min morbror och hans familj.
Fick mycket fina presenter, har fått pengar som verkligen uppskattas och sen mest småsaker förutom pappas present som är en weekend tillsammans med honom nåsonstans i Europa var vi ska är inte bestämt ännu det får vi se med tiden.

Just nu är jag bara helt slut så ska gå och lägga mig, ibland blir det inte alltid som man tänkt sig helt enkelt.

Men mamma du är bääst!! 

Läggdags

Som jag skrev igår träffa jag Stefan idag i stan, vi kollade på kläder och lite så. Tyckte det va kul att träffa honom igen det va ju ett tag sen sist!
Efter det åkte vi till Jakobsberg han skulle till sin farfar och jag skulle förbi skolan och hämta mina saxar, glömde dom igår och behöver dom när jag har praktik ifall jag får kund eller så. Sen tog jag bussen hem gick förbi coop en sväng hade ju knappt något hemma.
Imorgon efter praktiken ska jag möta upp mamma i stan för att få skjuts ut till Täby, min kusin fyller år så vi ska fira honom. Det blir säkert roligt, sen sover jag kvar i Täby så jag får sällskap på morgonen eftersom jag inte vill vakna själv på min födelsedag. Morfar har lovat att skjutsa mig till skolan eftersom mamma måste åka halv 7 så kändes inte det så lockande att åka med henne.
Efter skolan ska jag tillbaka till Täby för att ha födelsedagsmiddag med släkten :)
Ja nu närmar det sig, saknar fortfarande den där pirrga känslan lite. Beror väl på lite olika saker delvis att jag tycker 19 är en rätt meningslös ålder och sen för att min pappa aldrig finns närvarande vilket bara är tråkigt men det tillhör det vanliga.

Nu ska jag sova om jag ska orka upp imorgon, måste packa ner det sista i min väska först!


Skolan + gamla bilder!

Ja idag va det skolan igen vi hade världens längsta håltimme kändes det som iaf.
Fick reda på att jag fick 21 av 23 på matteprovet som jag skrev när jag va sjuk veckan innan lovet. Jag är riktigt nöjd! Hoppade över en uppgift som jag inte förstod alls.
På kundpasset hade jag kassan, svarade i telefon och rulla curler tiden gick faktiskt ganska fort.
Vi slutade strax efter 4 eller jag gjorde det iaf eftersom jag va tvungen att invänta de sista kunderna.
Efter det tog åkte jag till Vällingby och hämtade ut ett paket med den nya internetsladden. Skit löjligt fattar verkligen inte varför det inte bara kan skicka in det i brevinkastet men men ..

Imorgon är vi lediga igen eller iaf jag för vi har resurs -och omprovsdag.
Så jag ska in till stan en sväng och möta Stefan, vet inte riktigt vad vi ska göra men vi ska väl kolla runt lite I guess! Det blir säkert super bra, efter det så har jag inga planer skulle träffat D men som vanligt ställde vi in det, hopplöst. Vi får väl se när det blir av.

Har dessutom bestämt när och hur jag ska fira min födelsedag nu vilket känns skönt eftersom det bara är 2 dagar kvar tills jag är 19. Det däremot känns inte alls lika bra!
Aja alla som är berörda av tid och plats har redan fått info eller kommer få väldigt snart! Jag vet att vi ALLA kommer få det grymt kul!

Och nu nyårsbilderna, ja jag vet det har tagit tid! Alldeles för lång tid men det beror faktiskt inte på mig utan på Sara som aldrig skickade bilderna! Men idag äntligen kom dom. Dock inte alls många och det togs flest kort ganska tidigt på kvällen vilket är lite tråkigt. Men jag kan bjuda på ett fåtal!






En sak till bara, jag vet att min design strular lite för vissa som läser min blogg. Att min menyrad hamnar i mitten av hela designen så att man inte ser vad jag skriver. Jag har kollat lite på det men orkar inte anstränga mig. Det får va så ett tag nu helt enkelt så ni får stå ut, sorry. Det enda tips jag har är att skrolla ner så man ser själva menyraden och klicka på allmänt då kommer alla inläggen precis som vanligt eftersom jag bara använder mig utav en kategori så finns alla där. Hoppas att det går bättre för er nu!

puss!

Hatar

Jag hatar verkligen folk som tar en förgivet!
Så glöm det, glöm allt ..!

..

Du säger att din pappa varit på ett sätt och att det varit jobbigt att behöva växa upp så. Men tro mig det här är minst lika jobbigt fast på ett helt annat sätt. När ska du förstå allt? När ska du inse hur illa du faktiskt gör mig?
Sluta blunda för det, börja lyssna på vad jag säger istället för att försöker vända på det så fort jag säger något ..
Jag ville ha två föräldrar men för det mesta känns det som att jag bara har en mamma. För min pappa försvann någonstans på vägen. Han hittade något bättre, något finare och lämnade det gamla bakom sig.
Jag är trött på att försöka få dig att förstå, så fort jag säger det så säger du bara att det jag säger är fel. Du försöker aldrig bevisa att det är fel utan tror att orden ska räcka. Så är det inte  ..
Jag ger upp .. Det är ingen idé längre att ens försöka.
Sakta men säkert kommer kontakten försvinna och sakta men säkert kommer det endast handla om det viktiga mitt boende och pengar resten kommer rinna ut, ut i ingenting.

Lååååååååång dag

Vaknade kvart i 9 imorse fattar fortfarande inte varför. Men det gick bara inte att somna om, skit störande!
Så jag gick upp när jag hörde att mamma va uppe, satte mig i soffan och kolla på värdelösa program. Efter det gjorde jag mig i ordning sen åkte vi ner till stan och kolla runt lite, hittade inge kul.
Egentligen har vi inte gjort så mycket men det känns typ som att dagen vägrar ta slut och jag känner mig död!
Går jag och lägger mig lär jag ändå inte somna så det är meningslöst.
Får helt enkelt hålla mig vaken ett tag till kolla melodifestivalen om en timme och mysa lite.

Dating in the dark

Såg ni Dating in the dark i tisdags?
Jag gjorde det iaf men det är inte de som är intressant.
Igår när jag satt på tuben påväg till cityterminalen så kliver det på en kille och jag kände igen honom så sjukt mycket men kunde inte placera honom, skit jobbigt!
Han satte sig iaf mittemot mig och efter en stund kom jag på! Det var ju Charlan från det programmet! Eller jag trodde det iaf jag va ganska säker men så fort jag kom hem till mamma så kollade jag på kanal 5 play och d¨å fick jag det bevisat, det va han.
Va lite kul!


Nyköping!

Väskan är packad och klar så imorgon bär det av mot Nyköping. Det ska bli super kul, mysigt och bara jättebra! Mamma är dock inte där när jag kommer dit men Tomas är ju ledig och sen kommer mamma på fredag!
Jag är jättetrött, gick upp strax innan 9 imorse och efter besöket hos mamma åkte jag till Tobbe för att hjälpa honom men pluggandet ..

That´s it !

Tjolahopp

Mycket som snurrar runt i mitt huvud just nu, vet inte riktigt hur jag ska trassla ut det!
Jobbet är en jävla berg och dalbana, ena dan känns det som det går skit bra andra dagen går det skit dåligt! Men hur man än vrider och vänder så är dom inte nöjda. Våra chefer är riktigt dumma i huvudet! Dom gör mig riktigt jävla förbannad! Att trycka ner folk så som de gör är långt ifrån okej, det enda dom gör att att kränka oss och det sjuka är att ingen vågar säga ifrån för ingen vill förlora jobbet för då försvinner perngarna! Det är fan den enda anledningen till att jag stannat kvar tills nu, jag vill ha pengarna och för att få träffa vissa personer som verkligen är underbara! Men nu räcker det, jag kan inte lyssna på deras crap längre dom kan få spara det till någon annan. Ska ta ett sista pass nästa vecka och verkligen bevisa vilken jävla förlust det kommer bli för dom när jag säger upp mig.
Men det är inte bara det som tar upp plats i mitt huvud utan en annan sak oxå. Jag kan inte berätta exakt vad det är, mest cirkulera runt det. Ni vet när man vet att det bara är så det ligger till? Utan att behöva säga det med ord man bara känner det. Ja precis så är det och det är skrämmande för det finns så många hinder. Och det största hindret kan inte jag ta bort, det är inte mitt hinder. Självklart vill jag att det ska bort men frågan är verkligen om det kommer försvinna och om det är värt det? Det känns på något sätt rätt jobbigt ..
Ah jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska säga ..

Jag skulle ju iaf jobbat imorgon men nu kommer det inte bli så.
Jag ska gå upp tidigt för att åka och hälsa på mamma på hennes nya jobb, ska faktiskt bli jättekul jag känner mig riktigt glad för hennes skull! Och så vänder jag tillbaka dygnet lite. Har vänt på det eftersom jag jobbar 17-21 så vaknar jag typ vid 1 går upp för mig i ordning åker till jobbet och sen kommer jag hem äter kollar tv och film och sen går klockan och blir mycket. Är van vid att ha längre kvällar och alla tycker att det är försent att träffas när jag kommer hem vilket jag kan förstå för vem orkar sitta inne till 22 och sen gå ut och träffa någon? Eller ja okej visst det beror ju på vad man ska göra ..

Nu ska jag försöka sova igen och se om jag kanske lyckas bättre denna gång!

God natt

Work work

Det gick faktiskt rätt bra igår och vi hade jävligt roligt!
Tyvärr fastna vi i pendeln precis vid spånga där stod vi still i säker 20 min super kul. Det slutade med att vi kom 15 min försent men det va ju inte direkt vårat fel dock så går det på lönen så då blev några kronor mindre men men.
Kom hem strax efter 22 åt lite och sen kolla jag på film och självklart kunde jag inte somna. Tror klockan blev efter 4 innan jag äntligen somnade så jag ställde alarm idag så att det finns en liten chans att jag kanske somnar ikväll. Gick upp 12-12:30 någon gång duchade och gjorde mig i ordning sen gick jag till coop och handlade lite mat när jag kom hem igen laga jag maten och åt! haha ..
Nu är jag helt färdig och har perfekt tajming för 15:30 ska jag gå till bussen.

Känner mig lite mer tagga idag för att jobba!
Hoppas det går ännu bättre idag!

<33

RSS 2.0