Värdelös måndag

Eftersom min natur lärare sa till mig i fredags att jag skulle ha min redovisning idag så åkte jag till skolan men så kommer jag dit och så visar det sig att han inte alls har tid. Varför blir jag inte förvånad? Han gör ju fan jämt så här! Säger en sak och ändrar sig sedan helt utan anledning och utan att man får reda på det!!
Jag blir så trött!
Nu vet jag inte längre vilken dag jag ska göra det, *suck*
Hur som helst så tänkte jag åka hem istället för att vänta i skolan i 3 timmar och sen ha en lektion. Fick till och med lektions materialet men sen fastna jag kvar med Felan och Emma så tiden sprang iväg och tillslut var det lektion.

Sista pluggandet!

Nu är det inte mycket kvar.
Har fortfarande några punkter kvar på naturinlämningen men jag hittar inte svaren! Så jag får prata med honom imorgon och sen skriva klart den på min håltimme. Egentligen skulle jag inte början förens 14:25 imorgon men nu måste jag hålla i en muntlig redovisning för att visa att jag verkligen förstått vad jag skrivit i det tidigare arbetet för att få vg. Och det känns så dumt att inte ens försöka när det är så nära.
Men efter imorgon så är det inget mer plugg!!!! (Iaf inte på ungefär 3 månader)
Nu är det inte långt kvar 10 skoldagar, men det är ju i stort sett inga seriösa lektioner nu framöver eller jo vår samhällskunskapslärare ger sig inte! Betygen har han redan satt men han kör på med ett nytt område som han inte ska ha varken prov eller inlämning i så det spelar ingen som helst roll om du lyssnar på vad han säger eller inte iaf för betygets skull. Jag hatar samhällskunskap så kan inte påstå att jag lyssnar speciellt mycket nu.
Jag har ingen mer matte eller idrott o efter imorgon har jag inte heller någon naturkunskap men vad ska vi göra i skolan de sista två veckorna egentligen? Usch va värdelöst!

Hoppas hoppas hoppas!

OM jag får de där jobbet vet jag precis vad jag ska göra!
JAG SKA UTOMLANDS I AUGUSTI!! Åh jag hoppas så!
Jag skiter i vart eller med vem men bort ska jag! SÅ JÄVLA UNDERBART!!
Nu håller jag tummarna mer än vad jag någonsin gjort förut!!

Vagabond!

Det blev inge städande istället ringde pappa för han o hans fru Linda är ju i Sthlm och firar 10 år som gifta!
Och mina skor hade typ gått sönder lite i tyget, tanken var att jag skulle lämna skorna på deras hotell bara så skulle han ta med sig dom hem och byta dom där eftersom det är lite speciella regler som gäller. Men så tyckte pappa iaf att vi kunde testa byta skorna här så jag slapp bli utan dom. Och utan kvitto och hela köret fick jag ett par helt nya skor ;D Så nu är jag glad och lycklig igen!
På onsdag ska jag förresten på arbetsintervju på Vagabond, skit roligt!
Jag ska göra allt för att få det!!
Hoppas bara det går vägen, har väl säkert skit hård konkurrens!

Hell yeah!

Det slutar alltid så här jag är van!
Men idioter platsar inte i mitt liv!

!

JAG HATAR ER!!!!!!!!!!!

Matte

Jag som trodde jag var klar med matte för den här våren, icke.
Eller jo jag är ju klar men jag försöker hjälpa Jonathan med det sista nu också och även fast jag kan det blir det lite förvirrande ibland. Nu har jag iaf allt under kontroll!
Imorgon är det dags för 2:an sista prov, arbetsmiljö.
Jag har inte pluggat men tror det kommer gå rätt bra ändå, den kursen har mest varit föreläsningar och jag brukar ha rätt bra minne.
Nu fick jag ont i huvudet!

You know it

Fan va det svänger hela tiden! Upp och ner ner och upp jag kommer bli galen på mig själv snart.
Hur som helst, imorse försov jag mig 45 minuter inte alls kul. Jag vaknade när jag egentligen skulle gå hemifrån men som tur va hade jag tänkt ta den tidiga bussen så jag kom i tid eftersom vi skulle ha prov så jag hann med rusningsbussen och kom bara 5 min försent eftersom den går mycket snabbare. Nu blev det rörigt men skit samma!
Permanentprovet gick inte super bra, gjorde på ett sätt jag aldrig gjort förut så det blev lite svårt att få ditt spolarna snyggt. Aja det blir som det blir imorgon är det dags för arbetsmiljöprov och sen är det bara naturinlämningen kvar som ska vara inne på måndag. Sen är det inget mer!
Fy fan skööööööööööööööööönt!!

<3

When my life is up side down I think of you

Snart sommarlov!

Två veckor kvar till sommarlov kan man göra annat än att längta?
Iofs har jag i stort sett inga planer men det hade jag inte förra året heller så det blir väl bra ändå antar jag. På ett sätt är det fruktansvärt skönt att inte ha något planerat. Första veckan ska jag stanna inne och sova!! Om jag inte får jobbet för då blir det väl jobb isf.
Varför kan de bara inte höra av sig?! Halva veckan har gått och har fortfarande inte hört något, jag vill veta nu nu nu!
Hur som helst nu när sommarlovet närmar sig börja ju även betygen komma. Hittills har jag fått reda på två ämnen och har mina föraningar om de andra men vi får väl se. Iår blir det inte så bra betyg som jag önskat men det är inte så konstigt saker och ting har inte varit så lätt och klart det påverkar det mesta!

Göteborgsvarvet

Gick upp vid 9 igår för att gå in och äta frukost vi åkte hemifrån ca halv 11 för att börja åka upp mot Göteborg och Lindas syster för att äta lunch och sedan bege sig iväg mot starten. Det var 26 grader i skuggan och HELT vindstilla man blev nästan helt slut bara av att röra sig ute i den värmen.
När jag sedan stod i starten insåg jag att jag inte skulle ta mig runt men på något sätt bestämde jag mig verkligen för att jag skulle klara det, vilket jag också sedan gjorde men fy i helvete vad jag kämpa och vad benen tunga sista milen. När jag sedan mötes av Linda och min lillebror vid 17 km så visste jag knappt vad jag hette enda som fanns i huvudet var BARA 4 km kvar jag klarar det här. Sen hörde jag en man säga 150 meter kvar till vätska, mitt svar var nog en nickning.
Precis innan jag sprang in arenan möttes jag av en otroligt glad pappa, väl i mål fick jag bananer och kexchoklad och självklart mitt bevis medaljen! Kände dock ingen som helst lycka bara trötthet och ömma fötter!
Sen gick jag och pappa tillbaka till Lindas syster där duscha jag sen åkte vi hem och grilla hamburgare. Gick och la mig strax efter 12 sov helt ok men vakna så fort jag skulle vända mig för benen gör så ont fick lixom flytta överkroppen först och sen ta tag i benen för att få med mig dom runt.
Jag har fortfarande sjukt ont känns inte när jag sitter men så fort jag ska resa på mig och börja gå så känner jag mig mer som en pensionär än en tonåring.
aja nog om det nu ska vi börja åka mot stationen och säga hejdå för att påbörja min resa mot huvudstaden igen!
AWESOME HELG !!

Det blir inte alltid som man tänkt sig ..

Igår hade jag tänkt lägga mig tidigt men sen kom jag ju på att jag inte skulle gå till skolan idag och helt plötsligt var jag skit pigg. Smsa lite med D och sen tittade han över. Vi kollade på en skit dålig film jag fattade ingenting! Minns inte ens vad den hette men men .. Sen låg vi och prata om allt möjligt, riktigt mysigt!
Vaknade ca 10 imorse, kollade på tv och pratade sen blev klockan mycket väldigt fort så jag var tvungen att skynda mig som fan så jag skulle hinna med tåget som gick 16:10.
Jag hann med mitt tåg med ändå ville det inte som jag vill. Vi började få små förseningar, ingen big deal men sen stod vi still utanför Skövde ett tag eftersom det tydligen hade strömavbrott och sen fick det äntligen tillbaka strömmen men då hade blixten slagit ner någonstans mellan Falköping och Herrljunga så då fick tåget inte köra fullhastighet hela den biten!
Det hela slutade med att jag missa mitt tåg i Göteborg, fick ta ett senare och kom totalt 1,30 minuter försent till Varberg. Inte den roligaste fredags kvällen jag varit med om direkt.
Nu är jag iaf på plats och hade ätit lite mat. Imorgon är det dags för Göteborgsvarvet 2,1 mil!! Vi ska åka härifrån 10:30 för att äta lunch hemmas hos Lindas syster med familj.
Snart ska jag gå ut och lägga mig eller ja iaf lägga mig och kolla på en film!

Today

Åkte till skolan strax efter 8. Hade prov i sprialpermanent, riktigt segt och det blev en del slarv på slutet men jag hann iaf. Efter det var jag rätt trött i benen och fötterna hade stått upp i över två timmar eftersom vi inte hade några stolar i den salen.
Sen åkte alla iväg till sin salonger och kvar var jag eftersom jag slutat på mig. Så jag gick upp till vår vanliga salong där 3:orna hade typ gesällprov som test för att se hur det kommer kännas ungefär. Det var helt okej och dagen gick rätt fort. Jag fick gå 15:40 och då tog jag pendeln in till stan där jag skulle ha min jobbintervju, var lite rörigt eftersom det håller på att bygga om och det hade inte hunnit öppna idag som de trott men jag hittade in tillslut. Fick fylla i ett papper och sen satt vi och pratade om jobbet och mig.
Det kändes som att det gick skit bra men hon påpekade att det var väldigt många som söker och att det finns väldigt få platser kvar. Nästa vecka får man besked, hoppas hoppas hoppas!!
Imorgon bär det av mot Varberg!

Onsdag

Gick upp halv 11 och gjorde mig i ordning för att bege mig ut mot Täby.
Var där strax innan 2. Klippte mormor, solade, åt middag och var ute på promenad, det var mysigt och roligt.
Sen skjutsade mamma hem mig.
Imorgon började jag 9 och slutar 16 sen måste jag skynda mig till stan för jobbintervju.
Hoppas det går vägen!!
Orkar inte skriva mer!

SOL?

Provet gick åt helvete .. Blir så trött men men.
Det är ju helt sjukt varmt ute men vi slutar ju så sent så det är helt onödigt att dra ut och sätta sig i solen när man kommer hem. Och självklart bara för att vi är lediga imorgon så ska det regna! VARFÖR?!
På torsdag ska självklart solen var tillbaka .. kul för den!
Eftersom jag inte har någon praktik så kommer jag ha 2 timmar håltimme på innan jag ska ha lektion så då får jag väl sätta mig på soldäcket den tiden så man kan få lite färg någon gång.

Suck

Jaha imorgon är de dags då ..
Nationelltprov i matte b, som hela mitt betyg hänger på det provet.
Jag tänker inte ge upp men vågar inte hoppas för mycket, nationellaproven är äckligt svåra jag vet ju det!
Eftersom jag aldrig tidigare fått mer än g på såna prov så ska jag nog va glad bara jag uppnår vg.
Önska mig lycka till, tro mig jag behöver det!

fuck this

Varför kan jag inte sova längre för? När jag väl behöver sömnen som mest!
Jag somnar alldeles för sent eller rättare sagt 6 på morgonen det är inte normalt!
Hur fan ska jag palla med allt plugg?
BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Bilder

Ja under kvällen togs det sjukt mycket bilder!
Både Lisa och Peter hade med sig systemkameror. Peters bilder har jag inte sett ännu men jag tror de flesta av Lisas bilder finns på facebook men eftersom facebook är segt har hon inte lyckats lägga ut alla riktigt ännu. Hur som helst snodde jag några stycken av kanske 200 bilder för att visa.

Lördag!

Jag är så jävla trött på alla människor som ska ta mig förgivet!
Jag ska finnas där och stötta dom men när jag gjort mitt "jobb" då är det över.
Okej jag vet alla är inte såna och jag vet att mina närmsta vänner inte gör så mot mig. Men det finns andra som väljer att göra så .. Somliga ångrar det sedan och kommer tillbaka och ber om ursäkt men det finns dom som inte gör det. Just nu orkar jag bara inte mer .. det räcker! Aldrig igen!
Hur som helst. Jag har haft en jätte mysig kväll!
Vi drog till Ängby och mötte upp massa folk, spelade kubb, lyssnade på musik och chillkröka! Hur mysigt som helst!
Blev lite kallt när solen gick ner men men. Sen drog vi till en fest minna inte vad klockan var då men det va väl helt okej inte den bästa jag varit på men den funka.
Kom hem nyss, Peter och Paulina var så gulliga som följde mig hela vägen hem! Tack igen :)
Ska väl kolla på en film och sen försöka sova!

Uppsala

Åkte in till stan vid 3 tiden för att möta upp mamma när hon slutade jobbet.
Vi tog en mysig fika i stan satt kvar där en stund och sen kom även Tomas förbi.
10 i 6 åkte jag därifrån för att åka in till centralen och ta tåget upp till Uppsala helt oplanerat, typsikt mig! Jag hade ingenting med mig, inte ens någon jacka och knappt några batterier på telefonen! Lyckat!!
Jonathan va redan där när jag kom så vi gick omkring lite och kollade jag tror inte jag varit där förut inte vad jag minns iaf. Gillar faktiskt det jag såg, rätt mysigt. Betydligt mysigare än Stockholm iaf även fast Stockholm har sina fördelar. Vi drog på någon fest i flogsta (om det nu var så det hette) det var bara massa studenter där och en typsikt sån studentkorridor! Lukta förjävligt kan jag ju säga. Vi var utomhus på taket helt okej kanske inte de bästa jag vart på men dom var trevliga och det var massvis med folk.
Problemet var bara att mitt sista tåg gick 0:13 och sen gick det 05:39 och sista bussen gick därifrån 02:15 vilket betyder att vi skulle behöva sitta på stationen i flera timmar innan tåget gick. Så vi bestämde oss för att åka in till stan och sen fundera vidare på vad vi skulle göra.
Just då var jag ganska pigg och egentligen inte alls sugen på att åka hem men efter ett tag bestämde vi oss att ta sista tåget hem. I upplands väsby hade jag byte till pendeln och sen bytte jag till tuben i centralen orkade inte åka pendel till spånga för jag visste inte ens när bussarna gick så tunnelbanan var ett säkert kort!
När jag gick av i Vällingby öste regnet ner och jag hade ingen jacka. Vilket innebär att jag var helt genomblöt och mina rosa skor som jag precis hade tvättat och gjort i ordning efter idol kön blev återigen svart *jippi* verkligen!
Bara att tvätta dom igen..
Ska ändå inte ha dom imorgon. Vi ska ju spela fyllebrännboll imorgon kväll.
Vi får väl se hur det slutar men nu ska jag gå och lägga mig snart annars kommer jag inte orka göra ett skit imorgon!
Och imorgon MÅSTE jag plugga en stund! Blir så trött på mig sjäv, jag skulle gjort det idag!!!

Sjukt ..

Va helt slut igår, somnade strax efter 12.
Vaknade runt 1 av ett sms hörde massa ljud på gården så jag går upp ur sängen och kollar ut genem fönstret och möts av en lukt. Det lukta som när det brinner någonstans. Jag titta runt överallt såg ingenting. Somnade om och vaknar strax efter 2 nästa gång och känner att lukten blivit ännu starkare jag kliver upp ur sängen igen och nu. nu luktar det helt sjukt mycket! Jag visste inte vad jag skulle göra, för jag såg ingenting nu heller.
Jag försökte ringa pappa men hans mobil va avstängd.
Jag låg vaken en stund och funderade på vad jag skulle göra  .. Tillsist somnade jag.
Minns inte vad klockan var när jag vaknade men lukten var borta iaf, tack och lov!
Låg kvar i sängen ganska länge, kollade på film och pratade i telefon.
Vid 15 gick jag upp och börja städa, det är faktiskt rätt skönt när man väl kommer igång. Vek alla kläder plockade undan och diskade i köket, dammade av alla hyllor och dammsög. Skulle egentligen torkat golvet också men blev hungrig och drog till Coop och köpte mat så golvet får vänta tills imorgon för nu orkar jag inte.
Imorgon ska jag möta mamma i stan när hon slutat jobba sen MÅSTE jag försöka plugga lite.

Det känns som fredag!

Ja det känns verkligen som fredag idag.
Gick upp 9:20 idag och stressade runt som en tok kastar i mig frukost och springer iväg till bussen.
Kommer fram till skolan 10:50 och när jag kommer in ser jag ingen från klassen men sen möter jag Patricia och det första hon säger är "Vad gör du här NU?" Jag "Men vi börjar ju nu? Eller faaaan .. om en timme"
Hur kunde jag vara vaken i TVÅ timmar utan att reagera?
Vad tänkte jag på egentligen? Så sjukt störande ..!!
Som tur var kom Emma efter bara 5 minuter så vi gick till matsalen och sen satte vi oss ute i solen tills lektionen började. Lektionen gick snabbt vi gjorde klart våra arbeten om brott och straff, riktigt grymt blev det!
Sen slutade vi halv 2. Jag åkte hem, handlade lite och sen drog jag upp till Vällingby för att möta Ange. Vi åkte till Odenplan för att köpa inpackning på Wella.
Sen satt vi mest och snacka lite skit innan vi drog hem.
Just nu är jag bara sjukt trött eftersom det aldrig känns som att jag får sova ordentligt. Iofs sov jag as gott inatt och jag somnade halv 1 så det var riktigt bra!
Men jag ska titta på tv en liten stund och sen blir det sängen.
Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer orkar inte planera så tar dagen som den kommer. Skulle iofs behöva städa en del .... hmm vi får se!

Smile!

Hade sjukt svårt att komma upp ur sängen imorse eftersom jag inte kan somna på kvällarna. Somnar runt 3-4 någon gång varje jävla natt håller på att bli galen. Men åkte till skolan och hade matte, har kommit på att vår mattegrupp är för stor. Vi går igenom tal på tavlan jag redan fattat men får aldrig hjälp med det jag egentligen behöver .. Så hur i helvete ska jag då kunna få MVG på nationella om en vecka när jag inte får någon hjälp? Jag vet MVG .. i stort sett omöjligt men jag vill ha det i kursen eftersom jag ligger precis på gränsen till det. Så får jag VG kommer jag väl säkert störa mig på det i evigheter.
Hur som helst sen hade vi kundpass och jag hade en klippning idag, det gick skit bra och verkade verkligen nöjd. Sen gjorde jag inte ett skit, satt mest bara där. Orkade inte ta tag i det, orkade inte anstränga mig.
Slutade strax innan 16 tog bussen och gick till Coop för att köpa bröd, när jag går omkring där inne försöker jag även komma på vad jag ska äta till middag kändes som jag gick där i en evighet sen helt plötsligt slår det mig "TVÄTTSTUGAN"!!! Kollade på klockan 16:43, hade alltså 17 minuter på mig att betala, springa hem, packa ner tvätten och springa iväg till tvättstugan. Jag hann eller ah nästan om man inte ska va petnoga. MEN .. gissa vad jag glömde köpa? BRÖDET!!! Enda anledningen till att jag gick till Coop från början för.
Som tur var hade jag bestämt att träffa Ange senare så då kunde vi gå förbi och köpa brödet.
Henne träffade jag runt 8 och shit va tiden gick fort! Först handlade vi sen satte vi oss utanför och prata sen började vi gå runt lite för att det blev för kallt att sitta kvar när solen försvann.
Men en timme var vi ute och det kändes seriöst som 15 minuter!
Skrattar alltid så sjukt mycket när jag är med henne och det är så sjukt skönt! Jag behöver det!!

Yes

Egentligen visste jag så himla lite om dig och tiden fanns inte till för att lära känna heller.
Det här är bättre, trots att tiden gått sen dess så känns det ändå konstigt nu.
Jag anade det och hade rätt.

..

FÖRSVINN ..!!

Svenska Hollywoodfruar

Den enda som har något som helst samvete av alla dom där hollywood fruarna är Maria Montazami.
Dom andra stör jag mig bara på dom skryter och älskar att trycka ner folk för att de själva ska få känna sig mäktiga. Anna Anka är verkligen så jävla vidrig, sitter och säger att hon fick en stämpel som värsta bitchen men att hon egentligen inte ville göra programmet och sen fortsatte hon med sitt egna program Anna Anka söker assistent för att visa att hon inte är någon bitch? haha är det skämt eller?
Där om någonstans visar hon ju bara hur jävla vidrig hon är!
Usch ..

10 maj

Bestämde mig för att strunta i första lektionen imorse. Kändes så onödigt att gå dit för att ha 45 min naturkunskap när jag redan var klar med arbetet så jag skulle ändå inte ha något att göra. Plus att jag hade håltimme efter det till 14:25, så det var ju lätt värt att sova extra länge!
Hade samhällskunskap och matte, inte långt kvar till nationellaprovet nu. Känns inte jättebra! Måste verkligen plugga..
Slutade iaf 16:50 då bestämde jag mig att åka till mormor och morfar eftersom mormor fyller år. Hade egentligen inte tänkt komma men men ..
Det var mysigt och kändes skönt att vara där igen.

Feeling

Jag är så trött på den här känslan som kommer tillbaka hela tiden.
När jag inte längre får fram orden, när orden inte finns längre.
Tomheten.

meningslöst ..

Det spelar inte roll hur mycket jag ger, det kommer aldrig något tillbaka!

.

Det är inte du.
Du sa det till och med själv förut.
Men nu, nu är du en av dom. Lika förjävlig.
Tycker bara så synd om dig.
Men det är ditt liv dina val.
Kom aldrig mer tillbaka!

.

Blir så trött, är så trött, pallar inte mer

Bilder

Nu har jag snott alla bilder som blev tagna eller kanske hoppa över någon men ah iaf!
Glömde ta av luvan men men ..

Idol 2010

Drog hemifrån strax innan 9 imorse, skit segt.
Var ganska pigg ändå vilket jag inte trodde jag skulle vara. Vädret kunde varit bättre men det såg ju inte jättemörkt ut så jag trodde vi skulle hinna komma in innan det skulle börja regna.
När vi kom fram va det väldigt mycket men det visste man redan att det skulle vara så vi tog plats i kön. Vi kom ganska långt på två timmar men efter det tog det verkligen tvärstopp! Fattade inte va som hände de tre sista timmarna kom vi max en meter fram varje trettionde minut typ. Sen började det självklart regna först bara lite men sen öste det ner och alla fällde upp sin paraplyer som börja droppa på en så det gjorde inte saken bättre. Det va bara så äckligt trångt såg inte ens fötterna och att röra sig för att ta upp mobilen var ett stort problem.
Efter fem timmar i kön orkade jag verkligen inte mer, har aldrig frusit så mycket förut i hela mitt liv!
Så vi klättrade ut .. spelade inte roll att det inte var mycket kvar det hade ändå tagit oss minst 2 timmar till ..
Eftersom vi aldrig kom in så blev det inte så många bilder men några har Lisa och Ange tagit. Lägger ut dom om jag får dom!

Idiot

Något måste vara riktigt allvarligt fel på våran lärare. Vi skulle skriva ett arbete om energi på 4 sidor typ. Jag blev klar för över en vecka sen. Enligt honom är idag sista dagen man fick jobba på det men nör jag frågade om jag måste komma som är klar sa han ja. Visst jag accepterar det men nu när jag är här har jag ingenting att göra! Han bryr sig inte det minsta! Så jävla värdelöst hade hellre legat kvar i sängen och sova att sitta i skolan framför datan och inte göra ett skit de närmsta 2 timmarna ..
Nej då jag har inte damp .. blir bara trött!

Imorgon är det audition för Idol i Stockholm, plattan wiiho.
Nej men jag ska åka in med Lisa och Ange eftersom Lisa bestämt sig för att söka iår!
Hope for the best wish you luck!

Handels

Det är två veckor och två dagar tills jag ska springa Göteborgsvarvet 2,1 mil.
Asså förstår ni hur långt det är?
Jag har tränat en del fast mindre nu senaste tiden. Men de värsta är att som det är just nu kan jag inte springa. Var hos läkaren i tisdags för jag haft så himla ont runt höftet och njuren typ. Enligt den korkade läkaren jag fick träffa har jag en inflammation i höften och gav mig voltaren men han gjorde inga tester eller något. Hur kan han då veta att det är en inflammation? Jävla idiot. Ska iaf äta dom ett tag nu och så får vi se om det onda släpper.
Sjukt jobbigt att sitta i skolan hela dagarna för det gör ont att sitta ner länge. Som idag var vi på stuidebesök på handels, har i stort sett suttit från 9-15 med en timmes lunchrast.
Vår föreläsare gillade inte oss. Haha!
I början var han skit trevlig o bad oss ställa frågor under tiden men sen när folk började fråga svarade han skit kort på dom och så ställde de vidare frågor för att de inte förstod då sa han bara men så är det nöj dig med mitt svar. Desto mer tiden gick desto mer otrevlig blev han.
Har man inte tålamod för att föreläsa gymnasieelver som har frågor ska man väl fundera på att byta yrke?

*

Jag blir så trött på mig själv.
Varför blir det så här varje gång.
Det är i vägen och det är bara jobbigt!
Finns inget positivt med det alls.
Mår bara dåligt och får ont i magen ..
*SUCK*

Andra avenyn

Två och ett halvt år senare sitter jag här och har precis sett de allra sista avsnittet av andra avenyn.
Det enda jag har att säga är fy fan vilket dåligt slut!
Är så jävla besviken, efter allt som har hänt under de här åren kunde de väl kommit med ett bra slut?
Usch svt kan ta sig!

..

Har massa att säga men hittar inget sätt att utrycka det ..

RSS 2.0