Helgen

Fredagen var riktigt trevlig!

Vi gick och satte oss på en uteservering på söder, klockan sprang iväg. Jag hade tänkt vara hemma innan 12 men innan jag var hemma var den nog strax efter 1. Sen kunde jag dock inte somna för mina grannar satt ute och snackade och desto mer klockan mer desto högre pratade dom. Inte lätt med för mycket alkohol!

Så klockan var runt 5 innan jag äntligen somnade!

 

Jag vaknade precis innan mitt alarm ringde klockan 13 i chock! Har inte sovit så länge sen långt innan sommarlovet. Men jag gick upp och gjorde mig i ordning och begav mig mot Täby där Lottas 40-års fest var. Jag gick hem till mormor och morfar först för att lämna mina saker. Sen gick jag hem till Lotta och min morbror. Dom hade gjort allt så fint, ställt mingelbord runt poolen och sen på kvällen så lös poolen!

Strax innan 18 började de första gästerna ramla in och jag och två andra tjejer var servitriser  så vi fyllde på glas och gick omkring med olika tilltugg.

De flesta verkade glada och nöjda.

Det var så sjukt varmt och vi hade stora jättevarma förkläden på oss, usch! Men sen blev det betydligt svalare så vid 22 så gick de andra tjejerna hem eftersom vi inte behövde ”jobba” mer då men jag stannade kvar med mamma, morfar och Tomas.

Vi var hemma ca halv 2, men självklart kunde jag inte somna och så fort jag var på väg att somna så var det något som störde mig. Och imorse kom mormor in vid 10 som jag hade bett henne så mycket sömn har det inte blivit.

Jag gick och duschade och då kom även mamma upp och vi satte oss och åt frukost. Då fick mamma öppna sina paket, eftersom hon fyller år idag. Tråkigt nog så visste hon ungefär vad hon skulle få så det blev inte direkt några överraskningar men det är alltid roligare att få saker man vill ha! Så hon blev nog nöjd!

 

Sen kom min morbror med familj och åt lunch med oss, för att fira med mamma! Mycket mer än så blev det inte. Sen fick jag skjuts till Danderyd så tog jag bussen därifrån.

När jag åkte hem började jag känna mig konstig, tappa kraften i benen och det kändes som om det skulle vika sig under mig precis när som helst. Vet inte varför, känner mig fortfarande tung och skum. Men det går väl över, det kanske bara beror på att jag är helt slut.

Imorgon ska jag bara vara hemma, andas, vila och bara ta det lugnt!

Jag orkar inte så mycket mer än så!



Fredag den 13

Ja dagen började lite konstigt, men så pratade jag med underbara Linus och blev genast på bra humör!
Sen jobbade jag, jag stod i stort sett på lagret hela mitt pass. Vi hade fått en leverana men det fanns ingen plats att ställa skorna så därför var vi tvungen att dra ihop hela lagret eftersom det var massa luckor överallt, så det var verkligen på tiden. Det tog en stund hann dock inte klart helt men den jobbigaste delen är klar!
Varmt och svettigt var det oxå!
Men nu är jag nyduschad och ska bara sminka mig och åka in till stan för att möta upp Emma från jobbet. Vi ska sätta oss på någon ute servering och mysa!!
IMORGON ÄR MIN FÖRSTA LEDIGA DAAAAG PÅ EVIGHETER!!!!
Då blir det 40-års partaj!!

!

Det gör ont ..

Glad

Ja trots att huvudet aldrig vill sluta verka och trots att jag känner mig något förkyld så är jag riktigt glad.
Jobbet idag gick bra, det blev dock mer än väntat.
Skulle jobbat på Kungsgatan 14-17 men precis innan jag gick på passet i Kungsgatan ringde Freddie och berättade att dom hade fått världens leverans och verkligen kunde behöva min hjälp. Så jag rusar till Kungsgatan och ser efter som det finns mycket att göra där idag och som tur var va det helt lugnt där. Så jag stannar kvar där 1 timme och 15 min så att Emelie kunde få sin lunch. Sen springer jag direkt över till Freddie och Bella på Sergelgatan. Det var verkligen massor att göra! Jag fick iaf ta hand om butiken och dom var nere på lagret och tog hand om den enorma leveransen!
Det var super roligt att få jobba där. I ena sekunden var det helt tomt och sen kom kund efter kund och jag förstod verkligen inte var de kom ifrån för butiken var tom och nästa gång jag kollade upp hade jag en kö på ca 7 personer. Så jag rusar ner på lagret sliter upp dörren och mer eller mindre skriker "JAG BEHÖVER HJÄÄÄÄÄLP" det behövde jag verkligen! Bella och Freddie släpper allt och springer upp för att hjälpa mig.
Timmarna gick verkligen fort!
Var verkligen super kul att få träffa dom, Freddie va ju bara för söt!
Bella har jag inte träffat sen min intervju och sen dess har mycket hänt. Kändes faktiskt lite konstigt när jag tänkte efter. För sist vi träffades var jag ingen för dom, jag kunde ingenting.
Vet inte hur jag ska förklara, men roligt var det!
Jag har dessutom bestämt mig för att vara med på Vagabonds after work på Fridays nästa vecka. Det kommer bli jättekul att få träffa alla. Både bekanta men även säkert ett flertal nya ansikten och namn!
JAG ÄLSKAR MITT JOBB, även om det tar all min energi!

.

Har inget att berätta, that's it!

That´s it

Öppningen idag gick skit bra, jag är nästan lite stolt över mig själv. Mycket folk = många skor sålda = awesome! Tror vi sålde ca 140 par skor idag på 6 timmar. Så klaga är dumt.

Stäningen gick också bra, den har jag riktigt bra koll på nu. Behöver inte ens stödlappen längre. Så det känns skit bra slipper jag vara orolig över det i fortsättningen.

Fick lite bråttom till bussen så packade aldrig ner min kofta utan höll den i handen. Sätter mig sedan på bussen med koftan i känt, trött och tankspridd som jag är numera så är det klart att jag bara reser mig när jag ska gå av och har helt glömt bort koftan så guess what den ligger kvar på bussen. Det kom jag självklart på ca 3 minuter efter att jag gått av.

Blev så jävla arg.

Min enda svarta kofta, aja whatever.

Även om den lämnas in på hittegodset så vill jag inte ha tillbaka den.

Tror jag iaf! Aja vi får se, ska köpa ny imorgon innan jag börjar jobba.



..

I will never let go

fredag

Trött trött trött.

Funderade på att dra till Uppsala efter jobbet för att dra ut på krogen.

Jag visste hur trött jag skulle vara men jag försökte blunda för det så länge som jag kunde. Men tillslut insåg jag att det inte skulle vara värt det för jag mådde riktigt illa. Så jag stannade hemma, skönt.

Ska upp 7:40 imorgon eftersom jag har öppning. Känns lite jobbigt eftersom jag aldrig öppnat ensam och inte överhuvudtaget i Barkarby. Men det kommer gå fint, jag vet det!

 

Dammsög lite för en stund sen, det behövdes verkligen såg ut som FAN. Får se om jag orkar städa upp resten imorgon, hoppas det iaf för jag orkar inte ha det så här. Dock inte mycket att göra åt det när jag jobbar varje dag.

 

Nu är det inte lång tid kvar tills skolan börjar, fy fan säger jag bara. Vill bara gå klart skiten så jag slipper tänka på det!



Ingen vila

Och där rök min lediga söndag!! yey!!
Nu jobbar jag 10:45-17:10 i Barkarby alltså öppning-stängning. Det blir goa pengar med 100% ob hela dagen, mums!
Men jo ja visst är jag trött, skulle inte vilja påstå något annat men jag biter ihop bara 7 arbetsdagar kvar tills jag är ledig första gången på 13 dagar! Men då är jag ledig lördag-tisdag som det ser ut nu. Men har börjat förstå att jag inte ska hoppas för mycket på ledighet.
Och nej jag klagar inte, jag styr själv över mitt schema och jag tycker det är roligt att jobba och sen vet jag hur skönt det kommer kännas när lönen landar på kontot i september. Då kommer jag tycka att allt slit och trötthet är värt det!
Det som är jobbigt nu är att komma ihåg att fixa kontrakten VARJE gång jag jobbar annars kan jag inte få pengarna och när cheferna är på semester som de är nu blir allt mycket mer komplicerat men jag har kommit på en idé som jag hoppas kan funka. Ska se imorgon!
Yes jag pratar fan bara jobb på just nu men jag gör inget annat. Saknar ett privatliv.
I barkarby när jag väntade på bussen fick jag syn på Tobbe stod och pratade en kort stund innan bussen kom. På bussen mötte jag en gammal klasskompis som var påväg till jobbet. Usch är iaf inte avundsjuk på hans nattskift!
Aja ska kolla på the last song och fixa i ordning inför morgondagen.

What a mess

Idag har varit en väldigt konstig dag. Den började precis som vanligt när jag kom till jobbet. Efter en och en halvtimme gick jag in i personalrummet och kollar på mobilen upptäcker på 21 missade samtal flera stycken från Vagabond i Kista och Vagabond i Täby men sen även flera stycken från pappa, morfar och mormor. Jag förstod INGENTING!! Första tanken var ”Vad har jag gjort för fel?” Kunde inte komma på något ringer upp Kista utan att ens lyssna av telefonsvararen. Där svarar Amanda hon låter ganska irriterad och säger ”Du ska jobba här idag. Var är du? Jag ”Nej jag ska inte jobba hos er idag, det har ingen sagt”. Hon ”Du får prata med Frida” Frida är alltså vår chef så länge tills vi fått en ny hon jobbar egentligen i Skärholmen. Jag pratade med henne iaf och då visade det sig att jag visst stod inskriven i deras schema idag 14-21.10 vilket är helt fel för det första jag jobbar inte efter några scheman någon bestämmer åt mig så jag har ett väldigt speciellt kontrakt så JAG bestämmer över mitt eget schema och det är ENDAST jag som håller koll på det. Så när det finns lediga pass ringer de och kan och vill jag jobba då gör jag det. Jag ska alltså aldrig stå med på ett ordinarie schema men det gjorde jag nu helt plötsligt och dessutom utan att berätta det för mig.

Varför? Nej det är det ingen som vet.

När man inte dyker upp till jobbet så finns det en behörighetslista jag fyllt i där det står vilka det ska kontakta om det hänt något. Så självklart ringer det ALLA på den listan eftersom ingen tydligen vet var jag är. Vilket i sin tur leder till att alla blir jätteoroliga och ringer mig men utan svar eftersom mobilen alltid ligger i personalrummet och där är jag endast på raster.

Kaos? Yes mer än väl!

Först fick jag jättedåligt samvete men när jag sen tänkte efter så är det här faktiskt inte mitt fel utan bara en miss av chefen. Men det löste sig det hittade dock ingen som kunde ta det som var kvar av mitt pass så jag erbjöd mig att kasta mig på bussen så fort jag slutat och åka direkt till Kista för att ta stängningen. Frida blev så glad och uppskattade det massor.

Min kropp hade nog en del emot det. Jag har inte mått bra alls idag och mår inte bättre nu heller. Huvudet gör så jävla ont och ingenting hjälper jag är trött och riktigt hängig och inte nog med det så ska jag jobba lördag och måndag så nu är jag bara ledig söndag sen blir det jobb hela nästa vecka också. Men det kommer kännas väldigt värt det i september!

 

God natt :)


Såklart!!

JOBB JOBB JOBB!!
Nu kör vi, skit i halsen skit i huvudvärken! Tjäna pengar? JA TACK!!
Det är snart helg då får jag vila!

Sjuk?

Hade lite svårt att somna igår, mycket som snurrade runt i huvudet.
Sen son jag som en stock ända tills min väckarklocka ringde 10:40, då vaknade jag i chock och var helt säker på att jag hade försovit mig. Jag var tvungen att kolla på klockan två gånger och räkna hur lång tid det var kvar tills jag skulle åka men trots det kändes allt ändå konstigt. Vet fortfarande inte varför.
Jobbet idag gick bra, vi hade väldigt mycket att göra. Kom en till leverans som skulle ut i butiken.
Just nu känner jag mig jättetrött och allmänt hängig. Mår inte alls bra huvudet dunkar och ah jag vet inte.
Men det är bara att kämpa två jobb dagar kvar sen är det helg.

Kort

Orkar egentligen inte blogga alls.
Men dagen gick ok stängningen gick mindre bra men man lär sig för varje gång! Nästa gång då jävlar ska jag greja det utan minsta problem!!
Jag är jättetrött och imorgon är det jobb igen fast i Täby!
Läääängtar verkligen efter lönen, speciellt september lönen men den dröjer.

Skön helg

Precis en sån helg jag behövde. Sömnen kunde iofs har varit något bättre, jag sover inte lika bra som vanligt känns det som vet inte varför. Jag vaknar inte på nätterna heller men det är något som är annorlunda bara. Plus att jag vaknar runt 10 varje dag även när jag egentligen bara vill sova så länge som jag bara kan. Men tydligen kan jag inte sova länge längre, vilket suuuuuger!
Imorgon börjar jag 13.00 med Emma I Täby det ska bli kul att träffa henne en kort stund innan hon måste ge sig av. Sen kommer det in en tjej vid 14 som ska jobba med mig 14-17. Sen blir jag ensam i 2 timmar innan jag ska stänga. Så imorgon jobbar jag alltså 13-19.10. Det blir nog bra, har dock inte stängt sen min introdag och det var i Kista och där är det långt ifrån som i Täby. Men jag håller tummarna och hoppas att jag klarar av larmet och alla papper.

RSS 2.0