NU KÖR VI!

Nu jävlar är det snart dags 5 timmar kvar till avgång.
Helt sjukt att vi ska åka idag!
Ska snart gå upp ur sängen för att fixa det sista.
Imorgon ligger vi på stranden och solar järnet!

Ha det bäst här hemma!
Hoppas att ni får massa massa regn ;) woopidoo!


Resfeber?

Nej faktiskt inte. Det ska bli hur roligt som helst men än så känner jag ingen nervositet alls, men det kommer nog!
Väskan är redo nu, tror jag lyckats få med mig alla nödvändigheter. Frågan är bara hur mycket väskan väger?! För jag har seriöst tryckt ned hela min garderob där i. Har inte räknat ett enda plagg utan bara tryckt ned det men än finns det faktiskt lite plats kvar! Hoppas bara jag klarar mig under max vikten har ingen lust att krångla runt på arlanda för att betala övervikt! Om jag bara hade en våååg!!

Är svintrött så ska försöka lägga mig tidigt ikväll imorgon blir det dessutom en låååång men fantastisk dag!

Puss på er!

Midsommar!

Iår blir det inget firande alls för min del men det gör mig faktiskt ingenting alls.
Jag ser inte midsommar som en viktig högtid. Den är mysig och trevlig men inte så mycket mer än så.
Jag spenderar dagen på jobbet tillsammans med massa massa reaskor!!!
Är förvånad över att det faktiskt är folk i gallerian, undra om dom inte heller firar midsommar iår?!
Det känns lite segt att jobba ensam idag, det blir ingen rast på hela dagen utan istället blir det en monster pass 9:45-16:10. Skulle egentligen jobbat med Freddie men eftersom han sa upp sig så blev jag ensam idag. Det var svårt att få in någon, vilket jag förstår.
Har fortfarande inte hunnit vänja mig att Freddie inte ska jobba mer här. Känns mycket märkligt och väldigt tråkigt. Men det är bara att gilla läget och jag vet att det kommer gå bra ändå. Den här sommaren måste gå bra!

Efter jobbet ska jag hem och vika ihop all tvätt från igår och lägga det i min resväska. Imorgon bär det av, ja herregud! REDAN! Har ju iofs väntat 3 och en halv månad men det känns verkligen inte som det?!

Glad midsommar!

Let's getting started!

Dagen rullar på men än har jag saker att göra.
Jag har redan lyckats hinna göra om mina naglar hos Bente. Tänkte lägga upp en bild på dom MEN dom glittrar för mycket så när man tar kort på dom reflekterar blixten i glittret o det blir konstigt ;(
Efter naglarna sprang jag runt i Vällingby och panik shoppade lite.
Kom hem med:
En t-shirt
ett linne
vattenfast mascara
solpuder
cyklelbyxor ett par med spets
en bikini
flipflops

Jag tror det var allt. Sen växlade jag in de sista pengarna hos Forex så nu är jag redo att feeeesta!!
Klockan 17 har jag tvättstugan så då ska jag tvätta allt jag äger i stort sett. Måste även till coop för att köpa schampo och sånt. Behöver även köpa lite mat till jobbet imorgon. Har ingen rast så måste ta med allt. Vore ju kul att stå där helt utan mat? Nja inte riktigt faktiskt!

Woopidooo!!


Woopidooo!!

Gårdagen blev inte alls som planerad. Efter lunchen så fixade Sofie sina naglar, vi köpte lite småsaker och sen åkte vi hem till Sofie en kortis. Vi åkte till Spånga där vi mötte Jim och Viktor för att dra in till grönan och se Flogging Molly. Kvällen slutade awesome!! Var en riktigt härlig rolig kväll med massa god dricka.
Somnade dock inte förens halv 6 imorse, så idag är jag trött!! Så jag hoppas verkligen att jag kan få somna i tid. Det skulle dessutom underlätta mitt tankade lite. Jag behöver vara pigg för att få ordning på alla mina grejer som ska köpas och packas ned osv.





..

Kunde inte sova inatt. Jag vred och vände på mig .. Pratade med Freddie en timme om allt. Sen åter tallbaka till att ligga och vrida och vända. Kunde fortfarande inte sova. Tankarna snurrade många varv i hjärnan. I en sekund ville jag gråta samtidigt som jag kände lycka och oro.
Tillslut somnade jag.
Nu när jag vaknat känner jag mig tom, bara väldigt tom.

Ska duscha nu och äta lunch med Sofie!

Tacksam

Jag känner så himla tacksam över det liv jag lever. Visst har den här perioden tagit väldigt hårt på mig men nu när allt börjat lugna sig så känner jag glädje. Glädje över att jag har det väldigt bra.
Jag har en lägenhet, ett jobb, vänner och jag klarar mig mer än väl ekonomiskt. Framför mig har jag en resa framför mig i två hela veckor!
Tänk alla de som inte har någonting .. Alla de som inte ens har en trygghet att fly till, inte pengar till mat kanske inte ens några vänner. Jag vet en sak, det är att jag vore verkligen ingenting utan mina vänner!
Jag må ha tappat vänner på vägen hit men jag har faktiskt funnit vänner, riktiga vänner! Vänner som jag vet kommer följa mig livet ut. Jag är säker på att oavsett hur lång tid det skulle gå mellan gångerna så kommer allt vara detsamma. Jag är verkligen lyckligt lottad som funnit mina skatter! Mina fina skatter <3


Bye bye!!

Dagen började med att jag gick runt i Vällingby centrum och fixade. Träffade även min efterlängtade Sofie som varit borta! Efter det åkte jag in till stan för att träffa Freddie. Vi sprang omkring i stan i ösregn, vädret var inte super mysigt direkt. Men tiden gick och tillslut gick vi för att hämta upp all hans packning i butiken på plattan. Sen traskade vi till centralen och fixade biljetten.
Det kändes så fruktansvärt fel att stå kvar på perrongen och se tåget åka iväg. Nu är Freddie borta, numera boende i Göteborg. Men jag litar på hans ord som säger att han snart kommer tillbaka. Detta ska inte vara förevigt. Jag hoppas att det är sanningen. Annars rasar en del av mig! Min vän, min underbara fantastiska vän kom hem snart, hem till Stockholm!
Gud vad jag kommer sakna den människan i min vardag! Alla härliga, roliga, minnesvärda jobbpass vi haft tillsammans det senaste året! Ja herregud! Fan va roligt jag haft!

Jag ska verkligen ta tag i saker och leva fullt ut!
NU JÄVLAR KÖÖÖR VI!!



*Vink vink*

Ett gott skratt förlänger livet

Mitt liv går upp och ner precis som alla andras. Vissa perioder är jobbigare att ta sig igen än andra.
I det jobbiga stunderna så är jag verkligen glad över mina fina vänner jag har runt mig som verkligen stöttar och hjälper mig på så många olika sätt. Utan dom är jag ingenting.

Tack vare Vagabond lärde jag känna Freddie, en person men en sån livsglädje och energi. Han är så fruktansvärt smart, omtänksam och en så underbar människa. Jag tror aldrig att jag tidigare träffat en person med den kraft och styrka. Han är en sån person man bara blir glad av att ha i sin omgivning. Om man är på dåligt humör och träffar Freddie så lyckas han alltid snabbt att vända detta till en dag med skratt och glädje. Jag har aldrig tidigare träffat en person med den påverkan. Och nu vet jag inte hur jag skulle klara vardagen utan honom. Men nu finns det inga val då denna fantastiska människa flyttar hem igen, hem till Göteborg. Jag vet att det inte betyder att han inte finns med mig genom mitt liv för det gör han. Det är en vän jag kommer att behålla resten av mitt liv! Tur att det finns telefon och tåg. Det kommer att utnyttjas flitigt.
Alla som känner Freddie vet jag håller med om allt jag skrivit. Jag har inte träffat en enda människa som säger annat.
Så om det är sant att ett gott skratt förlänger livet så har denna kille lyckats förlänga måååånga liv!!

Vi alla behöver en glädjespridare, vi alla behöver en Freddie <3




Regnet det bara öser ner ..

Ja nu har det varit skit väder i en vecka typ, vad fan hände med värmen?
Jag älskar värmen men jag kan även älska om man mitt i värmen får regn i en dag. Men inte mer än så! Hur kul är det när det är 13 grader i mitten av juni?! Det är fan inte okej!
Som tur är så lämnar jag snart landet i två veckor och då hoppas jag på massor av soool!
Men idag ska jag gå och handla, resten av dagen kommer jag spendera inomhus med film. Ska iofs träffa Freddie senare, när det blir återstår att se.

Nu ska jag vika min tvätt!

Back

Nu är jag hemma igen efter några dagar hos mamma.
Dags att återgå till vardagen i en vecka till innan vi flyger söderut.
Imorgon är det dags att jobba igen, just nu är det ingenting jag längtar efter .. Men jag biter ihop och det kommer säkert gå bra.
På söndag kommer Pelle hit med resväskan jag ska få låna, då kanske det är dags att börja skriva en packlista? Vill ju inte missa något ;) haha. Tror och hoppas att denna vecka går fort så jag får påbörja mina semesterveckor :D

Nu ska jag mysa i sängen och kolla på film.

And of we go!

Nu står min väska packad för imorgon åker jag till mamma ett par dagar.
Skönt att få åka dit faktiskt! Samla lite kraft innan jag påbörjar sista veckan i Svergie innan jag beger mig till Turkiet.
Jag längtar något sjukt till det.
Det är verkligen välbehövligt! Kanske finner jag lite glädje där nere så jag kan komma tillbaka med en gladare Nathalie. Om inte jag är gladare är jag iaf brunare :D mouhahah!!

Just nu är jag bara trött och något nedstämd.
Den onda cirkeln har ingen ände just nu men snart kommer den nog :)

Snart .. snart .. SNAAART!!!

Idag är jag världens tröttaste människa, har endast sovit 3 timmar inatt.
Borde egentligen lagt mig direkt när jag kom hem från jobbet för då var jag helt slut och hade lätt kunnat somna direkt. Men istället väntade jag och efter några timmar blev jag övertrött. Så kunde därför inte somna plus att det var svinvarmt.

Förstå att det är MINDRE än två veckor kvar till Turkiet?!?!
Heeelt sjukt och jävlar vad jag längtar!!
Ska bli så underbart att få kommer bort. Är verkligen glad över att vi bokade denna resa!
JAG VILL ÅKA NUUUU!!!


<3

Jävla låt att sätta sig så i mitt huvud.
Men jag älskar den, älskar älskar älskar! Har lyssnat på den i en vecka och kan inte släppa den!


Vilken häääärlig dag!

Idag var väckarklockan ställd för första gången på över en vecka. Men lika glad för det var jag för jag, Sofie, Fanny och Fannys bror hade planerat att åka ut till Blå Lagunen på Ekerö.
Vilket vi gjorde i god tid. Dock åkte vi omkring överallt innan vi äntligen var klara för avresa. Vi var på plats strax efter 13 någongång tror jag. Gud vad det är fint där, man måste ju älska det!!
Jag badade faktiskt idag för första gången på kanske 3 år?! I början var det äckligt kallt men sen gick det bra och jag älskade det.
Nu har jag såklart bränt mig lite men vad gör det? Jag har iaf fått smaka på solen lite. Det gör mig glad.
Helgen består av jobb, första gången på två veckor. Känns lite konstigt att inte ha jobbat på så länge men jag har verkligen behövt det!
Kvällen blir lugn och go!

Bild från idag på blå lagunen :)

Rest in peace

Igår gjorde jag om min header lite som ni kanske ser.
I förra veckan så gick en gammal klasskompis/vän bort till mig och när han dog hade han en text som profilbild på facebook. Texten lyder "Life isn't about waiting for the storm to pass.. It's about learning to dance in the rain". Dom orden säger mig så himla mycket.
Jag valde därför att ha med den bilden i min header, till minne av honom och för att alltid bli påmind om hur man ska hantera livet!
Usch livet är verkligen inte rättvist.

Vila i frid Abbe <3

Väntan

De två senaste dagarna har jag väntat på mitt paket som ska komma, som måste komma NU!!
Åh vad jag hatar att vänta, jag hatar att längta!!
Imorgon måste det komma annars blir jag galen.
Vad paketet innehåller kanske jag berättar vid senare tillfälle! Jag måste ju bli nöjd först :D

Men det blir jag nog! Har bara hört gott om det!!

KOM NU DÅ JÄVLA PAKET!! hahah

Fatta att det redan gått en vecka sen jag tog studenten och var världens lyckligaste. Det känns som att det gått minst 2 veckor. Jag vill tillbaka till lyckan och glädjen man kände då!!

Slut

Min kropp är slut, likaså min hjärna!
Idag ska jag bara vara hemma, mer än så orkar jag inte.

Imorgon vaknar jag upp med massa energi! I hope :)

<3

Ibland tar livet så oväntade vändningar. Vänner försvinner för all framtid, relationer tar slut, vänskap tar slut. Allt går inte att förändra. Man kan inte återuppliva de döda även om man så önskar, de personer som lämnar oss är de man ska leva för. I den glädjen dem gav en ska man själv alltid leva i och sända vidare.
Men det mesta går att återskapa, det går aldrik att ersätta men det går att förnya och förändra. Livet är inte alltid lätt men när livet är som svårast är då man behöver sina vänner. Det är dom som får en att växa, dem som får en att le och orka tänka framåt.
Jag har aldrig känt mig så förvirrad som jag gör i dagsläget. Jag vet inte vad jag ska göra med mitt liv, vad jag vill gå för utbildning, vad jag vill jobba med i framtiden och inte heller hur jag vill att mitt liv ska se ut. Tyngden och saknaden över att vänner lämnat jorden gör inte någonting lättare ..
Jag vill finna min balans och min säkerhet. Jag är medveten om att vissa saker tar längre tid att nå fram till men jag vill nå dit nu. Jag känner mig så otålig och ledsen på samma gång.
Inom finns så fruktansvärt mycket känslor, kanske alldeles för många. Jag behöver andas och bearbeta mitt eget liv lite. Samtidigt vill jag kunna vara ett bra stöd för alla mina nära och kära. Och idag är jag inte det, idag är jag för slut, för ledsen, för förvirrad för att kunna tänka klart.
Allt jag behöver är att andas och det ska jag göra nu!
Jag är ledig stor del av juni och för första gången någonsin så njuter jag av det. Ingen skola, inge jobb, inga läxor. INGENTING som kan stressa mig. Jag får ett lugn inom mig, ett lugn jag behöver!
Framför mig har jag en resa som jag längtar så mycket efter. Den resan ska bli världens bästa, så underbart!

Love life

Dagarna springer iväg och jag hänger inte riktigt med känner jag.
4 dagar har gått sen jag tog studenten och det känns som att det va igår typ?
Men det är väl bra det är bevis på att jag fördrivit min tid efter studenten med mycket glädje och det stämmer absolut. Jag lever livet precis som man ska göra! Jag sover ut på förmiddagarna och myser järnet hela eftermiddagarna och kvällarna. De två senaste kvällarna har vi spenderat hos Sofie med massa härliga människor, god mat och massa dricka! Har tyvärr inga bilder från kvällarna, fan jag suger verkligen på att ta kort .. Måste bättre mig! Kort är minnen sånt är ju viktigt för oss alla.
Idag har jag också planer som jag snart ska ta tag i! Ska in till stan i eftermiddag och ikväll ska jag och en kompis bara ta det lugnt hemma hos mig.
Jag tror aldrig någonsin jag uppskattat min ledighet så mycket som jag gör nu! Jag har iofs aldrig känt mig så slut i kroppen tidigare heller. Att jobba varje helg plus några vardagar och samtidigt gå i skolan tar verkligen på krafterna. Och att nu äntligen få slippa alarmet som ringer på morgonen njuter jag av att få vakna när jag vill och slippa känna stressen upp ur sängen. Självklart ångrar jag absolut inte att jag jobbat så mycket som jag gjort. Jag har trivts otroligt bra med det och utan jobbet skulle jag ändå degat hemma och inte gjort något vettigt! Jag har verkligen lärt mig mycket.
Men juni ska få vara min "njuta av livet" månad. Jobbar 4 dagar hela juni och mer än så ska det nog inte blir. Jag vill ta vara på den känslan jag har.
Veckan som kommer nu ska jag spendera hemma med nära och kära. Men veckan efter det åker jag ner till mamma i några dagar så jag hinner spendera lite tid med henne innan jag åker till Turkiet.
Nu är det faktiskt bara 2 veckor och 6 dagar kvar tills vi åker, det är helt otroligt!!

Nu ska jag fortsätta mysa i sängen en liten stund till innan jag ska hoppa in i duschen!
Puss på er! <3

Dagen efter

Har jag tagit studenten? Ja jag har fan gjort det!
Shit jag förstår fortfarande inte att jag gjorde det. Att jag inte längre är bunden till skolan. Det känns så himla overkligt. Jag känner glädjen och lyckan men förstår inte det.
Det kommer nog ta tid att förstå och först i augusti så tror jag att man kommer känna av det på riktigt.
Gårdagen blev iaf väldigt lyckad! Den kunde faktiskt inte blivit bättre!
Vi började med champange frukost i närheten av skolan. Vi gick sedan direkt till fotograferingen och efter det blev det lunch och lite avslutningstal och alla skrev i varandras mössor. Har knappt hunnit kolla vad alla skrev i min ska nog göra det senare idag.
När klockan va 10:45 så gick alla studenter till sporthallen för att lyssna på när esterna sjöng och spela en sista gång. Vår klass skyndade sedan iväg till flaket för att sätta upp alla lakan och testat ljud osv.
Sen gick vi en sista gång in till klassrummet och satt som samlad klass. Det delades ut lite priser typ och en kurs hos Wella. Vi skulle sedan ställa upp oss för att gå ned till SAM där utspringet var.
Vi fick gå förbi alla andra klasser eftersom vi skulle vara första klassen ut, väl på plats blev det en grym stämning alla skrek och tjoade! Helt fantastiskt och oförstårligt!
Jag hörde inte ens när han där ute ropade upp våran klass helt plötsligt släppte som spärren och vi fick springa! Väl ute på trappan stod vi och skrek och hoppade. Sen fick jag äntligen träffa min fina släkt som kommit hela vägen hit endast för mig skull. Min hals fylldes på med blommor, nallar och champange! Tungt blev det men fan va lycklig jag kände mig.
Allt gick så snabbt och jag skulle byta om till flaket för att sen bara hoppa upp på det och köra iväg!
Gud va länge vi åkte runt, mycket längre än vad han sa. När man väl kom av efter 2 timmar var man ju helt slut. Mamma kom och hämtade mig vid skolan, stackarn hade behövt vänta där länge eftersom chauffören hade sagt halv 4 men släppte oss halv 5. Efter det körde vi ut mot Täby där alla mina fina nära hade samlats. Jag hoppade in i duschen och på med klänningen igen och sen blev det middag och efterrätt.
Vi hade verkligen super trevligt och det var så roligt att få ha all samlade, det händer aldrig annars!
Jag fick dessutom massa fina presnter.



HV3 <3

RSS 2.0