=/

Jag orkar inte ..

Jobb jobb jobb

Att jobba tar fan på krafterna. Även fast dagarna inte alltid är så långa så är det alltid fullt upp och när jag kommer hem är jag helt slut. Nu är jag iaf ledig hela helgen men nästa vecka jobbar jag HELA veckan och jag har lååånga dagar. Kommer väl ligga däckad nästa helg.

 

Idag fick vi leverans på höst skorna så nu finns det mycket nytt och mycket rea i butikerna vilket kunderna verkar tycka väldigt mycket om. Så det är toppen!

 

Har inget mer att skriva är för trött!



Even if I don't want to

Det påminner mig, det gör allt.
Allt det som rör sig runt mig.
Ibland får det mig svag, ibland gör det mig stark.
Det finns alltid där nära till hands även när jag inte vill.
Även när jag vill kasta bort det och aldrig se det igen, så finns det där.
Ibland gör det ont, ibland ger det mig lycka.
Men i längden kan jag inte leva med det, jag måste lämna det någonstans.
Lämna det och aldrig mer se tillbaka.
Vem sa att livet skulle vara lätt?

Stefan Grönlund

Vi har känt varandra i över 2 år, tänk vad tiden gått fort.

Jag har så otroligt många minnen med dig och varje gång jag träffar dig skapar vi nya. Med många andra ska allt alltid vara så stelt, perfekt och massa fejkad glädje men med dig är det inte så utan helt tvärtom. Du kan få mig att skratta så att jag viker mig och tårarna sprutar åt alla håll, du kan få mig att gå utanför mina egna gränser utan att det känns fel. Du kan få mig så jävla glad genom att bara vara DU!

 

Jag kan berätta allt för dig, utan att känna mig dömd.

Trots att vi bor nästan 40 mil ifrån varandra har vi lyckats hålla kontakten otroligt bra, vilket känns skönt. För du finns där jämt, du lyssnar och hjälper mig mer än vad du tror.

 

Du är en sån sjukt bra vän att ha, en sån vän som jag behöver. Den vännen jag aldrig kommer lämna. För dig kommer jag alltid finnas, jag kommer ALLTID ställa upp.

När livet inte går den väg du önskat, när alla runt dig sviker, så kommer jag finnas. Det spelar ingen roll vad som händer. Vi har varit med om så mycket så det känns inte som att något kommer kunna förstöra vår vänskap.

 

Du kommer alltid betyda oerhört mycket för mig och du kommer alltid ha en speciell plats.

 


Sundsvall

Nu är jag hemma igen. Åkte dit i fredags och kom hem för ungefär en timme sen. Känns som att jag varit borta en evighet vet inte varför det har bara gått några dagar. Men men ..

 

Vi har egentligen inte gjort speciellt mycket, chillat hemma, kollat på film, åkt bil, handlat ja ni ser ju inget speciellt. Men skönt! Lär ju bli jävligt tomt nu när jag varit med någon dygnet runt i nästan 6 dagar och nu är jag hemma igen där ingen annan bor. Jag brukar alltid älska att komma hem till tystnaden lugnet och hemmet men den här gången är det inte bekvämt. Det är ingenting bara helt tomt, haha oj va flummigt det låter.

 

Bussresan dit iaf kändes som en evighet vi stannade inte en enda gång på hela vägen dit och kom fram tidigare än beräknat. Men hemresan som däremot tog längre tid totalt kändes som om den gick mycket snabbare! Vi stannade fan överallt men kom ändå fram tidigare, sköööööööönt.

 

Har inte så mycket mer att berätta, ska sova snart är skit trött! Imorgon blir det jobb igen, inte alls taggad just nu men det blir väl säkert bra när jag väl kommer dit.



.

Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

Vad vet jag????

Ja, precis vad fan vet jag? Vet faktist inte om låter är helt Fucking ny eller helt Fucking old school men så grymt skön låt och musik video :)


Så luta er tillbaka i stolen och beskåda denna video och lyssna med glädje på låten....... "PEACE motha fucka big motha fucka nigga" (Notorius) /Stefan

:)

Igår träffade jag Tobbe en stund på kvällen, det var ett tag sen sist.

Så det var mysigt, vi gjorde inte speciellt mycket. Pratade med hans familj och kollade på film. Sen åkte jag hem blev så jävla trött. När jag kom hem la jag mig i sängen och kolla på sex and the city.

 

Nu sitter och nästan helt klar och ska snart springa iväg till tuben.

Så tjingeling!!



Frissan

Hm ja efter mycket om och men bestämde jag mig tillslut för att gå till frissan och jämna till håret lite. Men det är fan aldrig någon som förstår vad jag vill ha eller jo Josefin min gamla handledare. Jag vill ha så tunna toppar man bara kan få så det ser riktigt stripigt ut o ja okej det är inte lätt när man har så mycket hår som jag har. Men jag bara avskyr när man får den tjocka kanten jag får. Snyggt på andra men på mig själv stör jag mig bara på det.

 

Aja som tur var lyssnade han iaf soppas mycket att jag fick behålla stor del av längden på håret. Men sen började han föna och det enda jag hade sagt var att jag ALLTID plattar mitt hår för jag inte gillar lockar. Vad gör killen? Jo han fönar mina toppar inåt och i sneluggen gör han värsta lockarna och jag satt mest och tänkte aja han leker väl lite med håret han fixar säkert det i slutet. Men sen helt plötsligt var han klar och han kollade inte ens igenom håret när det var torrt? Fy fan vilken fail frisör! Jag ska fan ge upp att hitta någon som är lika bra som Jossan och då får det väl vara värt att betala 500 kr.



Tvättstugan

Vaknade 11:20 idag, så länge har jag inte sovit sen precis i början av sommarlovet. Mycket skönt! Sen var jag tvungen att slita mig upp ur sängen så jag kunde börja tvätta.
Fan va skönt det är att bli av med alla smutsiga kläder! Jag är glad!
Resten av dagen blir lugn jag är så jävla äckel trött! Men imorgon har jag betydligt mer att fixa.

Hatar rubriker!

Idag vaknade jag av att jag drömde jättekonstiga saker men minns inte längre vad. Har börjat drömma massa skumma saker igen tror jag vet varför men .. aja skit samma! Hade iaf ont i magen och huvudet när jag vaknade men så pratade jag med Linus en stund och så bestämde vi att vi skulle träffas. Jag gjorde mig i ordning och hade som vanligt skit svårt att välja kläder och det blir inte direkt lättare när typ allt är smutsigt för jag knappt varit hemma och kunnat tvätta. Efter en stund hittade jag något som kändes ok iaf så då gick jag till tuben och helt plötsligt hade jag inte ont i varken huvudet eller magen längre, jippi!!!

 

Först gick vi till HM för att köpa en ögonfransböjare, intressant va? Haha Efter det gick vi till Gina för att lämna tillbaka tunikan jag köpte igår och efter det gick vi och köpte glass och satte oss i Kungsan! Massa mys. När vi tröttnat på det gick vi till Gallerian för att kolla om jag hittade något fint, men icke idag heller! Fy vad trött jag börjar bli på att vara i stan! Fan folk överallt som kliver på en och knuffas hela tiden.

 

Sen strosa vi runt en stund innan Linus sprang iväg mot pendeln och jag satte mig på tunnelbanan till Kista eftersom jag behövde skriva på mina papper och även fylla i min tidrapport!! Sen blev jag kvar där en hel timme vi stod och snackade om allt och inget! Trevligt trevligt.

 

När jag väl gick därifrån funderade jag på om jag kanske skulle kolla runt lite men orkade verkligen inte så jag gick till bussen istället. Den kom direkt bara det att vi inte kom speciellt långt innan han inte kunde stänga dörrarna så det var bara att gå ut i ingenstans och invänta nästa buss. Som kom en halvtimme senare! I vanliga fall tar det 30 minuter för mig från jobbet till min dörr idag tog det 1 timme och 20 minuter! Tur att jag inte hade bråttom någonstans iaf.


Bild från Bulgarien 09!

Stan

Nej det blev inget Kista idag, åkte direkt in till stan istället.
Kollade i typ alla i affärer iaf kändes det som de men hittade inte ett skit eller jo en tunika som såg rätt söt ut men orkade inte prova den så köpte med den hem. När jag tog på mig den hemma så insåg jag hur ful den var på usch och blää ska fan lämna tillbaka den!
Vi åt/fikade på ett helt ok café, mitt i smeten låg det.
Klockan bara sprang iväg och helt plötsligt var klockan 18:40 sen var vi tvungen att vänta på Linus pendel eftersom när vi kollade på klockan så var det 2 min tills pendel skulle gå vilket han aldrig skulle hinna.
Imorgon blir det troligtvis stan igen och sen Kista för jag måste verkligen skriva på papprena innan jag åker på fredag och på onsdag kan jag inte för då har jag tvättstugan hela dagen och torsdag blir det packa städa och ska försöka åka förbi Tobbe en sväng.
Hej och håå!

Rörigt och knasigt

Orkar inte förklara riktigt vad jag menar med rubriken mer än att den stämmer.
Idag är jag sjukt trött vet inte varför, sovit så jävla bra inatt lagom varmt i lägenheten och somnade på 2 sekunder. Men men .. Ska nog åka till Kista strax och skriva på några papper på jobbet och sen blir det stan med LinusFinus!

18 juli

Idag ringde alarmet vid 8 och sen gick jag upp halv 9 jag väckte Sissi till liv som låg och vände sig. Tillsist piggna hon till och hoppade in i duschen. Sen packade hon ihop sina saker och vi gick ner till vägen där hennes pappa hämtade henne sen traskade jag vidare till bussen.

 

Första jag reagerade på när jag klev in på jobbet var att det var riktigt fullt med människor så ser de aldrig ut i de andra butikerna. Men det är iofs inte alls konstigt med tanke på hur billiga skorna faktiskt är jämfört med ordinarie priset. Skinnstövlar som kanske kostat 1600 från början kostar ca 600. Visst varierar priserna men det där är ett sjukt exempel! Hur som helst rutinerna i Barkarby skiljer sig som fan från de andra. Alla skor står ute från början och därmed behöver jag inte springa in på lagret när min kund står och väntar men sen när jag är klar med kunden måste jag ju hämta ut ett likadant par i storleken jag just sålde och okej det är lätt MEN inte när man har en kö med kanske 20 personer och sen ska du komma ihåg allt. Något stressad och allt var sjukt rörigt som tur var jobbade jag inte ensam men ändåååå!!

Jag jobbade 4 och en halv timme och på den tiden sålde vi 110 par skor och i vanliga fall kanske vi säljer 30-40 på samma tid MAX!!

 

Efter jobbet fick jag stressa till bussen och sen hinna med pendeln för att gå på Djurgårn – Kalmar FF matchen som ändå gick åt helvete. Knappt värt att nämna.

Nähe nu ska jag titta på film sen sova, är helt slut.

Imorgon blir det nog bara chill hemma.

Bilder från igår



Mys med Sissi

Sissi kom hit runt 1 idag och gud va tiden har gått fort. Det är ett helt år sen vi träffades sist men det känns det verkligen inte som. Vi har haft det awesome, lagat mat, suttit och pratat, skrattat åt allt mellan himmel och jord, gått promenad och ja säkert något mer.
Just nu håller på att göra oss i ordning inför natten eftersom hon ska sova här. Imorgon hämtar hennes pappa henne lite innan 11 för sen måste jag springa till bussen så jag kommer i tid till jobbet. Jag börjar 12 och sen blir det fotboll direkt efter jobbet. Det kanske jag redan berättat? Hur som helst ska vi se Djurgårn - Kalmar! AWESOME!!
Nä nu kom Sissi ut från toaletten så nu ska vi nog krypa ner och snacka lite skit innan vi somnar!
Godnatt

.

Nu har jag väntat tillräckligt länge!!

Wööörk

Nu är jag hemma eller det har jag varit sen klockan 19 men har städat lite. Plockat undan saker som låg överallt och sen dammsög jag. Fick helt plötsligt lite extra energi från ingenstans men visst uppskattas det. Skulle behöva fixa lite i köket oxå men det får vänta för nu är det värsta gjort.

 

Dagen gick bra, försäljningen går i vågor. Ibland var det ganska tomt i butiken men sen helt plötsligt hade vi massa kunder som ville prova olika skor. Jag och Emma hade grymt teamwork! Hade en skum kund som testade typ 20 olika par skor i olika storlekar, rätt jobbigt vi sprang in och ut från lagret. Tillsist bestämde hon sig för 3 par skor och när man spenderat ca 30-40 min på att prova skor och sulor så måste man ju verkligen vilja ha dom. Hur som helst så var hon noga med att vi packade ner skorna hon ville ha och även sulorna sen kom hon på att hon ville betala kontant så hon bad att få springa till bankomaten ”Visst visst” sa både jag och Emma. Sen gick klockan och efter 45 min hade hon fortfarande inte kommit tillbaka men då slutade jag och antar att hon inte kom sen heller. Vissa människor förstår man sig inte på. Men precis när jag slutade kom en tjej in från Sushi baren utanför vår butik och frågade om vi ville ha sushi, perfekt! Tack vare dem slapp jag laga middag och vi stod och skrattade åt oss själva när vi stod där på lagret med sushin, hoppas ingen såg!

 

Imorgon är jag fri från jobb men när jag var på väg till jobbet idag ringde Sissi och frågade vad jag ska göra i helgen. Sen berättade hon att hon och hennes pappa skulle åka upp till Stockholm i helgen och undrade om jag kunde träffas. Så imorgon ska jag träffa henne, det ska bli super roligt har inte träffat henne på ett år!!!

 

Dags att kolla på film!



Upp och hoppa

Vaknade för en timme sen det var sovmorgon jämfört med tiden på Gåsö.
Men nu är det dags att hoppa upp ur sängen och börja göra mig i ordning. Skulle inte banga på att ligga på stranden istället men det är bara att kämpa.

Hemma!!

Mormor och morfar kom och hämtade mig runt halv två i söndags, på vägen köpte vi jordgubbar längs vägen de ger mig riktig sommarkänsla! Sen åkte vi deras båt ut till Gåsö, det går nämligen inte att köra dit utan man måste ha båt. Och jag bara njöt, gud vad jag älskar känslan när man åker båt! Dock är sträckan inte så lång, väl framme vid deras brygga packade vi upp och fixade sen gick jag och la mig i solen en stund. Blev inte alls länge för sen var det dags för middag och hundpromenad. Resten av kvällen satt vi och tog de lugnt framför tv:n.

Måndag - Sov rätt dåligt den natten inte van vid alla ljud och deras hund Sasha som går omkring ibland. Plus att jag vaknade tidigt eftersom jag sov i vardagsrummet och mormor och morfar vaknar tidigt och äter frukost direkt så gick det inte att undvika men det fick de vara värt. Bäst att passa på att vara i solen så mycket man bara kan när man är där ute. Solen var inte framme speciellt mycket men det var varmt och skönt så vi låg ute allihopa och bara njöt.

Tisdag – Sov bättre, vaknade lite senare än måndagen tror klockan var 9. Solen sken som bara den och jag sprang nästan ut till solstolen. Där låg jag hela dagen och läste min bok och herregud vad mycket färg jag fick. Min morbror och hand familj kom ut på eftermiddagen, så vi fiskade lite. Sen spelade jag och morbror Christian yatzy och hundra och ingenting gick bra förstår inte varför förlorade hur jag än gjorde! Blev gaaaalen.

 

Onsdag – Vaknade ca 8:30, åt frukost och bytte om sen gick vi ner till bryggan. Mina kusiner Marcus och Alex stod och fiskade med morfar en stund. Sen tog vi båten ut för att åka ring! Det var evigheter sen jag gjorde med gud vad roligt det var, höll på att flyga ur flera gånger!! Efter det satt vi bara och tog det lugnt på bryggan ett tag. Dagarna gick verkligen fort förstår inte vart tiden tog vägen. På kvällen klippte jag först Alex och Marcus och sen spelade vi yatzy morfar var med en omgång också och då gick det betydligt bättre! Jag vann alla omgångar. Men sen när vi spelade hundra gick det precis lika dåligt som kvällen innan.

 

Torsdag – Mormor stressade mig till att vakna, förstår inte varför det var så bråttom och jag blir helt galen av att någon stressar mig när jag precis vaknat. Men men .. Jag duschade och gjorde mig i ordning sen packade vi ihop och begav oss hem. Vi var hemma hos dem ca 11 sen åt vi lunch och morfar skjutsade mig till Täby centrum där jag skulle jobba några timmar idag. Det är så lugnt i butikerna nu vilket är förstårligt, vem orkar gå omkring och shoppa nära det är 30+ ute och man kan ligga på stranden?

Efter jobbet åkte jag direkt hem hade behövt köpa lite saker men orkade verkligen inte bära runt på väskan så tänkte att jag kan göra det imorgon när jag slutat ska jobba där då också.

 

Ja, det här inlägget blev ju långt!



Huvudvärk

Mitt huvud och jag kommer verkligen inte bra överens i värmen!!

Har haft ont i huvudet i 3 dagar och det är inte första gången den här sommaren som jag får ont i huvudet pga värmen! Men seriöst jag är förvånad så här varmt i ett streck har vi väl inte haft på massvis med år?!?!

Hur som helst så åker jag ut i skärgården imorgon istället för på tisdag.

Men kommer nog hem på torsdag eller fredag vi får se.

 

 

Klumpen i magen växer orkar inte vara vaken längre.

Godnatt



Hejdåå

Jaha och så känns det som att alla försvann igen.
Imorse drog pappa och hela familjen till Frankrike, hade också velat åka dit men kanske inte med dom och speciellt inte eftersom de ska bila dit vilket då skulle innebära att jag hade fått sitta mellan två bilbarnstolar och två syskon och trängas som aldrig förr. Sen semestrar inte dom som jag gillar det så jag klarar mig nog men tomt är det såklart. Plus att Stefan också åkt bort idag, suck.
Iofs är det bara två dagar kvar tills jag åker ut till Gåsö och tiden där borta kommer säkert gå fort.
Aja vi tar en sak i taget.
Har varit i stan idag och sprungit runt och sen tog vi en fika. Det var mysigt att träffa Linus igen, det var ju ett tag sen.

Länder

Ni vet när man verkligen engagerar sig för att hitta något som får personen som ska få den glad och känna sig utvald och så får man inte ens ett personligt tack. Under bröllopet tyckte jag det var okej så tänkte att dom hör väl av sig i veckan när det hunnit läsa igenom allt men inte ens när vi pratade togs de upp. So I guess they didn't like the gift at all. Aja dom får väl byta den .. Sad bara för jag har aldrig gett honom något tidigare som jag valt ut själv men om de inte uppskattas så var det nog första och även sista gången de hände.
Hur som helst.
Idag var jag vid stranden en kort sväng innan alla molnen attackerade och vi bestämde oss för att packa ihop igen och gå hem. När jag kom hem hoppa jag in i duschen, gick och boka tvättstugan och sen vidare till coop. Sen dess har jag inte gjort så mycket. Hade funderingar på att dra ut ikväll men jag har ingen lust!
Imorgon åker Stefan till Kroatien och nej jag är inte alls avundsjuk!!!!
Guud jag vill också åka utomlands. Iofs har vi varmt och nice här hemma också men inte samma sak!! Satt och tänkte på vilka lände jag varit i och listan börjar bli rätt lång. Men har fortfarande inte varit i Thailand och Dominikanska republiken. Har många år på mig att åka dit, tur de!
Hittills har jag varit i:
Lanzarote 1995 och 2002
Grekland 2003
Italien 2004
Egypten 2005
Kroatioen 2005
Bulgarien 2006
Malta 2007
England 2007
Spanien 2007-08
Bulgarien 2009
Men eftersom vi bilade till Italien och Kroatien så har jag även varit i Danmark, Tyskland, Österrike och Slovenien. Dock tycker jag inte att de räknas eftersom jag spedenrat max spenderat 2-3 dagar totalt i de länderna och i stort sett bara sett hotellen vi sovit på och autobahn. Sen har jag även varit i Finland en gång när jag och mamma åkte på kryssning.
OCH I HÖST BLIR DET BARCELONA!!!

glääääääääääääääääd

Från ingenstans blev jag bara kämpe glad! I wonder why?
Iofs så är det mycket roliga saker som händer, Yeea I know I'm smart!
Nästa vecka åker jag med ut i skärgården och myser, om det inte blir jobb. Vad som är bra är att det inte är så jobbigt att ta sig hem ifall det skulle behövas jobbas. Men jag gissar på att bussarna nästan aldrig går och jag har ingen aning om vad busshållplatsen heter. Men om jag ber lite snällt kanske morfar kan köra mig till saltsjöbanan det är ju inte super långt, tror jag? Aja ska inte ta ut sakerna i förväg jag kanske inte ens ska jobba. Jag åker dit tisdag eller onsdag fram tills dess har jag inga planer. Stannar där i ca 5 dagar sen måste jag hem och tvätta innan jag packar om väskan.
Nej nu ska jag kolla klart på so you think you can dance sen blir det någon film innan det är läggdags!
tjoho tjohej puss på dej!

Hitta en ny favorit, SNÄLLA?!

Varje gång min granne spelar musik högt är det alltid samma jävla skiva nämligen Ted Gärdestad!! Men kom igen kvinnan är 30 har hon inga fler skivor? Jag orkar inte höra samma skit varje gååång!!

Spinning around!

Jag ser det överallt och varje gång jag läser det så vet jag att det den personen skriver om förändrade den. Det spelar ingen roll vem det är för efter det blir man aldrig den man en gång var.
Vaknade för ca en timme sen och fortfarande helt slut. Kunde inte somna igår antagligen för att det snurrade runt jobb i huvudet. För nu ska jag kunna både öppningen och stängningen utantill och det är något jag inte kommer få göra speciellt ofta. Och nej det är inte bara att öppna och stänga dörrarna på morgonen är det sjukt mycket som ska fixas med pengarna och gårdagens försäljningar och massa annat. Och på kvällen är det massa småpapper som ska skrivas ut och jag måste komma ihåg hur man får tag på allt. Så fort jag tänker på det blir jag lite förvirrad, jag vill göra det snart igen så jag kan känna mig mer säker men nästa gång jag gör det kommer jag vara helt ensam..
Imorgon är det jobb igen men bara ett kort pass på Kungsgatan med en tjej som heter Elin. Blir säkert super bra!!
Men idag blir det bara chill och mys hemma. Ska boka biljetterna till Sundsvall också.

Me like!

Jag älskar nog fan mitt jobb! Det är sjukt mycket roligare än vad man kan tänka sig och alla som jobbar där är underbara. Idag när jag kom jobbade Frida och sen kom Elita. När hon kom tyckte jag att jag kände igen henne vilket jag sen fick reda på inte var så konstigt då hon faktiskt varit en big brother deltagare när jag va ca 13-14. Så rolig och trevlig!
Hur som helst började jag dagen med att packa upp leveransen som kommit ställde i ordning alla på lagret och sen var det mest småplock. Tror jag gillar jobbet mest för det känns så naturligt och avslappnat jag behöver inte anstränga mig till någon jag inte är utan passar in precis som jag är!
OCH JAG HITTAR MASSA FINA SKOR HELA TIDEN! Börjar bli rädd över att hela lönen kommer spenderas på skor, inte bra!

As always

It will be awesome!

Första dagen på jobbet

Jag kom till Kista en kvart innan jag börja men inne i butiken var det helt dött och jag hade ingen som helst aning om var jag skulle ta vägen. Så jag ställde mig utanför och vänta strax efter halv dök det upp en tjej och det syntes långa vägar att det var hon jag skulle jobba med hon tittade på mig och log så mycket hon bara kunde. Lite roligt och visst var hon trevlig och väldigt duktig på att lära ut.
Jag har lärt mig sjukt mycket idag och känner mig ganska säker på vanorna i butiken, öppningsrutinerna är jag inte lika säker på. Jag är väldigt nöjd iaf! Nu har jag en väldans massa papper jag ska läsa igenom.
Idag när jag jobbade fick jag syn på ett par skor och jag blev kär! Jag har letat efter liknande utan resultat så nu blev jag lycklig! Jag ska prata med pappa om dom ikväll om jag kommer ihåg och vill han inte hjälpa mig så köper jag dom själv för jag får också rabatt!! haha.
Så ser dom ut!!

Yäs

Jag är trött på att sitta fast i mig själv. Åren går men inget förändras, det inuti är detsamma som det var sen dag 1. Måste göra något åt saken, NU!
Har iaf varit väldigt skönt att bara vara hemma idag och ta det lugnt. Var en sväng på coop och köpte lite mer mat så jag slipper tänka på det de kommande två dagarna. För jag lär ju vara rätt så död efter jobbet. Men det kommer nog blir roligt! Nu ska jag fortsätta mitt tv tittande!

Bröllopet

Hittade dit men fan va varmt det var! När jag kom dit var alla redan där.
Men det gick bra alla var trevliga. Vigseln var väldigt kort men så kanske det är med alla borgliga bröllop? Barnen sjöng lite då och då under hela kvällen. Maten gjordes av en kille från en resturang så han grillade och fixade all mat, det var riktigt lyckat.
Så var det självklart tal under middagen inte så många men några stycken. En del tråkiga och en del lite roligare!
Blev senare än vad jag trodde det skulle bli var hemma strax innan 1 och fick skjuts hem av Pelles kusin, vilket var väldigt skönt!
Tyvärr tog jag inga bilder eftersom jag inte har någon kamera och när jag tar kort med mobilen låter det väldigt högt. Kanske kan få några skickade sen av Pelle.

3 juli

Sov en timme längre än vad jag brukar men är fortfarande trött. Vet inte varför ..
Ska väl snart gå upp och duscha sen sakta men säkert fixa mig inför bröllopet.
Blir nog en bra dag men samtidigt en konstig dag.
Kommer dessutom träffa människor jag aldrig träffat förut och personer jag inte träffat på ca 5 år.
Satt och fyllde i texten på värdebeviset som sitter i min present igår det tog tid pappret var väldigt speciellt så pennan slutade fungera hela tiden. Men nu är det klart och det står "Lycka till i framtiden Önskar Nathalie". Själva presenten är två upplevelser. Först ska dom få åka zorb och det är en stor boll men luft i och inuti den spänner man fast både ben och armar sen puttas man utför en slänt och efter det ska dom få åka fyrhjuling i någon slags bana. Det blir nog bra, hoppas dom gillar den.
(Det här är det fjärde bröllopet jag ska gå på, rätt sjukt. Känns iaf skönt att det är så många bröllop och fortfarande inga begravningar! Så tycker jag att det ska förbli.)
Mormor och jag maj 08

Hemmakväll

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och fixa småsaker.
Stryka klänningen inför imorgon, måla om naglarna som ser ut som skit och lite annat sånt. Så jag slipper tänka på det imorgon. Sen ska jag lägga mig i lagom tid så jag kommer upp imorgon. Kommer bli äckligt varmt imorgon så lär väl avlida i min lägenhet när jag ska springa runt här och göra mig i ordning. Hinner inte iväg till stranden innan så jag får väl stå ut! Det är det nog värt. Ska gå hemifrån ca 14:30, det är ju inte super nära men det går säkert toppen!

Hej o hå!

Funderar på att lösenordsskydda min blogg ett tag framöver.
Ibland funderar jag på att sluta helt, kom igen jag lägger ändå inte ner speciellt mycket tid på den. Jag lägger aldrig ut musik och väldigt sällan bilder. Beror endast på att jag aldrig tar bilder eftersom jag inte har installerat mobilen i datorn och orkar inte göra det på grund av en massa orsaker. MEN jag har ju haft den sååå länge, det finns minnen både förjävliga och underbara! Det är de som får mig att fortsätta trots allt ..
Hur som helst så åkte jag in till stan idag för att hämta ut Pelles och Petras bröllopspresent. Är väldigt nöjd med den och hoppas och tror verkligen att dom kommer gilla den. Efter det mötte jag David och åkte till heron för att bowla. Det gick faktiskt helt okej hade en serie som va lite speciell jag har alla spärrar utom två, förstår fortfarande inte hur jag lyckades. Sen blev jag trött och ville hem, så han skjutsade mig en bit sen tog jag tunnelbanan.
Jag trivs verkligen i min lägenhet, dock hatar jag morgonsolen.
Imorgon blir det sol och lite bad tror jag lär ju inte gå att leva i min lägenhet. Sen på kvällen måste jag fixa i ordning lite inför lördagen. Så jag får det gjort och därmed slipper stress på lördag är tillräckligt jobbigt med allt som det är. Hittar inte dit men det löser sig nog. Vet iaf var jag ska gå av bussen och hur jag ska ta mig till busshållplatsen resten är mysterium.
Lägger upp lite bilder nu bara för att.
Malta språkresa 07
Sommaren 08
Början 08, bilden finns inte ens i
min dator utan endast bland gamla
uppladdningar. En utav de första
bilderna jag la ut i bloggen.

.

Aldrig kommer jag hitta någon som får det ske!

RSS 2.0