Morgon

Nu börjar jag tröttna på att vakna tidigt, det finns ingenting att göra och inga bra program på tv!
Alla andra sover ju varför kan inte jag?
Visst det är ändå lite bra med tanke på att jobbet börjar på måndag och då ska jag gå upp ca 7 tror jag.

Sol och bad

Vaknade upp och kunde knappt andas, fy fan för morgonsol när det är bastu ute!
Kunde inte va kvar i lägenheten så jag packade ihop, gjorde sallad, mackor och gick ner till stranden. Jag badade för första gången på 2 år idag! Ganska stolt, men om det fortsätter vara varmt i vattnet så var det inte sista gången för iår iaf! Vid halv 3 tröttnade jag och gick hemåt igen. Gick till coop för att köpa de saker jag glömde igår och lite annat skoj.
Det börjar märkas att solen varit framme några dagar för äntligen börjar man få lite färg och det är ju så efterlängtat!!
IMORGON ÄR DET DAGS ECLIPSE!!!!!

Borta bra men hemma bäst

Åkte ner till Tystberga i torsdags kväll så firade midsommar där. Har haft mysiga dagar där med kubb och äcklig flugjakt! JAG HATAR FLUGOR!!!! Aldrig förr har dom varit i vägen så mycket som den här helgen! Uscha.
Hur som helst kom jag hem för några timmar sen och har varit förbi coop och handlat massa saker!
Är för trött för att skriva något längre inlägg!
Skönt att få sova i sin egna säng nu iaf efter 4 nätter på soffan!

Underbara onsdag

Idag gick upp runt 10 för att göra mig i ordning för att sedan bege mig till märsta där jag aldrig varit förut. Men de va lätt värt att åka hela vägen dit för att få träffa Sofia, Darvish och den super gulliga hunden de köpt. Den är bara 12 veckor och världen sötaste!! Sen åkte jag hem och när jag gått av bussen ringde Tobbe och bad mig komma upp till Vällingby för att dricka öl! Mötte honom runt 18 och sen var vi där tills nu ungefär! Skit mysigt att sitta och dricka öl i solen träffa massa nytt folk och bara sitta och snacka.
Älskar tillfällen som dom!
PUSS

Linus <3

Jag saknar dig så jävla mycket, vår vänskap va den som fick mig orka ta mig igenom allt för 2 år sen. Tiden gick och vi gled ifrån varandra! Jag kommer aldrig sluta bry mig, jag kommer aldrig lämna din sida!
Jag tänker stötta dig genom ALLT!!
Några minuter senare hittade jag det här i Linus blogg, för söt!

Lördag

Fy fan va mycket folk det var i stan igår, är dock inte förvånad!
Vet inte hur länge vi var där men vi shoppade lite och så åt vi mat och så köpte vi våra eclipse biljetter!! wiiho så nu är det spikat att vi ska gå på världspremiären den 30 juni!! LÄNGTAR!!
Efter vi vart i stan åkte vi hem till mig för att hämta lite saker och sen drog vi vidare till Shirin. Vi gjorde inte så mycket resten av kvällen. Vi låg och kollade på tv och sen saw 2.
Jag sov ganska dåligt vet egentligen inte varför men låg och störde mig på små ljud som att klockan tickade som faaaaan. Plus att hennes lillebror gick upp rätt tidigt och han lät en del, hihi.
Äsch fan nu orkar jag inte skriva mer!
Jag är iaf hemma nu igen och imorgon måste jag STÄÄÄDDDAAA!!

Update

Mm jag vet att jag inte skriver speciellt mycket och när jag väl skriver så är det mesta meningslösa inlägg. Har bara ingen lust att skriva, har egentligen ingen lust att göra någonting alls mer än att ligga hemma i min säng hela dagarna och bara kolla på film! Underbart, fan va jag längtat efter att få göra det. Det är bara att ta vara på tillfällena man får för nu är det snart dags för mina introdagar på jobbet vilket betyder att efter det kan jag antingen få jobba arslet av mig eller fortsätta mina lugna dagar. Det återstår att se jobba blir det ju hur som helst men hur mycket är det ingen som vet än.
Imorgon ska jag iaf träffa Shirin i stan och ja tro mig vi ska kriga runt där inne bland alla andra hm aja vi får väl se hur det blir. Vi ska mötas där iaf sen kanske vi inte blir kvar där, allt beror på vädret!
Jag och pappa har iaf nått ett steg närmare våran weekend jag fick av honom i födelsedagspresent, vi har till och med pratat om ungefär när den kommer bli av och vart den bär av. Allt är upp till mig, vart vill jag åka? När vill jag åka? Jag tror jag bestämt mig. Jag valde/väljer mellan Paris och Barcelona varför just dom städerna vet jag faktiskt inte. Paris är en stad jag velat besöka en längre tid men det känns inte rätt att göra det nu därför blir det nog Barcelona och troligvis i Oktober. Då hinner jag jobba ihop lite pengar så jag kan shoppa!!
Hur som helst, nu ska jag fortsätta kolla på min film och sen blir det läggdags!

Värsta natten ever!!

Va skit trött igårkväll så var bara hemma. Vid 12 tänkte jag att jag skulle sova men efter en timmes vridande i sängen insåg jag att det inte gick. Satte mig vid datan en stund till och försökte somna igen vid halv 3 efter en timme lyckades jag somna men vaknade igen vid halv 5 svarade på några sms och somnade igen. Därefter vaknade jag vid halv 6 och somnade om till 7 sen dess har jag varit vaken! *Jippi* Fy fan säger jag bara känner mig helt död! Tur att det är sommarlov. Idag blir det chill hemma mer än så orkar jag inte med. Här finns allt jag behöver!

.

Hatar verkligen såna här dagar!

Helgen

Vår vistelse på hotellet var riktigt mysig och trevlig. Vi åt massa gott, kollade på tv och umgicks.
Om vädret hade varit lite bättre hade det varit helt perfekt för hotellet låg i ett grymt fint läge. Precis vid vattnet så det hade verkligen inte skadat om solen hade velat titta fram men nu blev det inte så.
Mamma skjutsade hem mig igår så jag var hemma ca 16:30 sen gick timmarna och jag vet faktiskt inte vad jag gjorde med tiden. Men sen helt plötsligt bestämde jag mig för att åka ner till Nyköping och träffa en kompis och jag hade sån tur att Tomas slutade precis när jag bestämde detta. Så jag mötte honom i Alvik och åkte ner.
Träffade min kompis, vi kollade på tv, snackade och bara tog det lugnt! Klockan blev rätt sent men sen gick jag iaf till mammas lägenhet för att sova. Känns så himla konstigt att vara där när hon inte är där.
Somnade direkt men vakna ett flertal gånger under morgonen av att de höll på och bygga eller vad de nu gjorde. Det störde mig iaf! Vid 1 kom Tomas och hämta mig eftersom han började jobbet 15:15 så kunde jag åka med honom hem också! Riktigt skönt!
Kom hem för kanske 2 timmar sen har lagat mat och tvättat lite sen dess.
Nu ska jag bara ta det lugnt och sova tidigt!!
LÄÄÄÄNGTAR!

SOMMARLOV

Det känns så sköönt! Och jag är faktiskt riktigt nöjd med mina betyg mycket bättre än förväntat!
Efter avslutningen har jag haft en super mysig dag i Täby med massa god mat.
Nu är jag väldigt trött och ska sova om inte allt för länge. Imorgon väntar trots allt en ny dag och en mysig helg med mamma. Hon hämtar upp mig här klockan 13 då ska vi åka ut till Lidingö och där ska vi bo på hotell! Toppen. (Kanske redan sagt det men isf berättade jag det en gång till!)

Betyg

Vet om de flesta betygen nu förutom idrott. Men jag stör mig verkligen!
Jag har inte gjort mitt bästa det här året och jag måste verkligen börja tänka över mina betyg!
Jag ska ju faktiskt plugga vidare om några år, då måste man snitta lätt 15. När jag gick ut 1:an var det inga problem alls! Men efter min våren som varit som den varit så syns det faktiskt också på betygen. Ska iofs inte klaga så mycket för dom är helt okej men de kunde varit bättre bara!
Men det är väl bara att ladda upp under sommaren och börja plugga mer och gå ut med bra betyg!!
Förresten har jag nog ätit något jag är allergisk emot för det gör ont runt munnen!

Nu behöver jag sommarloooov!!

Hela jävla veckan har jag kämpat mig ur sängen, det spelar ingen roll vilken tid alarmet ringer jag försover mig ändå! Idag vakna jag 20 minuter innan jag skulle gå. Fan om jag försover mig imorgon! Då kommer jag bli riktigt arg, men nu har jag bytt alarmsignal så förhoppningsvis vaknar jag. Jag har dessutom satt 7 alarm! Men idag lyckades jag ju sova förbi 2 samtal och 5 alarm! Hur jag kunde lyckas med är fortfarande en gåta!
Idag var vi bara 7 stycken på lektionen Christel demade klippsätt och sen fick vi göra precis vad vi ville! Emma fixade iordning min slinga nu är den inte lika gul!
Sen åkte jag till Vällingby för att köpa paraply och nagellack eftersom det tydligen ska regna imorgon. Så nu är jag redo för det iaf! Imorgon börjar jag 8:30, direkt efter avslutningen så ska jag till mormor och morfar. Ska bli super mys. På lördag sen åker jag och mami ut till Lidingö för att bo på hotell och ha det super mys!!!
Det har jag längtat efter jättemycket!
Och nästa vecka böjar sommarlovet på riktigt jag kommer iaf få vara ledig på heltid ca 3 veckor innan jag ska börja jobba. Ska jobba extra på alla vagabondbutiker! Ska bara lära mig allt jag behöver kunna. Det ska jag göra 5 och 6 juli en öppning och en stäning! Längtar faktiskt skit mycket! Kommer bli awesome!!

En dag kvar!

Sega dagar innan sommarlovet men nu är det bara EN dag kvar!
Sen slipper man vakna av det där jävla alarmet och jag kommer äntligen få soooova!!
Eller ah iaf tills jag börjar jobba när det nu blir. Kanske redan nästa vecka. Det tänker jag inte klaga på för då kommer jag ju tjäna pengar! Då är det värt att gå upp vid 8. Jag behöver varje öre nu eftersom jag och Shirin äntligen bestämt att vi ska utomlands så småningom!
Innan sommaren är slut iaf!
Idag började vi 11:50 dock var vi bara 6 stycken där så det var helt meningslöst. Men vi fick leka en rolig lek iaf! Den var faktiskt riktigt rolig! Sista omgången utklassa jag och Emma dom andra, fucking awesome!!
Sen åkte jag upp till Vällingby och mötte Ange eller rättare sagt besökte henne på jobbet "Love Stockholm 2010" jag är inte avundsjuk. Men det är lätta pengar så förstår att de är glada skulle inte heller banga på att jobba där om inte jag hade fått mitt jobb. Sen köpte jag med mig mat och gick hem. Packade ihop mina saker och gick till tvättstugan glömde sjävlklart en kofta kvar i lägenheten så fick springa upp och hämta den jättekul! Det är inte direkt på samma gård. Sen gick jag till Coop och köpte massa mys, iste, cider, glamour och lite annat skit!
Om en halvtimme ska jag springa iväg och hämta min tvätt och sen lägga mig i sängen för att kolla på tv.
Pussss

Fuck you

Alltid samma person som förstör!!!!!

Sjuuuukt!

Förstår typ fortfarande inte att jag faktiskt fick jobbet, jag lixom?
Helt sjukt är det men så jävla skönt!
Jag kommer jobba extra men under sommaren lär jag behövas rätt mycket och sen till hösten så kommer jag få jobba kvar! Sån trygghet. Vi får väl se när jag kommer igång det är inte riktigt klart än men förhoppningsvis snart så pengarna börjar rulla in!
JAG LÄNGTAR!!

Tjoohoo

JAG FICK JOBBET, SÅ JÄVLA AWESOME!!

Åhhee!!!

Kan dom inte bara ringa NU!!
Jag har väntat tillräckligt länge!!

Jonathan Tedenlind

När livet inte blir du du väntat dig,
så vet du om att du alltid kan prata med mig.
Jag finns vid din sida natt som dag,
tillsammans tar vi oss igenom varje andetag.
Snart kommer du le och skratta som aldrig förr,
när du hittar lyckan igen öppnas en ny dörr.
Jag vet att du inom kort når dit,
även om det kommer krävas en del slit.
Men ge inte upp min kära vän,
lyckan kommer när du minst anar den.

(Lägger upp den här bara för att komma ihåg den.)

Awesome lördag!

Kom hem för bara en liten stund sen.
Åkte in till stan och mötte Shirin vi gick runt och kolla i affärer först sen ner till Kungsan och kollade runt lite det är ju typ resturangernas dag. Sen blev  vi hungriga med orkade inte kriga sittplatser så vi drog till Tastythai istället och åt 3 rätters! Skit mysigt och galet roligt.
Efter det drog vi tillbaka ner till Kungsan för att kolla när folk sprang Stockholm maraton. Jag förstår inte hur de orkar jag vet ju hur jävla jobbigt det var att springa hälften av deras sträcka. Men som tur va hade dom inte lika varmt som det var när jag sprang. Sen satte vi oss och kolla på en trollkarl/buktalare som jag sett en gång tidigare när han var på julavslutning i Bromma gymnasium när jag gick där. Han är helt sjukt grym!
Efter det traskade vi upp mot Hötorget för vi skulle gå på bio 20:50.
Vi såg på sex and the city 2, helt sjukt bra!! Älskade den!
Efter det drog vi hem.
Sjukt underbar dag med en av de bästa tjejerna jag känner!!

Student

Igår va det så jävla många som tog studenten och jag skulle varit en av dom men men ..
Va iaf på Tobbes mottagning igår. Det var roligt och trevligt.
Va kvar till 8 och sen åkte jag hem för att byta om för att sedan dra ut och träffa några kompisar.
Det blev så jävla kallt och jag var inte så taggad.
När vi väl skulle hem gick vi förbi donken först där träffa vi några som vi sen följde med på typ "efterfest" eller något. Där stannade vi inte alls länge det sög!
Sen hem va hemma ca halv 4 pratade med Jonathan påväg hem så då slapp jag va ensam iaf ;D
Måste gå nu ska in till stan och träffa Shirin vilket jag inte gjort på evigheter.
Blir nog mys berättar mer sen!!

Ingen tid över!

Vilken konstig dag det känns som det har varit, egentligen har den väl varit normal?
Gick till skolan och kände mig konstig och hängig.
Vi satt och fika på kullen och så spelade vi kubb rätt soft förmiddag sen åt vi lunch. Efter det skulle vi på studiebesök på brandstationen varför har jag ingen aning om. Där var vi kvar i 2 timmar dock kändes det som en evighet!
Gick till jakan och tog bussen till vällingby centrum för att köpa en present till Tobbe, fixade lite annat också. Sen var jag bara hemma och lämnade allt sen sprang jag till tuben för att åka till Solna eftersom jag skulle möta mamma. Var bara där och vände mötte Ange i fridhemsplan. Vi åkte tillsammans till vällingby för att köpa blekning och färg till hennes hår.
När jag lagt i två förpackningar blekning var jag tvungen att springa till coop och köpa mer. Den människan har verkligen gaaaalet mycket hår!! Tillslut la vi i färgen och slutresultatet blev bra nu är det dags för solen att göra sitt!
Imorgon tar ju typ alla studenten och jag skulle varit en av dom men varför sörja det när man kan vara med och dela sin glädje istället. Jag har iaf bestämt mig för att vara med på Tobbes mottagning och jag tror det kommer bli awesome!

Idioter borde inte få vara lärare.

Rubriken säger nog det mesta.
Längesen jag varit så arg och besviken på samma gång! Det värsta är att den idiot läraren inte ens förtjänar min ilska. Han borde inte få jobba kvar ..
Efter det åkte jag och Gaby till Kista för att leta klänning och studentpresent till hennes pojkvän och för att jag skulle på arbetsintervju. Intervjun tror jag gick rätt bra, vågar egentligen inte hoppas för mycket men ändå gör jag det. Kommer ha en klump i magen ända tills jag får svar. Beskedet kommer antingen fredag eller måndag! Men de började prata löner och när exakt det var ob och hur många procent vid vilka tider osv, det är väl positivt? Hoppas det iaf .. Gjorde mitt bästa!
Sen fortsatte vi leta efter saker Gaby köpte en snygg töja dock till sig själv och tillsist efter några affärer hittade jag en klänning och den satt helt okej för att va klänning på mig, så jag är nöjd och dessutom till ett bra pris!

Jahopp

Aja, på fredag är vi lediga från skolan eftersom 3:orna tar studenten!
Jag ska troligtvis gå på Peters utspring och Tobbes mottagning så sysselsatt lär jag vara.
Måste kolla hur vädret ska bli, hoppas på sooool!
Imorgon är det dags för arbetsintervjun och jag börjar faktiskt bli nervös det har jag aldrig varit förut, kanske är för att jag verkligen vill ha det här jobbet? JAG MÅSTE FÅ DEEEEET!!
Jaha nu hade jag väl inte så mycket mer att skriva så tjingeling!

I'm going my way if you wanna follow then follow if you don't I'm leaving you behind.

RSS 2.0