Pollen!!!!!!!!

Fan vad jag hatar pollen, det gör mig trött jag får ont i huvudet, det kliar i ögonen och jag blir täppt i näsan. Jag är glad över medicinen men jag önskar den hade hjälpt lite bättre men jag vågar inte testa att vara utan den för då lär jag ju dö.
Hur som helst idag hade jag utvecklingssamtal, det gick bra finns väl inget direkt att klaga på. Det verkar gå ganska bra trots allt vilket känns väldigt skönt. Nu är det inte så mycket kvar och det är ganska mycket lediga små dagar. Den har veckan har varit jäte chill nästa vecka är vi lediga på måndag och veckan efter det går man bara halv vecka och efter det är det mindre än en månad kvar till sommarlov. Gud va tiden går fort men det ska bli så jävla skönt! Komma bort från allt plugg och skit!
MÅSTE HITTA ETT SOMMARJOBB!!

If you only knew

Jag kände dig eller jag trodde jag gjorde men inte längre. Något har hänt, jag förstår inte vad.
Jag saknar det varje dag ..
Vet inte vad jag ska göra längre är så jävla trött på allt!

Förhoppningsvis blir det bättre om ett tag men vägen dit tror jag kommer bli sjukt jobbig!


Från grunden

Ända sen jag skaffa bloggen alltså december 2007 har jag använt i grund o botten samma mall hela tiden. Visst har jag förändrat själva designen med jämna mellanrum. Men det har ändå tagit mig några åratt utveckla den så mycket att man inte längre kunde se vilken av mallarna den var från början och jag kände nu att det var dags att byta. Det var rätt jobbigt och det tar lång tid. Och nu har jag tröttnat för idag så just nu får den se ut så här.
Funderar på att ha en annan mall än den jag har nu då denna är väldigt jobbig och det är massa saker jag inte känner igen. Jag kommer väl säkert lära mig allt är jobbigt när det är nytt. Vi får väl se.
Den är rätt enkel och stilren just nu.

väldigt najs!

Förstår inte vad som hänt med mig. Jag somna med tv:n på igår med och jag gör verkligen aldrig det annars men nu händer det i stort sett varje kväll. Så vaknar jag ca 20-30 min senare, stänger av och vänder på mig.
Visst är det skönt men jag missar ju slutet på alla program och det är väl inte så roligt.
Idag började jag 10 och slutade 11:40 så himla onödigt att åka dit men närvaron är viktigt!
Imorgon är vår enda normala dag på hela veckan men också vårt kortaste i vanliga fall men nu blir det den längsta. Jag börjar 11:50 så jävla skönt med sovmorgon och slutar 14:20.
På torsdag har jag bara utvsamtal 13:45-14:15 så då får jag också sova uuut, så jag ska inte klaga.
På fredag är det tidig uppgång då börjar jag 8:30 och slutar 11 om jag inte minns fel. Sen är vi lediga på eftermiddagen eftersom det är valborg och då ska det festas som aldrig förr! Ska bli galet!


Fy fan

Jag trodde aldrig att folk kunde behandla sina praktikanter på det sättet, det är helt sjukt!
Nog för att jag redan bestämt mig för att inte fortsätta praktiera där mer men jag gick dit idag eftersom jag hade hoppats på att dom ville fylla i min journal. Men hon hade blivit helt galen jag tänker inte gå ut med detaljer här på bloggen men det är ett av de värsta ögonblicken i mitt liv och då har jag ändå varit med om ganska mycket. Gick iaf därifrån så fort jag bara kunde.
Så jag har slösat bort en hel termin på en kärring som jag i stort sett gjort allt för aldrig förr har jag kämpat som jag gjort nu och den enda jag fick för allt slit är skit!
Fy fan säger jag bara!

Bilder



Tro mig tekopparna va fan värre än pop expressen! Jag mådde as illa!






Hon som gjorde vår sockervadd va nybörjare så den blev helt missbildad, syns inte på bilden!


Men det sluta med att den trilla av pinnen så jag fick hålla den :(

Söndag

Glömde skriva igår att jag hälsade på Kevin Borg och så såg vi Kjell Eriksson från vakna med the vocie. Lite kul faktiskt! Lite besviken över att jag inte fick den där sköna känslan när man somnar när det känns som att man fortfarande åker sakern.
Jag ska nog ut i solen en stund på gården och sola lite, såg att jag fått endel färg igår så varför inte bättre på den ute när man väl kan? Sen vid 4 har jag tvättstugan och då tänkte jag passa på att städa för det behövs verkligen!!!!

Grönan

Idag skulle jag egentligen jobbat men eftersom allt som det blev så blev inte inte heller något jobb. Ibland är inte pengar allt. Jag och Lisa drog upp till Vällingby vid halv 2 för att sola sen vid halv 5 drog vi till Grönan. Det var första dagen de hade öppet och Lisa hade fått gratis inträde, åkband, glass, sockarvadd, dricka och 2 fribiljetter till 5-kampen hur awesome är inte det?
Dock var hon lite rädd för att åka vissa saker men jag lyckades få med henne på endel av dom och det slutade med att hon gilla det! Men hon vågade dig inte upp i insane eller hon följde med i kön men sen smet hon ner igen. Så jag fick åka ensam för jag kunde ju inte va på grönan utan att ha åkt grönans roligaste åkattraktion! Den är ju verkligen helt underbar!
Sen spela jag o spela men det ville sig inte riktigt fick två små gosedjur och en liten choklad, varför vinner aldrig jag det stora vinsterna? Känns inte rättvist men men någongång får jag jag väl också turen att vinna något!
Har tagit några enstaka bilder jag kanske bjuder på vid senare tillfälle men just nu är jag så trött att jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen så nu ska jag soooovvvaaaaa!!!!

Peace out!

Last time

Det har hänt så fruktansvärt mycket senaste tiden så jag sammafattar lite.
I måndags träffade jag Ange efter skolan vi fikade i Vällingby sen gick vi oxh köpte blekning för att bleka hennes hår det blev halv bra. Men det är ju svårt att få ett mörkt hår att blekas och få en fin färg direkt.
Så vi fortsatte arbetet i torsdags och det blev tillslut väldigt fiint! Jag älska färgen och Ange verkade oxå nöjd med resultatet!
I onsdags skulle jag fixa naglarna på min salong, resultatet blev skit bra är mer nöjd nu än förra gången! Somriga och fina är dom nu. Men under tiden jag var där hände väldigt mycket saker och jag kan väl inte påstå att jag varit helt nöjd med stället någon gång! Har förskt prata med min handledare ett antal gånger men hon är väldigt svår att få kontakt med och hon tar aldrig åt sig negativ kritik så nu fick jag bara nog. Och jag kommer inte gå tillbaka, tyvärr. Ska förbi där på måndag och lämna in mina papper för jag måste ändå få med mig ett omdöme därifrån annars kommer jag inte kunna få betyg i D kursen men det ska nog inte vara några problem tror jag. Vet iaf att min handledares anställda tjej Sussi kommer fylla i ett papper och det räcker!

Skulle jobbet där imorgon men nu blir det inte så.. hm så vi får väl se vad som händer! Vet att jag ska tvätta och städa på söndag iaf! Välbehövligt!

Missing words

Om ord kunde förklarat allt jag går igenom skulle jag börjat använda dom för längesen!
Är bara så sjukt jävla trött på allt, var är vägen till ljuset?
Jag känner inte ens igen mig själv för tillfället, känner bara känslan hela tiden att det inte är jag.
Men ändå utan M så mår jag mycket bättre och kan för första gången fokusera på saker jag vill och jag klarar av de utan problem. Kanske blir jag nöjd med det trots allt till slut?
Men det finns fan ingen som förstår mig när jag berättar om det. Alla bara tror o antar saker även fast jag förklarar om och om igen!
För jag vet att de jag känner inte är många som känner och speciellt inte i den här situationen.

I miss the good moments! 

hmm ..

Det kanske är vad jag behöver ..?

When it feels right

Har tänkt flera gånger att jag ska skriva något men varje gång slutar det med att jag skrivit en rad och sen blir jag helt tom och skiter i det.
Jag är trött konstant, förutom när jag väl ska sova som jag på något sätt ändå inte kan somna. Dessutom är jag riktigt trött på att ha det så här! Vad kan man göra?
Jag har så sjukt mycket som snurrar runt i huvudet hela tiden, känner mig osäker o et inte riktigt vad jag vill göra med mitt liv. Tänk om man väljer en sak och satsar på det sen slutar det med att man bara sitter och ångrar sig? Jo visst kan man återigen sätta sig ner o plugga men hur kul är det när man är 30+ och hellre vill skaffa familj? Man alla kommer väl till här i livet när man inte riktigt vet.. Och det jobbiga är att jag inte vet hur jag ska göra för att ta reda på det! blää ..


Fredag

Igår på prkatiken fick jag jobba över som vanligt. Jag är så trött på det stället, hur dom beter sig mot en och sättet de tittar ner på mig. Förklarar saker som om jag aldrig förr hade hört talas om hår, kom igen tror dom inte vi lär oss något alls i skolan eller? Nja ibland undrar jag.
Imorse hade vi naturprov och jag hade inte pluggat alls så myckt som jag trodde jag skulle behövt göra. Men det gick toppen ändå fast jag är fortfarande rätt förvånad över det hur bra koll jag hade på allt. Jag fick 32/40 så jag är absolut nöjd! Ska fan inte ge upp några ämnen utan faktiskt försöka annars kommer jag bara bli besviken i slutändan!
Och tydligen har jag omdöme MVG i försäljling och service kursen, som vi får slutbetyg i när vi går ut 3:an men alla uppgifter som tillhör kursen är klara. Det enda som återstår är hur vi beter oss på kundpassen. Hur som helst så blev jag väldigt förvånad men det känns ju självklart väldigt bra!!!

Slutade 16 idag så var hemma strax efter 17 sen tittade jag på några OC avsnitt och är verkligen skit trött!
Ska inte lägga mig alltför sent men ska försöka titta på Avatar som jag inte sett ännu och som alla säger är bääst!
Så vi får väl se vad jag tycker :)

Iår vinner Djurgården elitserien!


Egen hårvård

Skolan idag va rätt seg, åkte till skolan för att ha svenska så visade det sig att läraren va sjuk jippi! Efter det hade vi matte i evigheter skit segt och as jobbigt! Sen lunch och egen hårvård. Va jätte längesen vi hade det sist så det va verkligen på tiden. Therese klippte mig och det blev super bra jag är mer än nöjd! Sen färgade jag hennes ögonfransar, det blev jättefint.

Imorgon har jag sovmorgon och slutar tidigt men tyvärr måste jag plugga efter skolan, har naturprov på fredag!


wiiie

I söndags gick det verkligen inte att sova så det slutade med att jag sov 2,5 timmar, bättre än ingenting. Men självklart var jag helt slut igår. När jag kom hem va klockan typ 18 då åt jag middag och la mig sen i sängen och kolla OC. Vid 8 tänkte jag kolla på Håkans bar men jag somnade! Vaknade vid 9 och stängde av tv:n o satte på ett nytt avsnitt OC för jag trodde inte jag skulle somna om men tydligen gjorde jag det vaknade vid 10 och la ifrån mig datan och somnade igen. Vaknade av alarmet 6:15 och va faktiskt ganska pigg och nu är jag färdig har till och med ätit frukost så nu ska jag springa iväg till bussen!!


Ont i magen ..

Måste börja med att skriva att jag hade så sjukt roligt igårkväll!
Va nog den roligaste kvällen på riktigt länge!
Det va massa folk, lite stelt i början men sen blev det awesome.
Vet inte vad mer jag kan säga. Tyvärr tänker jag inte visa några bilder då de enda som är tagna på mig ser hemska ut men kanske ett teckan på hur kul jag hade? äsch jag vet inte men jag sparar dom ett tag.

Vaknade strax innan 1 idag sov faktiskt riktigt bra inatt jämfört med alla andra nätter hela lovet. Jag är så otaggad på att gå tillbaka till skolan .. Jag vill verkligen inte, jag vill bara skita i skolan! Men det är väl bara att släpa sig dit?


tjuho

Jag håller på och jobbar på en ganska rolig sak, det kommer ta tid men det är verkligen värt det och jag ska fan lyckas! Förresten har jag fortsatt mitt jobbsökande nu på kvällen och precis när jag skrev den raden kom jag på, fan jag har ju ett jobb! Jag har fortfarande inte sagt upp mig så jag har rätt att jobba där exakt en månad till om jag så gärna vill men frågan är vill jag? Sist jag va där och skulle hämta mitt kontrakt hitta jaginte ens min pärm där längre så jag antar att dom slängt den men jag har fortfarande rätt att gå dit. Jag lovade Shirin att dom inte skulle få mig att sluta så jag ska försöka hålla mitt löfte o ta mig tillbaka innan det är försent!

Imorgon blir en rolig dag, jag känner det på mig!
Lördag blir en mindre rolig dag då ska jag tvätta och städa! *SUCK* Sist jag försökte mig på det där med städa krossa jag en ruta så det känns väldigt bra! Kan ju inte gå sämre denna gång!
Söndag blir en mysig dag då ska jag träffa Shirin i stan.
Måndag suger .. skolan igen. Jag vill verkligen inte, jag är så trött på skiten skulle inte banga på att hoppa av men bara tanken av det får min pappa att bli galen och så vill vi inte ha det. Och jag vet att det är bäst att gå ut då är jag fan färdig frisör och kan jobba samtidigt som jag pluggar vidare vilket är en awesome idé!
Jag skulle behöva sova snart men känns som att jag helt plötsligt fick en massa energi och hm ja jag vet inte!


Men detta inlägg avslutas här och nu med en bild från andra tider! våren 07
 

.

Baby, it´s time for you to leave.
You brought hapiness to my life but these days are gone.
I´m sick of playing around and I know you are to.
So go, find your way because I know you´ll find it some day without me!

Rubriker suger


Cause when I'm with him
I am thinking of you
Thinking of you
What you would do if
You were the one
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into your eyes



blää..

Självklart kunde jag inte sova vet inte varför men det gick bara inte. Somnade ordentligt runt 5. Vaknde för en halvtimme sen och skulle kunna sova vidare men vill gärna kunna somna ikväll. Så hoppas att jag kan göra det sen också!
Idag ska jag va hemma och ta det lugnt har varken lust eller ork att träffa någon.

Yeah

Nu är jag hemma igen, lite drygt egentligen att dra ut en tisdag dåligt med folk ochde flesta ställen stänger 1 men vad gör det jag hade roligt. Alla va super najs och ja jag tycker det blev en lyckad kväll.
Nu ska jag krypa ner i sängen kolla på ett avsnitt av OC sen ska jag sova!

(Jag saknar dig, kan inte förklara men önskar att jag kunde.)

Idag är det tisdag

Hade skit svårt att sova inatt vet inte varför. Sen sov jag väl halv bra och vaknade 11 av att David ringde gjorde faktiskt inte så mycket trots att jag vet att han bara ville jävlas, haha. Vi pratade på ett tag han åkte för övrigt på student kryssning idag, det vill jag också göra. Men men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Jag gjorde mig i ordning och gick upp till Vällingby för att fixa lite på banken och skicka iväg en tröja till pappas fru. Sen köpte jag även en tröja och två par leggins, så nu är jag glad!

Om en timme ska jag börja göra mig i ordning inför kvällen då vi ska ut och fira Malin som fyller år idag.
Grattis! :D



(Hitta ingen annan bild på oss så det fick bli favorit i repris.)

!

Fuck this


..

Jag vet att jag skriver lite men har ingenting att skriva längre känns det som.


..


Jag valde aldrig att bo ensam, jag kommer aldrig glömma det.


rubrik

Var är jag påväg?


RSS 2.0