Here it comes!!


Soffan och Fanny


Fanny



Ja Sofie och Fanny var kvällens modeller ... det får nog räcka med bilder på dom nu ;D


Här är bandet som spelade.
Killen med den vit röd randiga tröjan råkade upptäcka att jag tog kort och när jag sedan kollade på honom efter att ha tagit bilden så sa han åt mig att ta en till på honom. Jag svarade genom att lipa och säga nej. Han tog det på rätt sätt ;) det VET jag ;D


Fick ingen helbild på limmon, buhu!!
Men tog iaf en inuti, satt i mitten så fick lixom ingen bra bild på allt inuti men här är den lilla baren med skumpa och allt ;D Fett awesome!!

Vet att Sofie har ett fåtal bilder från kvällen oxå så när jag får tag i dom kanske jag delar med mig men det beror ju på hur dom ser ut, hehe!!

Awesome night!

Mötte upp flickorna i centrum där Sofie fick sina fina presenter.
Sen tog vi tunnelbanan till Råcksta där vi skulle föra hemma hos Jesper med några andra grabbar. Det var lite halv segt men det var väl okej. Vid 23 var vi inne i stan för att gå till Harry B james, där jag förövrigt aldrig varit.
Först kände jag mig felplacerad men sen blev det bättre och bättre. Dock va det GALET mycket folk där.
Kvällen var riktigt rolig, nog bästa kvällen på väldigt länge.
Vi drog från harys vid hjalv 3 typ och gick till donken och käka.
Sen blev vi upplockade av Sofie och Fannys kompis som hämta oss i limmo och jag fick skjuts hem. När dom släppt av mig åkte dom runt i nästan 2 timmar. Jag är dock glad att jag fick komma hem vid halv 4.
Och jag hoppas Sofie känner att hon hade ett riktigt lyckat födelsedagsfirande!
Limmon var ju absolut grädden på moset ;D

Grattis på 19-årsdagen Sofie!! <3

Lägger upp bilder från kvällen lite senare!
Nu ska här handlas MAAAAAT!!

Tierd ..

Nyss hemkommen från en otroligt rolig dag på jobbet MEN fy satan så trött jag är.
Med feber i kroppen blir allt tusen gånger jobbigare!
Det är faktiskt väldigt roligt att jobba i Barkarby och jag trivs där ute väldigt bra! Men det räcker med att hjälpa till där ibland. Älskar att jobba i Kista med det teamet och vi har ju snyggare skor än b-by, LÄTT!!
Det som är roligare med b-by är att man jobbar fler personer och dessutom hela dagen det gör ju aldrig vi i Kista.

Hur som helst, just nu ligger jag i sängen och försöker samla energi så att jag orkar ut ikväll.
Jag är trött, har ont i huvudet och har frossa.
Skulle sitta fint nu att ligga sjuk hela lovet, perfekt! Elleeeer?
Nej du tack det räcker med att jag låg halva jullovet!

Här är jag o Jackie idag, hon påpekade i sin blogg att det var Kärlek på jobbet idag och ville uppmärksamma detta..

Jävla granne!!!

Måste bara påpeka att min granne under mig spelar musik natt som dag svin högt!
Han/hon/den/det har ALLTID fest VARJE helg jag blir gaaalen!
Okej att spela musik på kvällarna men man behöver inte överdriva så att dens musik är så hög att jag knappt hör min tv om jag inte har den skit högt! Och vadå att spela så hög musik fram till ca 4 om nätterna är fan inte roligt. Ursäkta men på vardagar går jag i skolan och det stör mig att behöva musiken till 1 då det är sjukt svårt att sova. Och på helgerna jobbar jag?! Spela din jävla musik men stäng för i helvete av den efter 12 eller sänk! LÅT MIG SOVA!
Ända sen den här personen flytta in har jag behövt höra musiken om nätterna. Innan den personen flyttade in var det mycket lugnare för då var det gnällkärringen som bodde under som man knappt fick ha på tv:n för!
Minns inte hur länge den bott här men fan inte mer än 3 månader och det har varit dom värst 3 månaderna sen jag flyttade hit.

Och nej jag tänker inte gå ner och klaga! Jag vill inte bli någon jävla gnällkärring.
Behövde bara säga att jag hatar den nya peronen lite mycket!

That's it!

Öronproppar är inte heller aktuellt så föreslå det inte! Med öronproppar hör jag inte mina alarm när jag ska upp. Haha så jävla värdelöst! Dessutom är det obehagligt att ha saker i öronen.

Så här vill jag inte framstå!



Äntligen sportlov

Fy fan för natten som var!!
Va längesen jag sov så dåligt som inatt. Eller när jag väl sov så sov jag bra men jag var vaken ca 5 ggr och inte bara korta stunder utan iaf 15 minuter varje uppvak!
Hade super svårt att komma upp imorse men efter att inte ha vaknat av ca 6 alarm som ringt om varandra i 40 minuter så lyckades jag vakna och fick lite lätt panik. Klockan var då 7 och jag skulle gå hemifrån halv 8. Men bestämde mig för att inte stressa utan göra det som jag hann med vilket gick bra.
Va så jävla ovärt att gå på lektionen nu i efterhand, vi var 7 stycken där. Vår lärare skiter egentligen i vad vi gör så jag och Sofie gjorde varsin frisyr på varandra skit slarvigt men vafan gör det?
Vi slutade vid 10. Jag gick då för att skriva klart mina sista inlämning i matte c.

När jag var klar i skolan mötte jag upp Gaby för att åka in till stan och kolla kläder och present till Sofie.
Kläder hittade varken jag eller Gaby men jag åkte hem med lite smått och gott.
Strumpbyxor, solglasögon och halsband.
Efter 6 timmar i stan var jag något slut i ben och fötter men tiden gick väääldigt fort!

Nu har jag tvättat håret, fönat och plattat det inför morgondagen då jag ska upp 7:30.
För imorgon blir det jobb i Barkarby 10-17 sen direkt hem duscha och fixa mig inför kvällen som består av utgång för att fira Sofie! Hoppas jag hinner vila en kort stund så jag orkar med kvällen!

Nu är det snart dags att kolla BB och sen väntar sängen!

De nya glajjorna!! ;D


haha <3

För över ett år sen sjöng jag och Sofie på "popcornfrisyr" som Mojje gjort.
Och sen kom vi nog in på det mer och mer minns inte riktigt.
Men nu blev jag påmind när hon skickade låten. Haha!!
Kan man bli annat än glad?

"Var ligger landet där man böjer bananerna?"


Lyckligt lottad

Ibland så börjar tankarna snurra runt i mitt huvud.
Jag funderar på hur mitt liv ser ut och vad jag gått igenom.
Visst kan jag ibland tänka på hur mycket tungt jag behövt gå igenom, saker som jag inte vill att något annat barn ska behöva genomgå. Men de saker som skett har gjort mig till den jag är. Att jag blivit så stark.
Jag har klarat skolan utan större problem, jag är ok betyg, jag tar hand om min lägenhet, jag har ett jobb och fina vänner.
Då kan jag faktiskt inte klaga.
Jag är trots allt väldigt lyckligt lottad som har fått allt det!

Studenten

Snart är det endast 3 månader kvar! Jag hoppas den tiden går riktigt fort för annars orkar jag fan inte!!
Men under den tiden ska jag hinna fylla 20 år och ha studentskiva så hur kan det bli tråkigt?!
Nej du den här tiden ska bli grym och det är väl bara att ge järnet i skolan!!

Har haft biljetterna till skivan hemma i ca 3 månader har fan glömt bort att försöka få iväg dom.
Men om en månad ska pengarna lämnas in och försäljningen tar stopp. Så nu jävlar är det bara att köra ut dom. Perfekt att säga till om dem nu precis till löning då finns det inga godtarbara ursäkter :D
Har suttit och bombad ett flertal av mina vänner på fb som det ser ut nu har jag lite mindre än hälften av biljtterna kvar men dom försvinner nog inom kort!! ;D

Jag är fan glad trots ett skiti dag!
Could it be better? naj naj naj ;D

Imorgon är det torsag = kundpass, tjoohoo!! elleeer?

Tisdag = praktik

Ja idag va jag och Sofie på praktiken som vanligt.
Rätt segt inte fanns lite att göra. Men jag fick min naglar fixade så nu är dom SUPER DUPER fina!!
Idag gjorde vi endast dekoration så om två veckor behövs det fyllas på och göras om på riktigt. Då ska vi göra något riktigt roligt och spännande ;D GLAAAAD!!

Idag har dom även varit i min lägenhet för att dra in ett nytt bredband. Jag gillar inte när andra människor är här inne och ska fixa grejer när jag inte är hemma men jag kan inte alltid va hemma när saker ska fixas. Men det här var sista gången. När jag kommer hem står min dörr olåst, hallen ser ut som det varit krig i mina skor ligger seriöst ÖVERALLT, min post ligger ihop knögglad under alla skor skitig och äckligt, dom hade dragit ut tv sladden när dom lika gärna kunde dragit ur lampsladden så jag slapp installera om ALLT i tv:n. Hur jävla roligt är det att komma hem till? Okej att det kan va lite rörigt när dom varit här men snälla man behöver väl fan inte överdriva? Och att lämna någons dörr olåst när lägenhetsnycklarna ligger precis innanför dörren då det slängt in dom genom inkastet?
Som tur va så kan den inte ha stått öppen så länge då jag såg killarna gå in genom porten bredvid när jag kom hem. Men ändå .. idioter!

Nu har jag städat upp efter dom, kollat igenom min lönespec som kom idag med glada överraskningar, pluggat till provet imorgon och gjort klart läxan :) Känner mig effektiv!

Naglarna ;D

Milkshake!

När jag gick omkring här hemma förut kom jag bara och tänka på helt plötsligt att jag ville ha milkshake!!
Så jag drog på mig mina varma kläder och sprang över till copp och köpte vaniljglass, chokladsås, banan, hallon och mjölk såklart! Den blev sååååå good!!!
Det bästa var när jag kom till kassan och skulle betala men jag hade en pant grej på 17 och så kom återbäringen upp IGEN?!?!
Jag använde mina 58 kr jag fick den här månaden i torsdags men nu var den tillbaka. Något måste blivit fel hos coop men jag klagar då inte. Jag dubbelkollade på kvittot från i torsdags när jag kom hem och det var EXAKT samma summa där som idag, hihi.
Synd för dom, bra för mig ;D


Jag är fortfarande helt slut, blir en tidig kväll idag! :)

Måndag

Började må skit dåligt igårkväll så vi låg och titta på tv.
Började småkolla på Big brother som alla andra men sen kom vi in i någon film så vi missa i stort sett hela BB men samtidigt så händr et ju inte så mycket roligt i första avsnittet. Ikväll ska jag absolut titta bara jag orkar hålla mig vaken för just nu är jag skit trött.

Har precis kört runt en sväng med dammsugaren i lägenheten. Blir så jävla trött på allt grus som kommer in den här perioden. Hjälper knappt att dammsuga för det kommer fram nya så fort man ställer bort den igen.
Men snart är det väl vår, eller?
Känns så sjukt långt tills dess nu men den måste ju komma. Annars flyr jag landet!!

Gaaah nu ska jag gosa ner mig i sängen och titta på OC.

Tiden går fort när man har roligt!

Idag har jag jobbat i Barkarby, det va seeeegt men vi gjorde det bästa av situationen.
Per lekte kund som skulle köpa "handskor" och han och Linnea var super seriösa under hela scenen. Det slutade med att han stod med båda händer i en putsduk och plastpåsar och frågade hur mansköter hans nya skor. Fy fan va jag skratta! Va längesen jag skrattade så, kunderna kollade på mig och skrattade de måste undrat!
Och så fick jag lite massage mycket mycket sköönt!!

Nu har jag pratat en sväng med Stefan i telefon, vilket var läääänge sen!
När man tänker efter så har vi känt varandra så sjukt länge och vi känner varandra väldigt bra!
Han känner mig mycket bättre än vad jag tror ibland. Finns både positivt och negativt med det men det är skönt att veta att han finns där och förstår mig, trots det långa avståndet :)

Nu ska jag snart springa ut och träffa S en stund :)

Work it out!

Vaknade tidigt idag, tack till S som ringde och väckte mig så att jag kom upp och iväg till jobbet!
Började klockan 10 och slutade 18!
Minst sagt är jag äckligt skit TRÖTT!! usch och fy!
Dagen gick rätt segt, det är alltid rätt segt just den här tiden på året. Man behöver väl kanske inga nya skor?!

Imorgon ska jag försöka ta mig ut till Barkarby för att jobba en dag till!
Egentligen vill jag bara ligga hemma i min säng och sova ut och njuta. Vissa helger är jobbigare än andra men men..!

Känns som att jag skulle kunna somna när som helst!

Namnsdag!

Japp idag har jag namnsdag egentligen helt ointressant men ändå!
Varje gång det är "Nathalie-dagen" 29 december så ramlar vykort, sms och samtal in från släkten. Undra varför namnsdagar finns och varför man ens uppmärksammar dom? När jag va yngre fick jag presenter men inte längre. Men idag är det iaf "Alexandra-dagen" och det heter jag i mellannamn och när jag tänker efter så är det nog det namnet jag egentligen gillar bäst av de två namn jag har.

Om saker och ting hade gått som beräknat så skulle jag fylla år imorgon men nu blev det inte riktigt så utan låååååååååångt senare lite drygt 3 veckor senare föddes jag. Helt sjukt! Men fan va najs det hade varit om jag hade varit född 18 februari då hade jag fått gå på systemet nu ;D haha!

Idag har jag iaf varit i skolan och haft kundpass.
Jag hade Jenny som kund och klippte av en del hår men fint blev det!

Har inte så mycket mer att säga!

Idag är en sån dag ..

Som jag bara vill ligga kvar i sängen!
Jag är såååå trött och även fast alarmet ringde vid 10 så hade jag svårt att vakna.
Det här kommer bli en jobbig helg dessutom. Jag brular alltid ha en tidig dag och och en sen men nu har jag två tidiga. Vilket är likamed ingen sovmorgon på hela helgen!!

Buuh :(
Men vi får bita ihop och gilla läget, money is king! hhah elleer?

Onsdag

Jaha och så har ytterligare en onsdag passerat. Kan inte sluta tänka på hur fort tiden går.
På något sätt skrämmer det mig och på ett annat sätt glädjer det mig.

Men om man ska tro på Freddie och hans pappas läskiga grejer så skrämmer det mig verkligen att tiden går så fort. Just nu minns jag inte allt Freddie berättade med något folkslag sa förr i tiden att det fanns en nionde röd planet i vårat solsystem som är 4 ggr så stor som den största planet i vårat solsystem. Alltså dom hade förutspått det utan att ens ha sett den. Tidigare har man inte hittat den men idag såg man den, säkert sant. Vad dom där gamla indianfolket sa mer var att när man upptäckt den så kommer det inte dröja länge tills jorden går under av massa anledningar jag glömt.
Hm låter flummigt nu dock inte lika flummigt när Freddie berättar det.
Jag tror inte på sånt här men någonting skrämmer mig med det. Dels är det nog mycket för att Freddie tror på det och hans pappa läser om det och vad typ massa forskare eller vad det är berättar om vad som händer.
Så hur som helst så blir det som de den där gamla folkgruppen förutspått så kommer vi dö ut om inte allt för länge efter upptäckte av den nya planeten.
Om det här är sant och vi människor dör om ca 1 år betyder det att jag spenderat HELA mitt liv i skolan, NOT FUN!

Återigen vill jag påpeka att jag inte riktigt vet vad man ska tro läskigt ja. Men jag tror man skrämmer upp sig helt i onödan.

Hur som helst.
Idag var jag i skolan som vanligt.
Jag lyssnade på Agnetas eviga gnäll och tjat på engelskan. Hon är så konstig. Hon är egentligen sur på de som inte kommer och berättar för oss hur viktigt det är att komma. Men hallå? Jag sitter ju där så säg inte det till mig?
Efter det hade vi mest tråkiga sega lektioner men vi fick iaf sluta tidigare!
Jag åkte hem till Freddie och Andréas och stannade där lääänge kom hem för ca en timme sen. Så dagen har ändå gått rätt fort.

Nu blire sängen :)
Nattinatti!

Alla <3s dag

Gårdagen spenderade jag med Sofie.
Vi åt MASSA med tacos, glass med strössel och chokladsås, åt chips med dipp och godis!
Jag har aldrig ätit så mycket i hela mitt liv och magen var större än någonsin. Men vi hade mysigt!
Vi tittade på tv, snackade skit och kollade på resor!
Nu har vi iaf bestämt oss för när vi ska åka och nu står det mellan två ställen antingen Ayia napa eller Alanya. Vi får se vad vi bestämmer oss för.

När vi skulle upp imorse var jag tröttare än någonsin men tillslut kom jag upp och iväg till praktiken. Påväg dit blev jag något piggare men väl framme kände jag mig DÖD!
Jag mår konstigt också känner mig svag i benen och allmänt hängig. Kanske hänger ihop med huvudvärken jag haft de senaste dagarna?
Dagen på praktiken var seg. Jag hoppas det kommer igång där snart! För det vet jag att det kommer göra.
Jag kom nyss hem därifrån och nu ska jag strax börja släpa mig mot tvättstugan, det måste ju också göras även fast jag egentligen är ALLDELES för trött för det idag!

Gaaaaaaaaah let's do this!
Om jag skyndar mig är jag klar runt 19 ;D



Så ser hotellet ut i Ayia Napa vi tittat på!! Det alternativ som lockar MEST!! dock dyrast!


ja du ..

Den här bilden möttes jag av på msn häromdagen och jag satt och skrattade för mig själv.
Egentligen vet jag inte alls vad som är så roligt med den men något är det ju? Eller är det bara jag?



Så var det söndag igen ..

Hade svårt att somna igår, tusentals tankar for igenom mitt huvud.
Jag blev inte av med dem hur mycket än försökte.
Tillslut lyckades jag somna och sov först till 11 men bestämde mig för att ta vara på min lediga söndag och sova lite till. Då somna jag om och sov till 12:30, minns inte när jag sov så länge förut utan att bli störd. Sanningen är att jag stängde av ljudet och vibrationen så att ingen skulle kunna störa mig, hihi.

Nu har jag precis ätit lite mat och ligger i sängen och tittar på något tråkigt program i väntan på något bättre!
Resten av dagen ska spenderas i min underbara mysiga säng!
Borde göra svenska uppgiften men förstår inte riktigt hur jag ska skriva den så just nu får den vänta tills senare.

Haha hittade denna bild i datan från nyår 09-10. Ska försöka bli bättre på att lägga upp bilder.


..

Varje gång det händer så vill jag bara bort.
Jag vill glömma, låtsas om som att det inte finns men jag vet att det finns där långt inne.
Det skaver och ger mig dålig magkänsla.
Helst av allt skulle jag bara vilja låtsas om som att min magkänsla inte fanns.
Men den envisas och finns där med mig jämt!
Det blir alltid såhär det spelar ingen roll vad jag gör.


haha!

Det var ju Vagabond sergel jag letade upp klippet på youtube ;D
Här är reklamen för den som vill se, sjävla reklamen är egentligen ganska gammal men har faktiskt aldrig tänkt på det. Om ni spolar fram till 16 så är det i butiken :) hihihi


Vagabond?

Asså jag har sett Apollos nys reklam nu två gånger och både gångerna det kommer till en viss scen har jag reagerat på att det ser ut som den är filmad i Vagabond sergelgatans butik.
Men det går fort och jag tänker inte direkt på att titta så innan jag hunnit reagera så har scenen passerat!
Det stör mig ..
Men det måste ju nästan vara där eller?
Varför skulle jag annars reagera så två gånger?

Hur som helst..
Gårdagen slutade inte hemma som jag hade planerat utan istället åkte jag, Sofie och Fanny till Råcksta krog där vi mötte upp Fannys kompisar. Där spenderade vi kvällen med trevligt sällskap och god dricka dock gjorde mina ögon väldigt ont så var inte på super humör direkt. Men men .. Kom iaf hem runt 1 :)

Idag åkte jag till mormor och morfar och hälsade på. Va längesen jag var där har alltid fullt upp.
Men nu behövdes det dels för att jag är behov av mina extra nycklar eftersom det ska installeras nytt bredband nästa vecka. Mormor lagade god mat och god efterrätt!!
Sen var jag och morfar ute och gick med Sasha. Tanken var att jag skulle se melodifestivalen där men jag blev jättetrött så morfar var snäll och skjutsa hem mig vid 20.

Nu ligger jag och halvkollar på filmen på 4:an, den är inte speciellt bra men den duger!!


Snö snö snö

Jag trodde nästan att vintern var påväg mot sitt slut. Något litet återfall med några cm snö hade jag nog räknat med. Men inte ett snö oväder som är det värsta på hela vintern!
Det började ju redan igår och jag är tacksam över att jag kom hem igårkväll trots snöstormen.
Men imorse vaknar jag av att Sofie smsar och säger att hon inte ska komma eftersom det inte går några bussar.
Jag trodde henne inte eftersom bussar går ju alltid? Nästan iaf!
Men hon hade rätt, shit varenda jävla buss var inställd. Och om bussarna inte går är det likamed att jag kommer inte till skolan på några sätt.
Jag gav upp den tanken.
Kollade på nyheterna sen gick jag och la mig igen.

Ställde mitt alarm på 11:30 eftersom jag hade bestämt att träffa Malin idag runt 1.
Men nu vetefan om det blir av, bussen upp till henne går inte, jag hittar inte, hon är seg och jag orkar inte gå på en oplogad väg.
Plus att jag har skit ont i ögonen. Hade det igår också men inatt fick jag som ett blåmärke på ögonlocket eller det ser ut som en blå prick. Jag vet inte vad det är?! Men har iaf ont i hela ögonen och är svin trött så funderar starkt på att bara ligga hemma. Känns som det var längesen.

Behöver göra klart redovisningen i svenska men den får vänta tills på söndag!!


Hmm

Har faktiskt inte så mycket att säga idag.
Det var en sjuuukt seg dag idag i skolan, vi gjorde i stort sett ingenting alls!!

Efter skolan åkte jag hem och städade, när det var klart handla jag ;P haha ja ni ser jag säger ju att jag inte har något att säga ;D

Imorgon har vi inställda lektioner så istället blir det jobb! :)

U make me smile again!

FY FAN VAD JAG KÄNNER MIG GLAD!!!
Ikväll somnar jag med ett leende på läpparna! :)
Längesen jag va så här glad men jävlar va skönt det känns!!

Idag var en bra dag!

Idag har varit en bra dag, praktiken blir bara bättre och bättre! Det känns super bra!

Idag hittade jag detta lilla brevi min ena jackficka och där har den legat sen i söndags utan att jag upptäckt den.
Men tänk att så små saker kan göra en så jävla glad!


Freddie du är så JÄVLA bra!!! <3

Och nyss hitta jag en låt som jag blev kär i!!!

Så denna dag kunde ju inte blivit bättre ;D;D



Hur är det möjligt?!

Hur kan man bry sig om en person samtidigt som man hatar så mycket hos den?

?

Undra när det ska sluta ..

Negativ

Usch vill helst av allt inte vara negativ men det går inte att låta bli.
Det känns som att jag hela tiden försöker glömma hur ont allt gör jämt men i perioder kommer det fram. Det blir alltid som värst när något mer händer, något tungt, något som gör mig upprörd.
Som nu ..
Jag försöker och försöker men ändå känns som att allt jag gör bara blir fel.
Jag är trött på att försöka leva någon annans liv, jag vill bara få leva mitt så som jag vill leva det.
Men så kommer det aldrig bli!
Hade jag fått som jag ville hade jag inte bott ensam och speciellt inte så långt ifrån mina föräldrar!
Hade jag bott hemma hade saker varit så himla mycket lättare, då hade jag fått leva det liv de flesta 19 åringar gör.
Istället känner jag mig som en 40 åring som är allmänt förvirrad!

Jag vill bara få leva!!!!

.....

Fy fan vad jag blir less ibland.
Jag valde aldrig det här!
Och visst det gjorde inte ni heller! Men ändå blir vi alla straffade på ett eller annat sätt!
Men ibland går det för långt, jag kan inte göra allt på en gång.
Jag kan inte hantera allt alla gånger och jag försöker så gott jag kan med lägenheten,skola och jobb.

Just nu vill jag bara gräva ner mig och aldrig mer vakna!

helt slut

Klockan ringde 8:30 imorse och Pelle var här ca 9:30.
Vi monterade ner den gamla sängen helt och bär den till bilen. Sängdelarna kastade vi sedan på soptippen, skum känsla faktiskt. Efter det åkte vi mot Ikea! Jag testade ett flertal madrasser och hittade slutligen en som jag ville ha. Vi plockade ihop alla tusen delar som jag helt plötsligt insåg att man behöver! Madrasskydd, bäddmadrasskydd, nya lakan, ribbotten ja osv.
Mindre roligt blev det när vi kom till kassan och jag stod bredvid och såg tusenlapparna försvinna iväg.. Men det är så värt det!
Vi släpade och slet med att få upp allt till lägenheten, hela porten hörde nog oss!
Men nu är allt äntligen klart och det känns SUPER BRA!!
Dock är jag väldigt trött, ska nog bara ta det lugnt idag.

Imorgon blir det jobb!

Buuuu

Jag är trött och fryser och vill helst av allt bara få min nya säng nuu!!
Jag har precis insett att det kommer bli trångt här inne när den kommer på plats men jag orkar faktiskt inte bry mig!
Huvudsaken är väl att man kan sätta sig i soffan o det kommer man absolut att kunna!
Så fort vi köpt sängen så är jag säker på att jag kommer älska min lägenhet igen. Har tröttnat på hur den ser ut men sakta men säkert börjar jag trivas igen, har köpt en ny lampa till fönstret, möblerat om och på lördag blir det säng!
Åh jag längtar!
Har plockat ihop det mesta av den gamla, den har ju skåp under sig och i dom skåpen låg det en jävla massa skräp som jag slängt. Jag har faktiskt aldrig gått igenom de lådorna ordentligt när jag flyttade in hit så kasta jag mer eller mindre in allt där för att slippa se det.
Men på något sätt nu så börjar den ser mer "vuxen" ut och stilren, precis som jag vill ha den!

Idag hade vi tråkig gesällinfo i aulan i typ 2 timmar sen slutade vi, så jävla ovärt att ens gå dit. Man visste ju redan om allt? Jag är så jävla trött på att höra snack om gesällen, jag vill ändå inte göra den just nu.
Hur som helst så åkte jag, Patrik och Sofie in till stan och åt kinabuffé när vi va klara kom även Jimmy dit och joina oss.
Vid 17 åkte jag hem för att gå på ett info möte med föreningen, det ska ju äntligen bytas fönster! MIN LÄGENHET BLIR FRÄSCH PÅ RIKTIGT :D Ny säng, ny tv, nya möbler och ny dörr!! Fan vad jag blir glad när jag tänker på det!

När jag har sparat ihop lite nya pengar ska det köpas nytt porslin!

Nu ska jag krypa ner i sängen, eller ja madrassen på golvet!

Uppdatering av bloggen sker när det sker orkar inte engagera mig längre men men :)

RSS 2.0