Hem

Jag hatar avresa dagar! Det enda man tänker på är att man ska åka hem så man hinner ändå knappt göra någonting. Då känns det bättre att bara åka hem direkt!
Jag vill hem och träffa mina vänner, hem och sova i min egna säng!

Imorgon startar pride och jag är säker på att detta kommer bli en gryyyym vecka!!

Hoppsan!!

Jag har helt glömt bort att jag äger en blogg. Men tänka sig nu mindes jag och jag tänkte faktiskt uppdatera lite om dagarna som gått.

Tisdag:
Var upp tidigt för att åka och öppna butiken. Jobbade till 17 åkte sedan hem för att tvätta och träffa Felan! Har inte träffat henne sen studenten så det var verkligen kul att se henne igen. Vi åkte hem till Sofie efter det för lite chillkrök vet dock inte om jag tyckte det var så chill. Kvällen slutade iaf halv 4 när jag kom hem!
På onsdagen fick jag iaf lite tid att sova ut, tack och lov för det! Jobbade stänging och planen var verkligen att åka hem efter jobbet för att packa väskan inför torsdagen. Men jag pratade med Sofie och hon skulle ut och dricka i stan, pratade med Freddie och även han skulle ut?! Jag kunde ju inte säga nej. Så efter jobbet åkte jag och mötte upp Andreas och Freddie i Gullmars. Vi gick hem till Carlsson och snart samlades det massa människor där. Jag velade och velade visste inte riktigt om jag skulle med eller om jag skulle stanna hemma. Men efter ett tag var inte valet speciellt svårt längre, KLART JAG SKULLE MED!! Och det var ju hur kul som helst!
Kan varit den bästa kvällen på riktigt länge. Det var som att allt runt omkring stid helt still och jag bara levde i nuet och i massa skratt! LYCKA!
Fan vad jag älskar sommarkvällar! Dom är så himla underbara, sålänge det inte regnar såklart! Hur som helst åkte jag, Freddie och Johanna hem till mig för att sova och typ se Harry Potter. Dock så sov alla innan det första 5 minutrarna av filmen hade gått! Haha klockan var ju iofs halv 5 då så det var väl inte jättekonstigt ;)
Efter ett fåtal timmar sömn var det dags att gå upp igen Freddie och Johanna skulle iväg på något och jag skulle packa min väska för att bege mig in mot stan och ta tåget ner till Varberg.

Väl på tåget trodde jag att jag skulle få sova igen några timmar men nej! Småbarns familjer i hela vagnen, LYCKAT!!! Trodde jag skulle dö ett tag. Men jag somnade iaf väldigt gott inatt och har fått sova 12 timmar!!! Välbehövligt!

Idag har vi inte gjort speciellt mycket. Pappa är på jobbet, Thea vaknade med feber så hon fick vara nere hos pappa på kontoret. Jonatan hade nämligen barnkalas och jag var med och hjälpte till lite med maten och glassen :)
Nu är kalaset slut och snart hoppas jag att pappa kommer hem.

Här är några bilder från i onsdags




<3 Norge

Det som hänt i Norge är så sjukt. Jag har så svårt att förstå det tog mig flera dagar innan jag hade insett att det faktiskt hänt. Vår värld förändras verkligen, ingenstans kan man känna sig säker längre!
Idag när jag kom till jobbet så kom vakterna och delade ut ett papper. Ett papper där det stod att vi alla butiker skulle hålla en tyst minut. Så vid 12 så stannade hela Stockholm upp, tunnelbanorna stod still och hela Kista galleri var knäpptyst. Det enda som hördes var klackar av människor som gick ute i gången.
Det var ett unikt ögonblick som jag alltid kommer minnas.

Det är så hemskt att så många människor blivit av med sina liv.
Men han vill att vi ska hata honom, på så sätt säger han att han inte blir bortglömd. Jag ska därför aldrig mer efter idag nämna honom. Jag ska endast sörja att detta hänt Norge och lida med de som förlorat sina anhöriga.

<3

Igår följde jag med Andréas in till stan på kvällen för att möta upp Freddie som kom med bussen från Göteborg.
Detta var han inte alls beredd på och egentligen hade jag själv faktiskt inte planerat det.
Men det var så kul att få träffa honom igen!!
Vi gick sedan och satte oss på något uteställe!! Där blev vi kvar vääääldigt länge. Men det var hur mysigt som helst trots att det var väldigt kallt!

Jag kom hem strax efter 3 och somnade runt 4. Mitt alarm ringde 7:30 så då var det bara att gå upp för att släpa sig till jobbet. Jag är inte så trött just nu mest seg men det gör mig inte så mycket.

Jag känner mig lugn och trygg. Det är en känsla som har funnits sen jag kom hem från Turkiet. Innan jag åkte dit var jag väldigt förvirrad, trött, ledsen och allmänt väldigt kraftlös. Jag behövde prata med någon i stort sett hela tiden. Men så är det inte nu. Jag vet precis vem jag är och vilka som är mina vänner. Det är det enda jag behöver. För det betyder det inte att jag tar mina vänner förgivet för det är något jag aldrig skulle göra!
Vad jag däremot kan ångra ibland eller snarare tycka är tråkigt. Det är hur kritisk jag är mot människor till en början om jag märker att de kommer mig för nära för fort. Jag dömmer nya personer direkt!
Men det kanske är så jag fått mina finaste vänner? Utan det kanske jag inte hade haft dom?

Ah jag vet inte jag kan nog stå och fundera rätt länge för mig själv om livet och allt vad det innebär.
Vad jag egentligen vill komma fram till är att jag just nu är väldigt tacksam över allt! <3


Love them!!

Jag tycker alltid att lunchen är för lång på jobbet. Om man har med sig matlåda är man ju klar på 15 minuter och då har jag 15 minuter till att spendera min tid på. Jag hatar det!! Men visst man hinner alltid ut och kika runt i det närmsta butikerna. Idag sprang jag in på HM och fick syn på några röda armband jag lätt skulle köpt om de fanns i annan färg.
Så jag gick vidare in i butiken där alla smycken hänger och hittade två asfina armband. Ett gult och ett typ röd/rosa/orange eller ah lite korall kanske äsch jag vet inte men jag gillar dom!!
Om de hade funnits i svart hade jag aldrig tagit av mig det. Men hur som helst fanns de bara i dessa två färger och jag kunde faktiskt inte motstå 30 kr/styck!!


...

När jag gick och la mig inatt så ösde regnet ned utanför mitt fönster. Jag somnade utan problem och har verkligen sovit super bra! Jag har hört av vänner att det tydligen har blixtrat och åskat som fan inatt men det var inte något som störde mig alls. Vad som däremot störde mig 7:20 imorse var när en jävla gubbe står ute på min gård och grattar grus?!?!?! Känns ju rätt skumt att störas av det men inte utav åskan.
Men tillbaka till gubben.. Vem fan krattar grus vid 7 på morgonen på en gård som ekar som fan?! Inte nog med det kom en annan gubbe bara en kort stund där efter med en maskin som man använder för att såga av grenar. Jag tror inte jag var den enda som kände irritation denna morgon.

Men just nu känner jag mig faktiskt pigg jämfört med alla andra mornar jag öppnar butiken.
Vet inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med fram tills leveransen kommer.

Vi hörs sen!

Wierd!!

Kunde självklart inte somna inatt. Låg och vred och vände på mig.
Tillslut gav jag upp och pratade med Freddie i telefon istället! Tillslut var klockan alldeles för mycket och äntligen kunde jag somna.
Men huvudvärken som smög sig på igår håller sig kvar även idag.
Njuren har även börjat ömma och detta är inte ett gott tecken ..
Kanske är dags att ta tag i detta på allvar? För att kunna göra det måste jag skrivas i Stockholm igen och inte i Varberg där jag är skriven just nu.

Jag är fruktansvärt trött och detta är en riktigt tung dag ..


...

En månad för mycket!


Rent och fint!

Igår kom mamma hit strax efter 1. Hon hade med sig massa gott drömtårta, sockerkaka, några andra små kakor och pasta och köttfärssås som vi åt till lunch. Sen började vi städningen. Hon började skrubba i köket medan jag vek alla mina kläder, skrubbade duschen + hela badrummet. Dammade av lite i övriga lägenheten och plockade undan massa skit.
Vi städade i fleeeera timmar!! Så lägenheten är som ny!
Vi åkte sedan iväg till bromma där vi handlade massa nytt till lägenheten Duschdrapperi, bestick, ugnsformar och massa småsaker!
Jag köpte även en soda streamer, jag har tjatat så otroligt länge om att jag behöver en sån så jag slipper slösa pengar varje gång man handlar på bubbelvatten. Nu äntligen tog jag tag i det och köpte en. Jag tror inte att jag kommer ångra mig!! :)
Sen åkte vi hem igen, köpte med kinamat som vi åt till middag.

Idag kommer det några gubbar från Elgiganten som ska leverera mina nya spis, ÄNTLIGEN!!
Nu 3,5 år senare ska jag äntligen få ny spis med fungerande ugn WIIHOOO!!!
Sofie kommer även förbi lite senare för att få smaka på mammas kakor!

Ja idag är min sista lediga dag innan jag går på min jobbiga jobbperiod! 7 dagar irad i kista är fan inte uppiggande! haha. Men det kommer säkert gå superbra, lite trött efter bara men det får jag sova igen. Kanske är det nu jag lyckas vända tillbaka mitt dygn?
Dags för frukost!!!

Var tog mitt liv vägen?!

Jag drunkar snart i jobb! Var är min fritid egentligen? Haha det är väl såhär det är när man inte är van att jobba långa dagar. Men man vänjer sig nog snart.
Saknar dock fortfarande Turkiet och friheten jag kände när jag var där.
Idag har jag varit ute i barkarby och jobbat. Roligt att få lite omväxling. Det har varit en lugn dag där så vi la mycket av vår tid på att packa upp massa nya skor som kommit. Så sysselsatt var man ju iaf, kul!

Nu är jag helt slut!!!
Men äntligen är jag ledig lite 3dagar är iaf något.
Morgondagen ska jag ut till Täby för att klippa mormor. Måste även förbi stan och hämta ut ett par skor jag lagt undan till mamma.

Nu är det tv tajm!! :)

Tidig uppgång

Ja imorse ringde alarmet alldeles för tidigt!! Klockan var bara 7:20. Det var bara att gilla läget och kämpa sig upp ur sängen och pallara sig iväg till butiken.
Jag tycker alltid förmiddagarna i butiken går så himla fort. Man drar en sväng med dammsugaren, fyller på butiken, idag drog jag ihop rean och lagom tills jag var klar med det plingade det på dörren och där stod en man med en leverans. Så jag tog tag i det och packade upp massa höstskor men även lite påfyllning på rean.
Efter jobbet åkte jag till Vällingby för att fixa mina naglar, äntligen! Bokade även en tid för att färga och slinga håret men tror jag ska avboka den. Vet inte om jag tycker att det är värt pengarna.. Vi får se!
Har beslutsångest.

Resten av kvällen har jag spenderat hemma och bara tagit det lugnt!!
Väldigt skönt faktiskt.

Nu blir det sängen!

Jobba!

Just nu är det helt tomt i butiken och på något sätt är det ganska skönt trots att dagen varit lugn.
Jag ska snart gå och upp i köket och fixa lite popcorn.
Stod och kollade igenom kalendern här på jobbet och blev genast påmind om att Freddie inte ängre jobbar kvar när hans namn dyker upp där. Jag vet ju om det men yckas på något sätt förtränga det hela tiden.
Jag trivs fortfarande här men kanske inte riktigt lika bra. De som jobbar här nu är typ vänner privat från början okej inte alla men många och det känns lite konstigt. När man då jobbar med dom blir det hela lite speciellt.
Men jag ska absolut göra det bästa av situationen vem vet hur länge detta varar?!

Jag är så lycklig ..

... jag är så lycklig.
Ja jag är lycklig måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag.
Jag så lycklig jag är så lycklig.
Ja jag är lycklig hela långa veckan ut!!

Nu är det snart dags att sova.
Morgondagen består av luncha med Sofie och sen åka och jobba 14-21.10.
Jag hoppas på goa glada kunder men egentligen spelar det ingen roll.
Just nu finns det nog ingenting som kan få mig arg.

Känns som att jag vill skriva massor men vet inte vad. Jag skriver bara samma saker om och om igen!
Jag har iaf hittat ett hotell som jag älskar!! Det ligger iofs i Egypten och jag vill hellre till Thailand dock tror jag inte riktigt att pengarna kommer att räcka dit så Egypten kanske blir bra. Det sjuka är att två veckor för två personer med all inclusive på hotellet i Egypten ligger på 19.600 kr. Sjukt najs! Dock ligger det nog lite väl långt bort från centrum, 15 km. Vi får se det är jättelångt tills dess. Men ändå sjukt roligt att se vad som finns och att få längta lite.
Man behöver fan saker att se framemot för att man ska orka med allt här hemma. Känner det så tydligt efter Turkiet!
I nästan 4 månader innan avresa bokade vi och betala hela resan utan avbeställningsskydd. Och herregud vad vi längtade till det. Men nu är det förbi och vi har glada minnen för livet!!
Nu behöver vi något nytt! Alanya blir det helt klart nästa år igen!
Men innan det ska man ta sig igenom den kalla äckliga vintern det är då man behöver sol och värme! Och det ska jag se till att få tag på!! Hösten = jobba som en idiot! Det kommer det vara värt!

Japp nu har jag skrivit ett ganska långt och egentligen ointressant inlägg men min energi är verkligen på topp!!
LYCKA!

Kör kör kööööör!!

Jag är så taggad på livet just nu!!
Fan allting känns så bra, jag är så jävla glad!!
Ingenting kommer kunna stoppa mig längre!

Yes nu kör vi lite tvättstuga men lika gla' för det e jag!!

TRÖTT!!

Jag är fortfarande otroligt trött. Om jag fick skulle jag kunna sova i evigheter men jag envisas med att vakna vid 11 och sen ligga halvdöd resten av dagen. Ja jag vet jag är knäpp!!
Ikväll är det tvättstugan som gäller men innan dess ska jag laga mat och fixa lite här hemma. Skönt att få bort resväskan nu. Ska lyfta alla kläder från resväskan och tvätta ALLT!

Äsch orkar inte skriva mer! Ska nog sova en stund!

Kärlek till Turkiet

När jag tog studenten föll allt. Det var som jag burit mitt liv på en tunn tråd i många månader. När jag sedan passerade mål så släppte allt. Jag rasade rakt ner i marken och kände mig svag. Benen klarade inte längre att bära mig.
Jag jobbade därför knappt någonting under hela juni, för att få tillbaka mina krafter igen. Vilket jag nu i efterhand är väldigt glad över trots att det kommer kännas tomt på kontot.
När vi sedan drog iväg till Turkiet som vi sett fram emot så sjukt mycket så var jag glad men kanske inte riktigt så glad som jag hoppades. Jag var kanske rädd att förlora den lilla energi jag lyckats få ihop.
Men när vi kom dit så släppte jag allt utan att tänka på det. Jag glömde allt här hemma. Alla problem var som bortblåsta och jag levde det bästa liv man bara kan föreställa sig!
Jag är så glad över att vi bokade denna resa i god tid och att vi kom iväg. Den här resan har verkligen fått mig på fötter igen och idag ler jag inifrån inte bara på utsidan.
Jag har en lugn ström av lycka som går igenom min kropp.
Jag har en skön tryggheten av glädje.

JAG MÅR BRA!
Längesen jag kände såhär, snälla låt det stanna förevigt!
Jag har dessutom börjat smida nya planer. Efter mycket om och men så har vi kommit fram till att det inte blir Turkiet mer iår. Min nya plan är att jobba så mycket som möjligt under hösten och leva fattigt för att sedan ta en sista minuten över jul och nyår och vara borta MINST två veckor. Thailand står högst upp på reslistan nu men om inte pengarna tillåter blir det nog Egypten! Jag längtar redan!



Jag älskar dig!!!

<3

Idag är första dagen jag inte vaknar upp besviken med en klump i magen.
Jag känner att jag börja komma tillbaka till verkligheten, även fast jag egentligen inte vill.
Resan har varit underbar på så många sätt och att dela den upplevelsen med någon är ju ett måste. Det finns ingen annan som förstår än Sofie. Alla ord, alla låtar, alla händelser ja ni förstår!
Jag vill fortfarande tillbaka men det börjar lugna ner sig lite.


ojoj

Nu kommer tröttheten ikapp mig!
Känner mig helt slut att röra sig känns tungt o jobbigt.
Inte så konstigt, sömn var en bristvara i turkiet. Men det har det varit värt.
Varje dag har varit fantastisk.

JAG VILL TILLBAKA NUUUU!!

sista minuten veckan 32? Ja tack!

buuhuu ..

Varje gång jag vaknar här hemma blir jag lika besviken över att se var jag befinner mig!
Saknar Turkiet och alla underbara männiksor där.
Känns som att det är där jag har mitt liv numera!


Miss it already!!

Nu kommer lite bilder. Orkar inte lägga upp alla men en hel del bjuder jag på!
Shit saknar det som fan, vill tillbaka nu.
Känns fortfarande som man lever i en bubbla av lycka långt bort ifrån verkligheten!



Hemma bra borta bäst!!

Japp jag tänker fan vända på uttrycket! Aldrig förr har jag inte velat åka hem så lite som nu. Jag vill verkligen inte vara hemma jag vill vara kvar i Alanya! Det är fan det bästa stället jag varit på.
Den resa slår allt!
Jag vet inte hur jag ska kunna beskriva den i ord. Två veckor är en lång tid att sammanfatta jag minns knappt allt längre! Varför går alltid tiden så jävla fort när man gillar sakerna som bäst?!
Dagarna i det stora hela såg likadana ut förutom människorna vi träffade. Vi vaknade 12 gick till poolen, åt mat, solade och badade till ca 16. Gick upp till rummet koka pasta snacka skit, sov lite och gjorde oss i ordning. Drog ner till centrum leta upp en resturang. Åt god mat, tillbaka till hotellet. Snackade mer skit, spelade kort, drack öl och sedan ner till centrum igen och gav allt!
Jag har aldrig träffat så fina människor som där. På två veckor har jag fått så många fina vänner som jag alltid kommer minnas!
Jag lägger upp bilder senare eller imorgon. Kanske kan de beskriva resan bättre än jag.

Vill tillbaka NU på engång! Där är mitt hem <3

Tack för världens bästa underbaraste resa! <3

RSS 2.0