Blablabla

Jag är trött på att vara trött och sjuk! Det suger!
Imorgon blir det jobb, rösten är inte riktigt återställd men jag hoppas på att den kanske blir lite bättre över natten jag har faktiskt varit duktig idag och försökt hålla igen munnen.
Aja vi får väl se hur länge min röst och hals klarar jobbet imorgon, i värsta fall får jag väl gå hem. Ska ändå inte jobba kvar där det funkar inte med skolan. Man måste jobba två gånger i veckan för att få jobba där och jag har alldeles för länga dagar i skolan för att hinna till deras pass utan att stressa ihjäl mig. Dessutom hinner jag inte äta och jag kommer hem 22 på kvällarna. Nja behöver nog försöka hitta ett annat jobb som passar mig bättre med tider och ett jobb som passa mig bättre!

Ska fortsätta kolla på wallander nu sen blir det nog en till film vet inte vilken än.

<33

!!

Du är värre än en brud med pms!


Lördag

Jag fortsätter min mysiga konstiga sjukdom ..
Undvek hostmedicinen imorse eftersom jag skulle tvätta och det skulle jag aldrig orkat göra med den hostmedicinen i kroppen! Medan jag tvättade passade jag på att storstäda hela lägenheten. Rensade överallt slängde massa gamla papper och annan skit, dammade alla hyllor, rensade garderoben, skurade i duschen, dammsög och torkade golven. När allt det här var klart var klockan 15:45 alltså alldeled perfekt tajming för att gå ner i tvättstugan och hämta tvätten.
Sen gick jag till coop och handla lite små skit sen hem igen och då tog jag hostmedicinen och sen dess har jag mått illa och känt mig jätte yr. I övrigt så mår jag bättre, känner mig inte helt frisk saknar kraft därför det tog sån tid att storstäda behövde pausa ganska mycket för att orka med det. Egentligen helt fel dag att göra det men jag kommer inte hinna med allt i veckan och jag behövde verkligen få det gjort.
Imorgon ska jag vara hemma och bara ta det lugnt och vila upp min röst. För på måndag ska jag jobba, känner mig otaggad som fan men jag måste göra det. Ska jobba tisdag och onsdag också och på torsdag åker jag ner till Nyköping, va länge sen jag var där så det är på tiden!

<33

This suck

Mår så sjukt jävla äckligt dåligt av den där hostmedicinen jag vet inte vad jag ska göra ..
Jag vill inte ta den mer men jag min hosta blir ju mycket bättre av den ..
BLÄÄ .. Känner mig yr och när jag reser mig ur sängen viker sig benen, det är en skit skum känsla men illamåendet är värst!

Känns kul att jag varit sjuk en vecka och fortfarande inte mår bättre ..

Hosta

Hostan måste seriöst försvinna snart jag blir galen även min hesa röst!
Jag ska jobba på måndag jag kan inte hosta och ha mig då. Medicinen jag fick igår verkar hjälpa iaf jag sov hela natten ostört vilket var super skönt och det har inte hänt på över en vecka.
Fick skit ont i magen av medicinen bara visste inte var jag skulle ta vägen dessutom smaka den skit och jag ska egentligen ta den nu oxå men jag är inte jätte taggad! Men måste är ett måste.
Läste lite om den cocillana-etyfin heter den och är en slags hostmedicin och det står att den typ är beroende framkallande och att den innehåller morfin. Bilkörning rekomenderas inte det känns ju som en mycket bra grej..

aja den hjälper ju!
Nu är det typ hm ja loooov :D

<33

..

Jag vet fan inte vad det är för sjuk jag är men jobbigt är det. Förkyldningen har jag ju fattat men det är mer än så det är jag nästan säker på jag har ont överallt, lungorna framför allt.
Gick faktiskt till praktiken idag får så dåligt samvete när jag inte är känns som att dom tror att jag inte tar ansvar. Kände mig rätt seg när jag kom dit och längtade hem efter min säng eftersom jag knappt sovit inatt inte lätt när man vaknar hela tiden av att jag hostar eller att jag inte kan andas genom näsan. Va bara där till klockan 2 sen sa min handledare att jag borde gå hem och vila upp mig istället. Jag gjorde som jag blev tillsagd, kom hem för en stund sen va förbi coop och köpte nödvändigheter sen fixade jag lite annat och nu sitter jag här.
Funderar faktiskt på att kanske ringa närakuten och kolla om de har tid ikväll för jag orkar inte ha så här ont, I NEED HELP! Ingenting hjälper ju ..

<33

Hemma

Jobbade inte igår och ska inte jobba idag heller, har inte varit i skolan för den delen.
Jag är så sjukt förkyld det är ett rent helvete att försöka sova på nätterna!
Hur som helst blev skit irriterad över att bloggen såg så tråkig ut och min fantasi va inte på topp och inte kunskapen heller. Så jag bad Kimmy om lite hjälp och snäll som hon är spenderade hon hela kvällen med min blogg. Jag tycker den är skit fin men tydligen är den inte helt klar och jag ser fortfarande en vit rand mitt i det gråa men ingen annan som gör tydligen?! Jag har stångt av datan och allting men randen är fortfarande kvar fattar inte riktigt varför.. Något måste göras åt den.

<33

Uscha ..!

Har något sjukt ont i halsen, kan inte ens minnas när jag hade så här ont senast det är bara helt sjukt! Ingenting hjälper! Dessutom trycker det i öronen på mig fattar inte varför! aja, jag har inte varit sjuk på länge så det är väl dags nu.

Ointressant

Bloggen just nu är väåldigt ointressant för alla även för mig.
Jag orkar inte skriva eller honestly jag har inget att skriva. Därför gör jag det inte heller ..
Funderar på att göra något nytt, kanske hitta ett nytt sätt att förmedla mina känslor

..

Hjälp mig hitta vägen dit!


fettisdagen

Nu är jag hemma eller ja jag kom hem för en timme sen men har ätit och gjort mig i ordning så nu ÄNTLIGEN ska jag sova. Det här tar död på mig, hm iaf känns det som de men det är värt det! Idag va det riktigt segt på jobbet vet inte varför men det gick inte speciellt bra för någon typ. Aja jag vet inte hoppas bara på att det går bättre imorgon! Mycket skratt är det på där och jag har verkligen skit kul så det gör min dag!

Texten hänger säkert inte ihop alls men orkar inte gå igenom det är så trött så ögonen går typ i kors tanken va egentligen att bara berätta att jag fortfarande lever!

GOD NATT <33

Inget tålamod!

Jag blir galen snart på riktigt!
HELA dagen igår spelade någon granne as hög musik som hördes väldigt tydligt. Och tydligen ska det fortsätta idag oxå! Dessutom va det någon jävel som stod och gastade i porten för nåra timmar sen!


mm .. !!



JAG VILL HA MASSAGE!!!


New

Nya bilder igen et var dags att byta pga många anlednigar jag vet inte egentligen om jag vill ha den så här men orkar inte fixa mer den så kul är det inte.
Bilden på mig är ifrån i höstas och den andra bilden är från när jag va i Lofsdalen 08 så det är ju ett tag sen men ändå den är fin!

<33

<3

Om det fanns så skulle jag sträckt ut min hand, tagit tag i den och aldrig släppa.
När händer det?


Fullt upp

Igår va jag på utbildninge som gick väldigt bra jag känner mig nöjd o ganska glad. Idag förtsätter den och vi ska börja jobba på riktigt nu. Hinner inte skriva så mycket ska gå strax är mitt uppe i så mycket nu!

<33

Någon som vill bli mig för en dag?

Jag kollar igenom vad som händer den veckan och tappar all kraft på en gång, suck!
Idag var det en lång dag i skolan slutade strax innan 17, jävligt segt!
Imorgon ska jag på jobbutbildning till 19 och sen ta mig hem därifrån lär inte vara hemma innan 20. På onsdag är det också jobbutbildning men då ännu värre då slutar den 21! Tur att jag har sovmorgon på onsdagar annars skulle jag nog dö. På torsdag är det praktik och ja klart att jag tycker det är roligt iaf för det mesta men sen efter praktiken ska jag på infomöte om låsbytet som ska börja på måndag och jag har inte ens fått någon tid gällande det ännu. Förra veckan fick man ut en liten tidning gällande vår förening och där stod det att det skulle hållas möten om detta låsbyte 8-11 februari men det stod inte vilka tider men pappas fru hade mailat dom och frågat. Tydligen ska de dela ut lappar imorgon om vilka tider som gäller, är inte det lite konstig att första mötet ska/skulle hållas idag men ingen vet vilken tid. Hur som helst så hoppas jag fortfarande att de tänkte hålla ett möte på torsdag så jag kan gå på det för enligt pappas fru är det ett måste att jag går dit. Jobbutbildningen kan jag inte ställa in nu så hm ja jag vet inte det måste bara lösa sig på bästa sätt!

DEN HÄR VECKAN KOMMER BLI JOBBIG!!!!!!!!!!
Jag får bita ihop och hoppas på bättre tider helt enkelt vad mer kan man göra?

Wish me luck
<33

Honey I´m home

Ja så var jag hemma igen, tjoho! haha.
På ICA köpte vi vanilj cola och Tobbe köpte fluffy och det är tydligen mashmallows (stavningen är säkert fel) på burk som man äter med sked. Jag har aldrig hört talas om det förut men det smaka väl gott, sötare än vanligt. Sen åt vi pizza och efter det åkte vi hem igen.
Och nu sitter jag här i sängen med silverschampo i min ljusa slinga i luggen och kanske försvinner lite av det guldiga, värt ett försök iaf!

Imorgon börjar vi tidigt, alldeles för tidigt med världens mest meningslösa lektion 45 minuter naturkunskap *SUCK*!!!

Ska lägga mig en stund har sjukt ont i magen för tillfället.

<33

söndag

Åkte till Tobbe vid 11 tiden igårkväll, vi kollade på film och bara tog det lugnt. Va rätt skönt att ha någon att prata lite med. Tack Tobbe!

Nu ska vi åka till ICA Viksjö och köpa massa gott!
Sen ska jag åka hem tror jag.

<33

..

Jag är trött trött trött så sjukt jävla mega trött .. benen under mig vill inte gå dit jag vill!

Jag är trött, som vanligt

Har inte så mycket att skriva.

Jag berättade igår att mamma skulle komma vilket hon gjorde. Jag fick jättefina alla<3sdag presenter, älskade dom. Fick bland annat ett ljus som doftar jordgubb, som jag tände direkt när jag kom hem riktigt mysigt! Sen fick jag lite andra saker :) Mycket glad över dom, återigen tack så mycket!
Och så va vi på bio såg på snabba cash om jag inte nämde vilket film vi skulle se igår, mitt minne sviker mig. Hur som helst så tyckte jag att filmen va sjukt bra. Jag hade inte några speciella förväntnigar eftersom de flesta sagt att den ska va dålig så jag blev positivt överraskad! Den va hemsk men ah riktigt riktigt bra!!
Tack för en toppen kväll mamma :)<3

Ska sova snart

<33

Så va det torsdag, IGEN

Torsdagar är nog de skönaste dagarna i veckan eller iaf de roligaste!
Dagarna går fort och man har fullt upp hela tiden och jag lär mig så sjukt mycket på det nya stället!
Dom är jättetrevliga, glada och vill verkligen lära ut. Min handledare är toppen, hon förklarar hela tiden och vill visa. Det känns verkligen skit bra, jag är super nöjd med den!
Imorgon är det tidig uppgång som vanligt, känns väldigt jobbigt .. speciellt att ha naturkunskap i 2 timmar med Hussein känns inte så lockande. Vi får väl se om jag orkar upp i tid, tvekar på det.
Sen är det gympa och då blir det pingis, det är fan kul!
På formen ska vi ha make up det kommer nog bli rätt intressant kan nog dock det mesta eftersom mamma håller på med smink och är utbildad inom det men jag har ju trots allt aldrig lagt speciellt mycket smink på någon annan än mig själv så det blir nytt!
SEN KOMMER MAMMA PÅ BESÖK :D vi ska gå på bio och ha det mysigt!
Längtar jättemycket efter det, känns verkligen som jag behöver det. Har sagt det förr men säger det igen, min mamma är världens bästa hon finns där jämt och respekterar och förstår allt jag säger! Utan dig skulle jag aldrig orka med allt! Finns ingen annan som förstår mig så otroligt bra och det är verkligen guld värt!!!!


<33

..

Varje gång du gör något som gör mig besviken så gör det ont men på något sjukt sätt har jag börjat acceptera det. Du har gjort det så många gånger under min uppväxt men det som gör ondast just nu är att det inte ens känns som att du förstår att det är fel och att jag tycker det känns jobbigt. Du säger att du förstår men du ber inte om ursäkt och när jag säger att du inte gjort är ditt svar nej jag vet.
Jag vet inte ens vad jag ska säga, är det du som gör att det blir så? Eller är det hon? Jag vet att jag bor långt bort kanske är det en ännu större anledning till att du verkligen ska uppmärksamma vissa saker och tidpunkter på året men du gör det inte. Du berättade det inte ens jag frågade och du visste om det! Det ändras aldrig det sker vid samma tidpunkt varje år, ingen nyhet.

Vet inte ens vad jag ska säga, gång på gång gör du mig besviken ..

Schule

Så sitter man här igen, lektion precis som vanligt!
Så sjukt tråkigt, trött på skolan och alla jobbiga saker man måste göra jämt!
Just nu har vi samhällskunskap och vi ska kolla något med stadsbudgeten men det går tydligen inte att öppna den för datorerna saknar adobe reader, mycket bra skola det vill säga!
Efter skolan ska jag ha omprov och jag kan väl det väl helt okej, jag hoppas jag klarar det iaf!
Efter stan blir det stan en snabbis och sen hem och tvätta!

Nu ska jag fortsätta med det tråkiga!

<33

Can´t take it no longer

Jag är så trött på att känna så här. Känslan som säger mig hur dålig och värdelös jag är,
jag kan inte leva med den längre.


Suck

Skit dag, vet inte varför.. Vill inte längre, finns inget kvar. Känner mig tom och värdelös ..
Kom och tänka på den här gamla låten, saknar dom tiderna jag lyssna på sån här skit!
Låten väcker många minnen <3


Var tog måndagen vägen?

Hela dagen har gått? Var har jag befunnit mig? Känns knappt som att jag levt idag självklart har jag det men den har gått så fort. Jag började 8:30 och slutade 16:50 och på håltimmen som va mellan 11:45-14:25 va jag och Gaby hemma hos henne. Vi gjorde matteläxan och sen gick vi tillbaka till skolan lagom till att nästa lektion började. Efter skolan tog jag bussen till Vällingby behövde fixa lite saker bla köpa ett nytt matteblock eftersom mitt snart är slut, illa!
Va hemma typ halv sju då lagade jag mat, åt och sen duschade jag och nu har jag precis satt mig i sängen redo att kolla på tv men dagen känns hel konstig. Visst är det skönt men på ett sätt jobbigt.

Hm aja, nu lägger jag upp några bilder från helgen!







RSS 2.0