?

Undra om man någon gång kan sluta älska på riktigt ..

såklart!!

Jag vet iaf att jag de absolut bästa vännerna man kan få!! <3

Tom och trött ..

Orkar inte förklara, vill inte förklara, får inte förklara.

Bara trött, trött i huvudet, trött på allt, trött på all jävla orättvisa ..

Måndag

Kunde inte sova inatt vilket var skit störande!
Tog två bussar tidigare imorse men kom ändå försent! HATAR SL.
Hade huvudvärk när jag vaknade men det är inget ovanligt numera då jag haft huvudvärk sedan i onsdags. Men imorse kändes den bättre så skippade att ta en tablett.
Dagen rullade på bra, hade håltimme men förljde med Gaby och Tess till centrum en sväng då där vi åt på tastys vilket var evigheter sen och skit gott!!
När jag slutat satt jag kvar och fick hjälp med matten.
Så fort jag klev på bussen kände jag hur all min kraft försvamm huvudet dunkade jag mådde illa och kände mig svag. Det höll i sig och när jag väl kom hem mådde jag fruktansvärt dåligt!
Jag gick och la mig och vid 18 så somnade jag och vaknade igen för ca en timme sen. Mår inte lika illa nu men huvudet gör fortfarande ont. Vet inte varför jag fått det? Funderar på att stanna hemma imorgon och ta det lugnt men vi får se hur jag mår!

Söndag!

Vaknade för ett tag sen och det känns som att huvudet håller på att sprängas!
Halsen är öm och hostan är jävligt onajs!
Men det är bara att gilla läget och dra sig upp ur sängen och mot jobbet!


Host host!!

Hade svårt att somna inatt, var mycket som snurrade i huvudet och när jag väl lyckades somna så vakna jag fort igen av att jag hosta.
Jag satt faktiskt och tänkte på hur länge jag lyckats vara frisk den här hösten. För de senaste åren har jag lyckats vara sjuk i stort sett hela hösten men iår har jag bara varit förkyld en kort sväng i början. Såklart skulle jag inte tänkt så för sen kom det ju, det började stickas och kännas skumt i halsen och det utvecklas fint åt en rethosta! Gud så mysigt .. eller?
Hur som helst jag somnade tillsist och vaknade först vid 9 och sedan vid 12. Det är inte ofta jag får chans att sova ut så jag njööööt!! Låg och drog mig i sängen riktigt länge klockan hann nog bli ca halv 2 innan Andréas smsa och fråga om jag ville ta en kaffe i stan.
Jag hoppade inte i duschen och gjorde mig i ordning och åkte in. Vi tittade runt i massa butiker och sedan satte vi oss ner och drack goda varma drycker!!
Efter det gick vi till jobbet och hämtade upp Freddie. För igår köpte vi ju biobiljetter till ikväll, så vi gick och åt lite och sen blev det Paranormal activity 2.
Den var fan precis lika läskig som 1:an om inte värre. Minns inte så mycket av 1:an mer än att den var obehaglig men den här var nog fan värre, det hände lixom mer saker hela tiden. USCH!!
Jag hatar det verkligen men på något jobbigt sätt så älskar jag det!

Nu ska jag mysa ner mig i sängen med te!

!

Det är så sjukt jag kan inte förklara det med ord jag trodde aldrig det skulle hända.
Eller någon gång kanske men jag har aldrig tänkt tanken för det är ju så här det har varit i tort sett hela mitt liv.
Men nu ska det hända, det är tydligen dags och det är så sjukt jävla wierd.
Samtidigt jävligt roligt och jag är glad över det.

Och vet ni vad det jobbiga är?

JAG FÅR INTE BERÄTTA FÖR NÅGON!!!

Det ska bli klart nästa vecka så först då kommer det bli offentligt!

Pannkakor

Jag hade klart bestämt mig för att steka pannkakor för första gången i hela mitt liv igår! Det började förjävligt, jag hade ingen aning om det skulle vara hög värme eller svag värme eller hur mycket smet man behövde för att pannkakan skulle vara tunn?!
Så ja de 10 första blev som de blev och hamna i soptunnan :D
De andra 8 blev faktiskt rätt bra och jag var nöjd. När jag var klar så var jag dock inte alls sugen längre så dom fick åka in i kylskåpet och vila tills jag blev sugen!
Tidigare den dagen hade jag ju faktiskt ringt o lovat Freddie att jag skulle komma förbi jobbet när han jobba idag men det var ju inte så mycket att skryta med så jag "ställde" in det.
Men sen pratade jag med honom idag när jag slutade och idag var det ingen glad Freddie så jag bestämde mig trots min onda handled att börja om och göra en ny smet och steka mera pannkakor så han kan trösta sig med något iaf!
Idag gick det faktiskt mycket bättre och jag tror alla blev rätt bra, återstår att se!

Så nu ska jag snart packa ner allt och bege mig mot jobbet.

I övrigt har det varit en helt okej dag.

.

Just nu går allt bara neråt!
Känns som att jag lever i helvetet för tillfället!
Men förhoppningsvis blir allt som vanligt snart igen! :)

Vi har äntligen fått ordning på vår stundentskiva nu iaf, 15 april då smäller det!
Jag läääängtar som fan!
Insåg nu precis att det faktiskt är heeeeela 6 månader kvar, usch!
Hoppas det går fort! :)

arg och frustrerad!!

Jag läser ju matte C på distans vilket innebär att jag får hjälp via internet av min lärare som bor någon annanstans i Sverige. Jag har gjort klart hela min inlämningsuppgift i god tid men nu när jag väl ska sätta mig och skriva in allt i datorn så går det inte med alla äckliga tecken matten har. Så jag laddar ner ett program han där Johan (som läraren heter) sa åt mig att ladda ner. Men ändå fungerar det inte. Han hjälper mig inte, skolan vet inte vad dom ska göra. Men hur fan ska jag då veta?
Vem fan ska hjälpa mig?
Ingen gör ett skit, fy fan säger jag bara!
Jag hatar att plugga på distans ALDRIG MER!!

Bajs

Så arg, så ledsen, så sjukt jävla frustrerad!!

Och ja jag är jätte övertrött!!

Byggarbetsplats!!

Gick upp strax innan 8 var faktiskt ganska pigg. Solen var framme och det såg inte så farligt kallt ut ute men fy fan det var -3, usch! Seriöst brukar hösten vara så här kall?
Jag orkar inte med det!!
Men på något skumt sätt börjar jag längta efter snön, att få gå ut och höra hur det knarrar under fötterna. Det ger mig mysfaktor!!
Hur som helst var jag i god tid till jobbet vilket kändes skönt eftersom butiken är mycket mindre numera eftersom jävla clas olsson ska tvunget bygga en egen rulltrappa! Asså vafan ska dom göra det för?! Jag förstår inte grejjen!! Så ja numera är vår butiken en äckligt byggarbetsplats med byggdamm precis överallt. Man känner sig så äcklig och så fort man tvättar händerna blir man smutsig igen av allt jävla äckel damm!!
Hade skit tråkigt hela förmiddagen, fanns typ inget att göra förutom att gå omkring med den där moppen och försöka få bort dammet men lyckades typ inte! Känns dessutom onödigt för de kommer finnas nytt igen imorgon.

Jag hade faktiskt först tänkt dra ut idag eftersom jag börjar 14 imorgon men när jag satt på bussen hem kände jag hur äckligt trött jag var och bestämde mig för att bara gå hem och krypa ner i min mysiga säääng!!
Köpte med mig lite godis och nu ligger jag här och typ halvsover.

Om en timme börjar Pretty Woman på 5:an älskade den filmen när jag var liten så ska fan passa på att titta på den :)

Så vare helg!!

Idag var vi på studiebesök på Kungliga Operan. Var typ skit tråkigt, och vår ena guid sög verkligen. Hon mumlade och pratade så lågt att man var tvungen att stå precis bredvid för att höra!
Efter det så skulle vi gå på visning av typ olika ställen där vi skulle kunna ha vår skiva. Tyvärr kunde jag inte följa med eftersom jag var tvungen att åka till skolan och få hjälp med matten annars kommer jag aldrig klara det. Att läsa matte på distans helt utan lärare och massa mål man själv måste sätta upp är fan egentligen ingenting för mig. Därför jag utnyttjar läxhjälpen som fan vilket fungerar asbra!! :)
Efter det åkte jag hem och duschade jätte varmt! För fy fan vad jag frös kände mig som isbit. Sen svpte jag in mig i en storhandduk och la mig i sängen och bara njööt!!
Timmarna bara försvann och nu ligger jag och kollar på idol.
Imorgon blir det tidig uppgång för att åka och jobba, det faktiskt bli roligt känns som det var längesen och kom nyss på att det faktiskt är 2 veckor sen!? Oj ja herregud. Skönt har det iaf varit med lite ledighet :)

Idag har faktiskt varit en bra dag och jag känner mig jävligt glad!!

Kanske dags för att lägga in en bild ..
Hm måste kolla vad jag har!

Blir en gammal bild på mig, typ två år gammal! :)



Senaste tiden

I fredags åkte jag ner till min pappa som jag berättat tidigare. Tåget var självklart försent, jag har verkligen börjat hata SJ för de håller ALDRIG tiden!!
Väl framme blev jag överraskad med ett par nya skor vilket gjorde mig på bra humör väldigt fort. Vi lagade mat och kolla på idol sen gick jag faktiskt och la mig för jag var helt slut!
På lördag morgon kom Thea och väckte mig klockan 8 som jag bett henne eftersom jag skulle till tandläkaren 9:30. Så jag gick upp, gjorde mig iordning och cyklade iväg. När jag var klar där mötte jag upp pappa i stan, vi gick och letade i alla butiker efter en vinterjacka till mig som jag ville ha eftersom jag inte vill ha min förra av flera anledningar. Tillslut hittade vi en och den får fan vara värd pengarna! Sen kom resten av familjen ner till stan vi gick i några butiker och sen köpte vi godis och cyklade hem igen för att laga mat. Efter vi käkat åkte vi till simhallen eftersom Jonatan skulle simma första riktiga simtävling! Och han var så himla duktig han var bäst från sin klubb av alla 9 och 10 åringar och han är bara 9 år!!
Så glad för hans skull och stolt såklart! <3
Farmor var faktiskt också med där. Vi åkte alla hem igen och fikade massa gott med familjen och även några vänner, så himla mysigt! Jag saknar verkligen sånt, närhet, gemenskap och kärlek!

Söndagen blev också tidig uppgång då vi skulle åka till liseberg! Vi kom dit vid 12:30 och tyvärr kunde jag bara vara med till 14 för mitt tåg gick 14:40 så pappa följde mig till stationen och sen åkte jag hem igen. Vilket kändes rätt tråkigt men that's life!

Hade iaf en sjukt mysig helg!! :)

Varberg!!

Väskan är nästan färdigpackad nu och alarmet är ställt på 6.00! Gaaaaash va tidigt men jag måste upp och tvätta håret så jag slipper göra det i helgen, för slipper jag det behöver jag inte släpa med så mycket tunga saker vilket är otroligt bra isf!
Men jag är faktiskt väldigt glad över att få åka ner till familjen, känns som att det var en evighet sen jag träffade dom sist och det är ju faktiskt ett heeeelt halvår! Usch.. Bara för att jag hade så fullt upp i somras.

På lördag blir det tandläkarbesök, leta vinterjacka och sen så ska min lillebror vara med i hans första riktiga simtävling och jag är så glad över att jag får vara där och se honom!!


Praktik

Idag var praktiken helt död! Knappt någon där, inte ens frisörerna var där typ!
Vi satt och pratade i typ 1 timme sen drog vi till Gina och kollade lite sen tillbaka till praktiken typ 10 minuter innan vi frågade om vi fick dra till stan istället. Det fick vi såklart, dom bryr sig inte speciellt mycket och om det ändå inte finns något vi kan göra där så fanns det ingen mening med att ha oss där.
Så vi åkte till stan och shoppade lite. Jag köpte ett par byxor och ett par örhängen och vi letade i precis ALLA butiker efter en vanlig svart kort kofta men det var fan omöjligt att hitta?! Skit konstigt efter huuuuur många butiker som helst så hittade jag äntligen en!
Så nu är jag sjukt nöjd även fast jag är betydligt fattigare!

Imorgon är det skola och skolfoto, dags för spex men jag tror inte jag ska vara med.
Vet inte vad jag ska klä ut mig till och känner ingen lust att göra det heller, tyvärr!

Så var det måndag!

Idag ringde väckarklockan 6:45 och just då insåg jag hur trött jag var och lite jag kände för att gå upp så efter ca 20 minuters fundering ringde jag och sjukanmälde mig och somnade om! Mycket skönt.
Vaknade kloockan 11 och åkte sedan in mot stan runt 1 för att shoppa med Freddie.
Jag hittade ingenting jag ville ha men letade inte direkt heller.

Orkar inte skriva mer är för trött och för tillfället på ganska dåligt humör!
Ska röra mig mot tvättstugan.

Derby!

Idag spelades som de flesta vet det efterlängtade derbyt och som jag inte kunnat bestämma mig om jag ska gå. Jag visste att jag egentligen ville men sen ville jag sova också. Men när jag vakna idag fick jag några sms och då bestämde jag mig för att köpa en biljett trots att jag knappt sovit inatt. Jag ångrar inte det valet för en sekund! Bästa beslut på länge!!
Att stå i klacken och känna den känslan som är där, den går verkligen inte att beskriva! Jag blir så sjukt glad!!
Självklart vann vi! Så underbart att få se Djurgården spöa skiten ur AIK!!!!

Iår åker dom ur igen!!!

Den här dagen som verkligen började som skit blev trots allt något riktigt bra tillslut!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Har egentligen så sjukt mycket jag vill säga men får inte ut det.
Kan inte sätta ord på allt.

Är galet trött dessutom och ska iväg på derby om några timmar!
Måste försöka tagga till!!!

Fredag

Jag är så sjukt jävla trött på människor som bara klagar o gnäller när man verkligen försöker.
Vill bli av med såna människor, typ ta bort dom ur mitt liv! haha

Hur som helst har jag haft en dunder mysig kväll med världens härligaste Emma! Vi lagades tacos och åt massa med chips och godis! Självklart satt vi bänkade framför Idol och mös! Mycket skratt, så sjukt roligt.

Imorgon blir det jobb på Kungsgatan 12:30-16:30 efter det ska jag hämta ut mina tågbiljetter inför nästa helg så jag slipper ta tid åt det på fredag. Nästa stopp blir i Brommaplan om jag inte hinner med det på förmiddagen för att lämna tillbaka två filmer jag hyrde förra veckan.

Nu ska jag mysa ner mig i sängen!

RSS 2.0