Måste berätta mer om gårdagen ..

för det var verkligen en skum dag!

Det började i jakan när vi sprang till pendeln och dörrarna var påväg att stängas men Sofie leker hjälte och lyckas få upp dom med typ hela sin styrka. När vi väl kom på upptäcker vi att det hade endast behövts ett litet knapptryck för tåget skulle tydligen inte ens åka. Människorna på måste trott att vi var efterblivna! Men kul var det!

När vi sen gick på bussen i Sumpan så kom det på en kärring och började tjaffsa med en gubbe om att hon tvunget ville sitta på hans plats istället för att sätta sig på ett ledigt säte. Och han i sin tur vägrade ju sjäövklart flytta på sig, vilket inte var så konstigt för kärringen var så sjukt otrevlig. Men det resulterade inte ett bråk, där som sitter och halvskriker så hela bussen hör. Det här var alltså så underhållande så i stort sett hela bussen satt och skrattade!
Det kändes som penisonärs jävlar! Tänk om det var det?

Inte nog med det när vi sen skulle ta tunnelbanan från rådmansgatan till gamla stan så står tåget inne och jag säger till Sofie "Kom igen nu använd din magiska kraft som du använde när vi skulle på pendeln" och Sofie svarar "Hahaha okejdå!!" Vad händer då? Jo tåget öppnar dörrarna och vi springer ner för hela trappan Sofie hinner in Patrik fastnar mitt i förröppningen och kommer INGENSTANS! hahaha. Men det slutade bra och vi alla kom med tåget!

Så här blev tatueringen! Skit nöjd!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0